- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPad topik
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
Arra már rájöttem, hogy nem volt jó ötlet a portable, ezért amint lesz rá időm és kedvem, váltok telepítettre.
Total Commanderből egy újabb változat került fel, nem tudtam megbarátkozni vele, az agyamra megy. Valami módon vissza fogom tenni a régit. A mappába csatolás bizonyára remek megoldás, de 12,5 évig tudtam anélkül torrentezni, a hátralévő kis időben is maradnék a hagyományos, betűjelzésesnél.#41309woodworm
Javíts ki ha tévedek! Mivel az oprendszer váltás múlt hétfőn történt, utána két nappal mindegyik torrentem a helyére került és rendben megy a seedelés, jelen pillanatban nincs értelme a betűjeleken változtatni.
Igen, minden külső merevlemezeken van, mivel a laptopomban csak egy 250 GB-os SSD üzemel. Ennek ellenére nem vagyok elégedett a portable változattal. Részben az általad írt lassú betöltés miatt. Hiába csatlakozik eSATA-val a merevlemez, SSD-ről sokkal gyorsabban ment.Mindenkinek köszönöm az eddigi és a jövőbeni segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- One mobilszolgáltatások
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPad topik
- Cyberpunk 2077
- Házimozi belépő szinten
- EA Sports WRC '23
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vadiúj SSD-k!
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest