Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
degu
senior tag
Be akartam reggelni a Bitefight-re,es erre jott egy aktivacios level,meg egy szamla ?! aktivacios level.
Mi a fene ez a szamla?
Csak penzert jatszhato a jatek? Vagy kotelezo a szamlat aktivalni? /Nagyon nem tetszik ez a szamla-dolog/ -
PPSH
őstag
szintet leptem.
Szint: 48
Erő: (65) +128
Védekezés: (65) +93
Ügyesség: (76) +20
Kitartás: (76)
Személyiség: (65)Megharapott áldozatok (harapólink): 59
Össz zsákmány: 1.197.170
Csaták: 2.083
Győzelem: 1.753
Vereségek: 321
Döntetlen: 9
Zsákmányolt arany: 1.305.576
Elveszitett arany: 254.092
Okozott sérülés: 482.247
Elveszitett életerő: 159.666

-
hoicsi
csendes tag
Sziasztok! Néhány napja indult egy új, magyar fejlesztésű böngészős játék a Végzetúr; egy poszt-apokaliptikus világban lehet próbára tenni a túlélő-képességeinket, vadászni, építeni, szövetségeket alkotni, különböző küldetéseket megoldani és természetesen harcolni. A GF-es játékokhoz képest előny hogy a pénzért vehető plusszok nem annyira jelentősek így inkább a valódi játéktudás számít!
Gyertek nézzétek meg; bővebb információk és regisztráció itt:
[link] -
PPSH
őstag
Szint: 47
Erő: (62)+127,4
Védekezés: (62)+91.8
Ügyesség: (75)+20
Kitartás: (75)
Személyiség: (62)
Megharapott áldozatok (harapólink): 59
Össz zsákmány: 1.197.170
Csaták: 1.702
Győzelem: 1.406
Vereségek: 290
Döntetlen: 6
Zsákmányolt arany: 1.009.892
Elveszitett arany: 246.432
Okozott sérülés: 363.499
Elveszitett életerő: 131.658
kezd ez alakulni.
-
Retekegér
MODERÁTOR
Ja, embervadászaton lehet, de nagyon ritka.
A képet először rakd fel pl. a kepfeltoltes.hu-ra, majd feltöltött kép url-jét másold ki és itt a kép kóddal illeszd be. Ja, és használd a mod gombot a hozzászólásaid szerkesztéséhez
-
wudy17
csendes tag
hogy lehet ide képet be illeszteni??
-
gyuri1110
csendes tag
hali!
hol lehet ingyen pk-t szerezni?

-
gyuri1110
csendes tag
válasz
.:Kristian:.
üzenetére
hello
már eladtad?
nekem kéne ez a kari -
PPSH
őstag
atleptem a Gaia klanba mert zsakmany szerint tulnottem az addigin.most oket erositem.69M kg hus 1st rank

-
PPSH
őstag
Szint: 43
Erő: (55) +126
Védekezés: (54) +89
Ügyesség: (60) +20
Kitartás: (60)
Személyiség: (54)mennyire elfogadhato?
azon folul hogy zsakmanyolt aranyam 300e korul van.zsakmanyom 950e kg hus 
-
wudy17
csendes tag
hellosztok nem tudja valaki mi a nyvaja az a 20%-ék mindenki ezzel jön hogy ha be jön a 20% vissza nézek meg ilyenek

-
wudy17
csendes tag
hellosztok nem tudja valaki mi a nyvaja az a 20%-ék mindenki ezzel jön hogy ha be jön a 20% vissza nézek meg ilyenek
http://prohardver.hu/dl/s/wb.gif -
PPSH
őstag
válasz
Retekegér
üzenetére
kollega.de jo hogy irtal.en is szerver 4-esen vagyok es farkasember.le kellene nyomni egy olyan nevu arcot hogy Dev052.mar folnyomtam de sztem nem all le.szolok ha kitiltjak es az ido alatt jol arcon kellene zuzni.vagy 50e aranyat szedett el tolem folyamatosan.
szal zuzas+akadalyozas. 
-
NikonD300
csendes tag
-
PPSH
őstag
hi.aktivan nyomja meg valaki a gamet?most kezdtem gyujteni Orvris nevu sisakra erre egy majom betamadott elvitt 15500 aranyat
muszaly voltam elrejtozni 
-
r-sanyi
csendes tag
válasz
üzenetére
szeva kristián az öcsémnek kéne a karid elöre is kösz e mail om r_zoltan@citromail.hu
ide ird a jelszot! -
r-sanyi
csendes tag
válasz
FinallyFree
üzenetére
csa FinallyFree azt szeretném töled kérdezni hogy ez a Playpaj pénzbe kerül hogy regisztrálj??? a válaszodelöre is kösz!:p
-
nemo0217
csendes tag
Sziasztok!
Nekem 2. szerveren van egy 20-as szintü farkasemberem [link]
-
krisztian-95
csendes tag
válasz
FinallyFree
üzenetére
csinád meg nekem azt a paypalos bigyot mer nem értem

-
030012
csendes tag
valaki tud ingyen karit?
-
030012
csendes tag
én nem azért írtam hogy vki átválalja hanem hogy jöjjenek a klánomba

-
válalom
csendes tag
én válalom a karidat!!!!!!!!szivesen!!!!!söt örömmel!!és adok ha krll gladiatus azt is!!!!!!

-
030012
csendes tag
van valaki a 2-es szerveren?
-
alika
csendes tag
válasz
üzenetére
engem érdekelne.én átvállalnám szivesen. farkas vagy vámpír??
-
alika
csendes tag
válasz
üzenetére
engem érdekel.
-
030012
csendes tag
Siasztok ! emberek 2-es szerón egy 51 es szintű vámpirral nyomom ha valaki fent van 2-es szerón és vámpír szóljon vátom a klánomb!!!

az adataim
-
Retekegér
MODERÁTOR
válasz
üzenetére
Én párhuzamosan viszem mindkettőt (Gladi, BF).
Én ilyen vagyok most:

+ Equubidero, Worhin, Blarkim
Semmi csókos cucc
-
addikt
válasz
Retekegér
üzenetére
Jaja én is átfutottam, gladiatus koppintása

attól, hogy újítottak nem hiszem, hogy vissza térek a karakteremhez, pedig nem gyenge, 53. szint, 60-as erő, 60-as védekezés, 77 ügyesség, 76 kitartás, személyiség 60, menedék az ugyanaz van mint neked (még a környezet is megegyezik
) Etaxalo fegyver, Tanond sisak, Rhytai vértek.Van más aki viszi helyettem, én csak néha felnézek

Asszem maradok a gladiatusnál
-
Retekegér
MODERÁTOR
válasz
üzenetére
Bár a piacon még nem sok cucc van és azok legtöbbje is drága, végre szert lehet tenni prémiumos cuccokra pk nélkül. 4-es szerón most van kint egy Kurosa 170 k-ért.

-
Retekegér
MODERÁTOR
No, megjöttek a várva várt újítások. Van piac, lehet küldetéseket teljesíteni és szebb lett a grafika. Nekem eddig nagyon bejön.
Város:

Menedék:

-
kkecaa
csendes tag
válasz
HatIzsak2
üzenetére
ez csak szempont kérdése kinek mi jobb, én pl voltam Monstersgmae-n is de nekem az nem jött be. túl sokat kell fejleszteni, nemelég h magadra kell figyelned, még ottvan mellette a cerberusod is (vagy mi az) ami még mellékesen egy csomó pénzt is felzabál, mivel őtis fejleszteni kell. De ezt hagyjuk mivel ez a Theard a Bitefight-ról szól.
-
HatIzsak2
csendes tag
A MonstersGame sokkal jobb, mint a BF.
A GF (ha még nem vettétek észre) a saját hasznukat nézik és nem a játékosok érdekeit. Én mondtam nekik 1-2 alkalommal, hogy ez így nem jó. Az RMS (akik az MG-t csinálták) meg olyan, mint a kezdeti időkben az id. Nem is azon van a hangsúly, hogy picit olcsóbb a prémium a játékaikban hanem inkább azon, hogy a már elkészített játékokat tovább fejlesztik és nem elégszenek meg azzal, hogy jön belőle a pénz. Tavaly a Knightfight-ot frissítették és el is nyerte a Best German browsergame 2007 díjat.www.monstersgame.hu update
Jelentős változások:
- A klánoknak lesz saját fórumuk a játékban!
- A klán vezére tud 4 szint közül választani a tagjainak.
- Tudsz készíteni egy speciális oldalt az üzeneteken belül.
- A prémium bónusz szintfüggő.
- Van egy ún. Aréna ahol csapatok tudnak egymás ellen harcolni. (Ebben az arénában a faj NEM számít!)
- A játékosok dönthetnek úgy, hogy deaktiválják a harapólinkjüket, hogy ezzel elkerüljék az esetleges visszaéléseket.
- Mostantól az ICQ és Jabber számodat is meg tudod adni a profilodban és lehet formázni a szövegeket is! (kari és klánleírást színezni, középre helyezni ,stb.)
- A klánok mostantól hivatalosan is háborúzhatnak; a vereségeket és győzelmeket egy rendszer automatikusan számontartja, hogy elkerüljük azokat az örökkévaló háborúkat ahol senki sem veszít... (Angol Admin gonosz kis megjegyzése)
- Sértő játéküzeneteket lehet jelenteni közvetlenül (még nem teljes a funkció!)
- MG grafikák teljesen újak és jobbak
- A boltot átalakították így lehet több tárgyat venni és eladni plussz új gyógyitalok vannak.
- 12 órányi munkalehetőség.Elindult egy nyilvános tesztszerver amiben az összes frissítés szerepel és már nem tartalmaz nagyon szembetűnő bugokat DE mivel ez egy teszt szerver még sok bug lehet benne és bármikor változtathatnak rajta!
Szórakozz jól!
Nyílvános tesztszerverek:
http://testarea.monstersgame.co.uk
http://testarea.monstersgame.de -
DaniSf
csendes tag
kinek van elado karija????ha valakinek van akkor irjon és elcserélhet jük az enyém ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((9 serveren 16-szintü---mindene 30-as-------és 80.000l vére ----van ha valaki tud eladni akkor irjon

-
kkecaa
csendes tag
hali!
már elég régóta jáccok vele, ilyen karival büszkélkedhetek:
http://kepfeltoltes.hu/080325/240729996n_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
ha valaki s6-on fentvan írjon nekem bátran, majd beszélgetünk a nevem: Lord_Nagash
-
da szöcs
csendes tag
válasz
üzenetére
nekem nem adod oda?
én értek hozzá -
DavideX
aktív tag
válasz
FinallyFree
üzenetére
paypalra már nem fizet

-
sanorvardo
csendes tag
:
Csá! nekem is volt csak nem értettem hogy mért nem van piac aukciós ház meg mindenféle stb ... (Látttátok megujjult a Bitefight
nekem így jobban tetszik)
Elörre 
-
FinallyFree
csendes tag
Tipp Bitefight-ozóknak és Gladiatusozóknak!!!
Kéne POKOLKRISTÁLY, DE NINCS RÁ PÉNZED?! SZEREZZ POKOLKRISTÁLYT MOST INGYEN!!! CSAK EGY KIS MUNKA ÉS MÁRIS MEGVAN, DE A LÉNYEG, HOGY NEM KELL ÉRTE FIZETNI!
GLADIATUSRA UGYANEZ ÉRVÉNYES, UGYANEZZEL A MÓDSZERREL RUBINT SZEREZHETSZ!!!
Lépések:
1. Regisztrálj a http://bux.to/?r=MartzHun -ra! Itt fogsz pénzt keresni! FONTOS, HOGY A REFFERALSNÁL NE TÖRÖLD KI AZ OTTLÉVO SZÖVEGET, KÜLÖNBEN NEM LESZ JÓ A DOLOG!

Ez egy kattingatós oldal, vagyis weblapokra kattintgatásért pénzt kapsz! Ha bejelentkeztél az oldalra reggelés után (jobb felso sarokban jelzi), akkor menj a Surf Adds menüpontra, ahol az aktuális oldalakat látod! Kattintgass mindegyikre sorban rá, de vigyázz mert csak akkor kapsz pénzt, ha 30 másodpercet maradsz az oldalon (fenn számolja és ha sikeres volt és letelt kiírja h Done, ekkor kiléphetsz az adott oldalról és jöhet a következo a listán! Fontos, hogy egyszerre csak 1 oldalon lehetsz, különben nem lesznek sikeresek a muveletek! Egy oldalt egy nap csak 1x lehet megnézni, de bitefight mellett ezt jól lehet csinálni és egy hét alatt, ha ügyes vagy összegyulhet 80-150 pokolkristályra való! ;)
A Surf Adds melett lévo My Statsnál tudod megnézni, hogy eddig mennyit kerestél! Ha eléred a 10 dollárt, akkor menj a cash out gombra és máris átutalják neked Paypales számládra, ahonnan már lehet rendelni, ha bitefight-on a paypales módszert választod!
2. Regisztrálj Paypal-en a www.paypal.com -on a legelso opcióra a választható módok közül egy valós freemail-es vagy gmail-es címmel! Ezt jegyezd meg a jelszavaddal együtt, mert INNEN FOGSZ POKOLKRISTÁLYT RENDELNI!
(Bankkártyaszám nem kell!)3. Élvezd a POKOLKRISTÁLYOKAT!

(HA kérdésed van a módszerrel kapcsolatban, vagy valahol megakadtál csak kérdezz nyugodtan!)
-
DavideX
aktív tag
válasz
üzenetére
én már 10k felett járok
S3: Hannibal néven. (lehet kár volt leírni mert sokan utálnak..
nagyon sokan.. -
Tom5
addikt
válasz
üzenetére
jah...
még jó,hogy csak 2 smst öltem bele,megyek csatlakozok a Gladiatus-hoz... 
-
Tom5
addikt
Fasza...kitiltottak 1 évre,rohadjanak meg...(multiusing) mert haverom dögjét is menedzseltem
mind1,már amúgy is felbaszott ez az oldal... 
-
addikt
Valakit érdekel egy karakter a 2. szerveren? tök ingyen.. ráadásul ha valaki átvállalja akkor benne lesz a klánunkba is.
paraméterek:

-
Tom5
addikt
válasz
üzenetére
+gondolom még! Köszönöm az invitálást!

-
Tom5
addikt
válasz
üzenetére
De ahhoz új karaktert kellene indítanom...előröl kezdeni mindent...
Farkasemberek vagytok?! -
Tom5
addikt
válasz
üzenetére
Tudnék mennék...
Nagyon nem értem mi alapján dől el,hogy ki nyer meg egy csatát...
-
Tom5
addikt
Mi a tökömér van az ,hogy megtámadok vkit,ugyanaz a szintünk,jobb cuccaim vannak,értékeim is jobbak életerőm max az ellenfélé meg nem és én vesztek...5ből 3X tuti ez van...a hócipőm tele

-
C4mp3r
addikt
válasz
üzenetére

-
Vigneau
félisten
válasz
üzenetére
Ezzel volt a bajom nekem is. Egyedül voltam az 5-ösön. Aztán meg is szüntettem. Megtaláltam a Gladiatus-t...

-
Tom5
addikt
válasz
üzenetére
Te melyik szerveren vagy?!
-
Tom5
addikt
válasz
üzenetére
...ez milyen már...akkor csak a temetői munkáért kapsz TP-t?! Meg embervadászatért?!
Kéne egy PH-klánt alapítani...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Tom5
addikt
válasz
üzenetére
Ez igen!
Mióta nyomod?!
Észrevettem,hogy csata után nem mindig kapok tapasztalati pontot...ezt sem vágom,hogyan van...
-
addikt
Jelenleg ilyen vagyok:

-
Tom5
addikt
Én is regeltem mint farkasember,egyet nem vágok,mi alapján megy a harc?!
Mert volt ,hogy sokkal jobb értékekkel is kikaptam vkitől...
Ez mitől függ?!
Amúgy tetszik a játék!
-
hoby36
senior tag
válasz
üzenetére
link[link]
-
hoby36
senior tag
Én vámpírként "zúzok".
-
ChromeX
addikt
az öcsém is játszik ezzel a játékkal, de ha jól láttam a teljes játékért fizetni kell valamennyit
-
Peti20
tag
Ja és BiteFight a neve...
Télleg nem jáccik senki??? -
Peti20
tag
Sziasztok!!
Most találtam egy játékot a neten, vámpírral, vagy farkasemberrel lehet lenni...
Rajtam keresztül regelhettek....
http://s4.bitefight.hu/c.php?uid=35587
Jáccik valaki még vele???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gitáros topic
- Messze nyolcezer fölött!
- Milyen NAS-t vegyek?
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Elektromos autók - motorok
- Pánik a memóriapiacon
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Precision 5680 16" FHD+ IPS i7-13700H RTX 2000 Ada 16GB 512GB magyarított (lézerezett) vbill gar
- Eladó XFX Speedster QICK 319 AMD Radeon RX 6750 XT / kb 6 hó alza gari
- iPhone 15 128GB ÚJ gyári független 2029.01.09 Jótállás
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- Xiaomi Redmi 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nem gyulik. 
azon folul hogy zsakmanyolt aranyam 300e korul van.zsakmanyom 950e kg hus

, hasonló szinten vagyok BF-en, s2-n.

Csá! nekem is volt csak nem értettem hogy mért nem van piac aukciós ház meg mindenféle stb ... (Látttátok megujjult a Bitefight
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)