Új hozzászólás Aktív témák
-
Liner
aktív tag
Sziasztok! Remélem kapok itt egy kis segítséget kifizettem egy a total securtyt és egy tune up-ot bank kártyával. A total secutityt azonnal fel is raktam és így a nano adblocker nano defender meg adwcleaner mellett valóba nem gondolom, hogy bármi bántana. Gépet használom kitűnően működik. A problémám az, hogy a tune up felrakása már nem egy egyszerű feladat legalábbis számomra. AVG vel irányították a gépemet remote controll ugye. Amhogy észrevettem itt is arra lesz szükség le is töltöttem egy team viewert van egy azonosítóm és egy jelszavam. kicsit szégyenlem magam de nem igazán tudok mihez kezdeni velük. Aki tudja, hogy megy a bitdefendernél ez a remote kontoll lenne olyan kedves és segítene nekem, hogy a megkapott azonosítót ás jelszót, hogy is használjam?
Új hozzászólás Aktív témák
Marketing vagy gazdasági tevékenység folytatása tilos!
- Magisk
- iPhone topik
- Nintendo Switch 2
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Synology NAS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parabola telepítése minden elérhető műholdra
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged