Hirdetés
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
butch3r
senior tag
coinmarketcap szerint már 532$-n +92%-n. (és top 3 marketcap szerint
). MIndezt úgy, hogy a btc csak 2% minuszban van, 2700 felett. kiváncsi vagyok meddig fog ez még így menni és mikor fog melyik dump-olni. Iszonyú kicsi volumennel történt mindez szóval én jelenleg arra tippelnák hogy ebből bch dump lesz ha elég magas az árfolyam...(mindössze 130 milliós forgalommal nőtt ennyire az értéke). Persze azt se bánom, ha innnentől együtt mozognak btc-vel de lássuk be enenk kicsi az esélyeszerk: 639$ és 129%
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Synology NAS
- Energiaital topic
- Jövedelem
- Villanyszerelés
- Gyúrósok ide!
- Medence topik
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 1000GB Teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 SUPER 8GB Zalman S2 TG FSP 650W
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 4070Ti SUPER 2x Ventus
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

). MIndezt úgy, hogy a btc csak 2% minuszban van, 2700 felett. kiváncsi vagyok meddig fog ez még így menni és mikor fog melyik dump-olni. Iszonyú kicsi volumennel történt mindez szóval én jelenleg arra tippelnák hogy ebből bch dump lesz ha elég magas az árfolyam...(mindössze 130 milliós forgalommal nőtt ennyire az értéke). Persze azt se bánom, ha innnentől együtt mozognak btc-vel de lássuk be enenk kicsi az esélye