Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- iPad topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házi hangfal építés
- Home server / házi szerver építése
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
revski
csendes tag
Hali. Pár napja adódott egy problémám az utorrenttel. Normálisan elindul a töltés, majd kb 32 mega után (vagy amennyi cache be van állítva) alul elkezd visítani, hogy disk overloaded 100%). Ha 100 megát állítok neki akkor 100 megánál, ha 2 gigát akkor kb 2 gigánál. Persze addig tol mindent a ramba, ami nem épp egészséges. Próbáltam 4 különböző vinyóra, frissen formázottakra is. IDE/SATA, váltogattam a kontrollert AHCI és IDE között, semmi változás. A sok okos azt mondta, hogy lassú a vinyó, vegyek újat. Vagy hogy tegyem fel a cache méretet több gigára mert nekik megoldotta. Ez nem megoldás, max szőnyeg alá söprés.
Furcsa mód ha elindítom a torrentet, majd lepausolom és várok (egy 1 gigás torrentnél úgy negyed órát, egy 50 gigásnál órákat, vagy akár fél napot is) akkor megy normálisan. Nem nagyon értem miért, de így is elfogadhatatlan a dolog. Van valami ötletetek? 150 gigára nem fogok 2 napot várni, hogy tölteni tudjam..
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Fűnyíró topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Zyxel NAS326
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen processzort vegyek?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest