- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
woodworm #15989 üzenetére
Az én értelmezésemben, ha nem indul el egy program, akkor az nincs jelen a futó rendszerben, tehát ennek a programnak, vagy alprogramnak a futásától mentes. Ha egy adott program nem indít el egy modult/alprogramot, akkor az nem fog futni. Például ha telepítesz egy progit, egy játékprogramot mondjuk, ami egy rakás más, futtatható fájlt telepít, attól még nem biztos, hogy az a progi fut akkor is, amikor maga a fő program fut. De lehet hogy tévedek és neked van igazad. Mindenesetre a közelmúltban épp ebből az adware dologból volt balhé. Amikor futott. Viszont, amikor nem futott, akkor elismerték, hogy a veszély nem állt fenn. De mondom, ez csak az én véleményem. A lényeg, hogy az adware nekem nem aktív. A célom ennyi volt és elértem.
.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Hobby elektronika
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Építő/felújító topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Jövedelem
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Star Trek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bontatlan, régi, legális, szoftverek: Autodesk Maya, Lightwave 3D, Windows, Office, Norton, stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged