Új hozzászólás Aktív témák
-
krystman
őstag
válasz
Vistaboy #1970 üzenetére
Te győztél! ;-) Egyidőben játszottam a MoH:A-al. Mind a kettő végig lett így tolva.
Lehet, hogy én is elkezdem még 1x a játékot! De, én nem bírom megölni a kislányokat benne!
Sajnálom őket!
Amikor a riasztó beindul, azokat a repülő robotokat utaltam benne a legjobban.
-
krystman
őstag
válasz
Darth_Revan #1965 üzenetére
Nem probléma nekem végül is,
De, ajánlott lenne egy erősebb kártya mindenképp a játékhoz. Hát, hogy a beakadás attól van-e, nem tudom. De, nekem is 1magos van, de amikor meg is akadt, inkább a memória miatt volt, mint proci miatt. Szerintem annyira jó be van optimalizálva a játék, hogy 1magos procival is gyönyörűen megy. Mindenképp dobna valamit a dupla magos, de kellene mindenképp egy erősebb kari hozzá. Ugyan is így már az fogja vissza majd a procit. Laptopnál ezt tudtommal nehéz lenne cserélni.
-
krystman
őstag
válasz
Darth_Revan #1965 üzenetére
Nem probléma nekem végül is,
De, ajánlott lenne egy erősebb kártya mindenképp a játékhoz. Hát, hogy a beakadás attól van-e, nem tudom. De, nekem is 1magos van, de amikor meg is akadt, inkább a memória miatt volt, mint proci miatt. Szerintem annyira jó be van optimalizálva a játék, hogy 1magos procival is gyönyörűen megy. Mindenképp dobna valamit a dupla magos, de kellene mindenképp egy erősebb kari hozzá. Ugyan is így már az fogja vissza majd a procit. Laptopnál ezt tudtommal nehéz lenne cserélni.
-
krystman
őstag
Na, tegnap én is végig vittem a játékot. A jó végét kaptam meg, nekem tetszett a vége. Néhol volt benne olyan rész, hogy monotonná vált, de összességében jó játék volt. Ennek ellenére, később még 1x végig viszem mindenképp.
-
krystman
őstag
válasz
Darth_Revan #1960 üzenetére
Semptron után biztos nagy ugrás lenne az tuti. De, ezt a dupla magos procit csak nem laptopba akarod beletenni? Mert, a Turion X2 laptopba való!
-
krystman
őstag
válasz
Vistaboy #1895 üzenetére
Fagyott a játék? ? ? ? Én fagyással idáig nem találkoztam a játékban! Pedig a Catalystból is a 4-dik havit használom. (7.4-es) És tökéletesen megy eddig. Mondjuk az ATI-hoz is kiadtak ilyen módosított drivert a játékhoz, de én nem tettem fel. De, szerintem fel sem teszem, mert idáig patent ahogy megy.
[Szerkesztve] -
krystman
őstag
válasz
Johnny Cage #1709 üzenetére
Az tuti, hogy jól megy a játék, de pl. pár dolgot nem lehet bekapcsolni a játékban. Pl.az Anizo szűrőt, és az AA-ot sem. Egy ilyen játékban azért már ellehetne várni, hogy be lehessen kapcsolni a játékba. Driverből biztos belehet, de én mindig is a játékban szerettem beállítani inkább.
-
krystman
őstag
Én sem mondom, hogy rossz a játék, csak az ellenségek eléggé hülyén néznek ki.
A kislányokat én sem bántom, én (meg szoktam gyógyítani őket) vagy mi a szöszt lehet velük csinálni.
Egy 20-22'-os TFT-én persze, hogy vétek játszani 1024-ben.De, egy 17'-os monitoron nyilván nem kell ekkora felbontás ahoz, hogy ugyan olyan látvány táruljon eléd mint ekkora monitoron.Én pl.1152x864-ben játszom 17-es monitoron, és így is nagyon szép.
Egyébként látom így fórumokon, hogy sokan vesznek 20-22 vagy akár 24'-os monitorokat.Csak azt nem értem, hogy ha nincs meg a megfelelő gép ahoz, hogy 1680x1050-ban lehessen normálisan játszani, akkor minek kell ekkorát venni.Inkább venne egy 19'-os TFT-ét aztán tudna játszani 1400x1050-be normálisan.1' szinte semmi.Viszont jóval nagyobb a felbontásbeli különbség. -
krystman
őstag
Hát így játszva már ezt a játékot, egyre jobban nem tetszik.Nekem ezek az ellenségek annyira gagyinak tűnnek már! Nekem a régi Kiss-re hasonlítanak.Szóval valami értelmesebb ellenfeleket rakhattak volna bele. Végig lehet tolni, de ez messze sem éri meg az árát, és azt sem értem mire ez a nagy felhajtás e játék körül.Ettől lesz jóval értelmesebb és izgalmasabb játék is. Egyenlőre számomra a játék felejtős.Egyszer játszható.
-
krystman
őstag
válasz
Vistaboy #1566 üzenetére
Huh, annyira azért nem akarok menni vele, utánna nem lesz mivel játszani!
De, minden lehetséges.
Na, ha meg lesz a játék neked is, téged sem kell félteni attól, hogy pár napon belül ne vidd végig!
Sőt, a külvilág is megszűnik körülötted, ahogy ismerlek!
Nem mintha nálam nem így lenne!
Minden esetre, ezzel az U3 engimes játékokkal nem lesz gond úgy látom. Jól mennek.
-
krystman
őstag
Na, most tartok a 3dik pályánál.Eddig bejön a game teljesen!
Megy mint a meszes! Jól belőtték a játékot!
-
krystman
őstag
Nos erről a játékról nekem annyi a véleményem, hogy az a kiadó ami így csinál meg egy játékot, megérdemelné, hogy ez miatt egy jó kis bukás lenne ez a játék ami körülötte zajlik. Vagy megcsinálnák normális védelemmel, de hogy még az is kínlódik vele akinek meg van fullba, azért egy kicsit durva. Meg mi az, hogy 2x lehet telepíteni? Rosszabb már mint a Vista. Megérdemelné a kiadó, hogy ilyen miatt ne venné meg senki.
-
krystman
őstag
válasz
Oraculus #1268 üzenetére
Gondolom sokkal jobban elossza a terheket a két magon, mintha nem tennéd fel. Egyébként nekem is fullon úgy ment mint a vaj.Pedig nekem 1magos a proci. Mondjuk én 1152x864-ben vittem.De, mondhatni repült a játék.Eddig ez a játék van a legjobban beoptimalizálva amit láttam. Főleg, hogy Unreal engimere épül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- Logitech g920 F1 kormánnyal
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 6800 16GB +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest