Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
alexanderc
csendes tag
Helosztok Bitefightesek én 2 éve nyomtam de bannoltak 30 évre adok pár tanácsot én nekem 15 szinten erőm volt 55 védekezésem 55 ügyességem 60 kitartásom 60 és személyiségem 60 na szoval csak annyi tanácsot aki megteheti vegyen PK-t nagyon megéri sokat dob a játékosán az árnyékur és a PK-s cuccok ha harcos karit akarsz probálj meg minnél kellöben csatázni de a szintedhez képest mindig legyen jó a képességed pl ha 5 szintű vagy legaláb 25 képességeknek kell lennie az ügyesség segit a harba és ha segit akkor az erő számit a személyiség azt segiti ne dobjon be a kereső más ellenfének olyan hamar a kitartás az életed nőveli gyorsabban felmegy ha lesérülsz stb érdemes PK soknak 15 szinten maradni marock vértel és Meqva sisakkal és egy jo kis tokugawa fegyverrel ha ezt így teszi verhetetlen de ahoz jó képesség is kell szoval ennyit mondanák nektek én már azért tapasztalt vagyok van egy haverom a neve gorefest s5 ön játszik írtozatos karija van 16 szinten elérte a csucsot 16 szinten ereje 70 és minden statja 70 de az ügyesssége 100 na ezt figyeljétek nemsemmi a karaktere
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Szólánc.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 . 64Gb 77% akksival . A1 függő (Osztrák)
- Lenovo Legion Slim 5 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 -2 év gari
- Eladó Konfig I5 8500 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX1660 Super 6GB!
- 8GB DDR4 SoDimm modulok / több darab / 7500 Ft / OLVASS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest