- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- ZIDOO médialejátszók
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Házimozi belépő szinten
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
Arra már rájöttem, hogy nem volt jó ötlet a portable, ezért amint lesz rá időm és kedvem, váltok telepítettre.
Total Commanderből egy újabb változat került fel, nem tudtam megbarátkozni vele, az agyamra megy. Valami módon vissza fogom tenni a régit. A mappába csatolás bizonyára remek megoldás, de 12,5 évig tudtam anélkül torrentezni, a hátralévő kis időben is maradnék a hagyományos, betűjelzésesnél.#41309woodworm
Javíts ki ha tévedek! Mivel az oprendszer váltás múlt hétfőn történt, utána két nappal mindegyik torrentem a helyére került és rendben megy a seedelés, jelen pillanatban nincs értelme a betűjeleken változtatni.
Igen, minden külső merevlemezeken van, mivel a laptopomban csak egy 250 GB-os SSD üzemel. Ennek ellenére nem vagyok elégedett a portable változattal. Részben az általad írt lassú betöltés miatt. Hiába csatlakozik eSATA-val a merevlemez, SSD-ről sokkal gyorsabban ment.Mindenkinek köszönöm az eddigi és a jövőbeni segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Tőzsde és gazdaság
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Linux haladóknak
- Windows 11
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged