Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Asztrofotózás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrystall
senior tag
válasz
Max1mus
üzenetére
Akkor időközben változott. Mert anno nem ment, csak a Ferihegyi. De mindegy, mert egyrészt Pestre nekem felutazni ugyanannyi mint Szlovákiába, meg az OTP-t nem támogatom mert egy vacak f-s.

De komolyan ezt sem hiszem el hogy szinte minden csak telefonon megy. Valaki nem tudja véletlen BlueStack 10-en elfut a Revolut? -
Chrystall
senior tag
válasz
Max1mus
üzenetére
Hol? Ha jól tudom csak Euronet-es és OTP-s van. Az OTP-s legutóbbi próbálkozásomnál csak OTP-s kártyával akart Eurót kiadni, az Euronet-es pedig nem ad úgy ki, hogy nincs beiktatva pénzváltás. Tehát Euro to Euro ott nem működik. Legalább is korábbi kutakodásaimnál ezt találtam. A Ferihegy 1-en volt ami minden kártyát bevett, és számlanemtől független kiadta az Euro-t. Azóta én olyanról nem tudok.
-
Bubee82
őstag
válasz
Max1mus
üzenetére
Igen.
Egyebkent ma mar amugy is sok lehetoseg van stabilecoin kolcsont felvenni alacsony kamattal, barmilyen blue-chip coin fedezetre, decentralizalt vagy akar centralizalt platformokon. Szoval eladni barmilyen kripto erteket, foleg Bitcoin-t eleg gaz - nyilvan ha valaki kereskedik, az mas teszta, de itt most nem arrol van szo.
A milliardosok IRL bevalt modszere a vagyontargyak, eszkozok megorzesere, illetve tovabb halmozasara. Ugyanazt csinaljak, csak eppen reszvenyeikkel, ingatlanjaikkal stb.
-
nort_on
senior tag
-
nort_on
senior tag
válasz
Max1mus
üzenetére
Ezt nem értem, minek akarod ETH network-re átvinni?

Ez baromi egyszerű, a WETH-et valamelyik DEX-en átváltod (pl ParaSwap baromi jó) MATIC-ra, azt meg Polygon-on beküldöd bárhová pl FTX vagy Binance, váltod euróra és kiküldöd pl Revolut-ra. Kb 10-15 perc és filterékből megvan, szerintem 1 dollár alatt. Polygon az egyik legolcsóbb hálózat. MetaMask legyen hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- AMD Radeon RX 7900 XT 20GB XFX Speedster MERC310 Garanciás!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB, újra fémpasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- CANON Objektív ZOOM Lencse EF-S 18-55mm 1:3.5-5.6 IS / 58
- Chieftec CTG-500-80P 500W 80+ minősítésű ATX tápegység
- Gigabyte GA-H110M-S2H (rev: 1.0 LGA 1151 alaplap, + i5-6600 CPU, + Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3770, 91% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T4 PLUS ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest