Hirdetés
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen házat vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amazon Kindle
- Milyen processzort vegyek?
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
dobolan
senior tag
válasz
üzenetére
A 20% apyt én is magasnak tartottam a jelenlegi piaci környezetben. De ezzel növelték a befektetői tőkét. Biztos, hogy csökkentették volna hosszú távon a kamatot. Én nem is igazán erről beszéltem, hanem az algoritmus mechanizmusáról. Szerintem az jól működött, legalábbis úgy, ahogyan azt kitalálták. Egészen addig a pontig, míg valaki vagy valamilyen esemény a dominót be nem indította, és a dominó a pánik. Ehhez volt a hasonlatom, hogy ezt semmilyen bankrendszer sem viseli el. Azonnal bezárják a fiókokat, zárolják a számlákat. A terra esetében ez nem történt meg. A hálózatot simán leállíthatták volna, a váltókon is a kereskedést. Lett volna idő kidolgozni egy startégiát a helyreállításhoz, amikor még volt marketcap.
Szerintem azt hitték, hogy az algo majd mindent megold, csak ami egyszer spirálba kerül, onnan robbanás a kivezető út általában.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- ThinkPad P17 Gen1 17.3" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Lenovo ThinkPad T14 - i5-10310u
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- P16 Gen1 16" QHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad P15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10750H T1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 24 GB (2x12 GB) DDR5 SODIMM memória + DIMM adapter asztali PC-hez - garanciával
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest