Hirdetés
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- SSD kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Milyen alaplapot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZollR
tag
válasz
ignorant
üzenetére
Most mondd azt, hogy nem vagy kőfejű. Én ésszerűen példákkal és érvekkel illusztráltam a mondandómat, te meg privátban odadobtad, hogy mi az a crypto currenty kb. ilyen stílusban: olvasgassál f*szkalap. Miután leírtam, hogy ez így lehet(ett valamikor) de nem így van most, akkor is újabb linkek jöttek, kommentek és érvek nélkül. Élnézést ha demotáltalak, de ez kőfejűség kérlek.
Véleményem szerint: ez a defláció így elmehet kisebb-nagyobb visszaesésekkel $5-6k-ig de utána olyan crash lesz amiből nem áll fel a piac. Az meg egyenesen frusztráló - és bizalomvesztő - a szememben, hogy el akarom adni a BTC-met pld most azonnal $1220-ért elindítom a transzfert és 2 hét múlva kapom meg az $1220-t amikor eladhattam volna mondjuk $1400-ért. Ez ismételten nem erősíti a bizalmat és a szimpátiát az emberekben.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Linux haladóknak
- Asztalos klub
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Call of Duty: Warzone
- Assetto Corsa EVO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SSD kibeszélő
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest