- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
loszerafin
senior tag
>a Mengyelejev-táblázatban 57 - 71 rendszámú lantanidák) elektromágneses rezonanciájának >tulajdonságait használja fel. Mûködési elvét a fizikából ismerjük, amely szerint az ellenfázisú hullámok
Ehhez a részhez nem tudna valaki hozzászólni?
Ez olyan trükk szerintem, mint a Sennheiser (ha jól írom) fülhallgatókban is van, ami kioltja az utcai zajt úgy, hogy sustorgást kever a zenéhez. Erről csak olvastam, úgyhogy talán nem így működik igazából,
de hogy létezik ilyen Sennheiser cucc, az biztos.
De persze a Sennheiser az aktív ! Kell bele elem!
Na, ez meg passzív. Fel nem foghatom, hogy:
Ha a képernyőből kijövő sugárzás rezegteti eme eszközöket, akkot az általuk keltett sugárzás hogyan
adódhat hozzá a képernyő sugárzásához. Hiszen a rezegtető sugárzás már rég nincs ott, hiszen
korábban érkezett.
Perzse, lehet, hogy nagy átlagban jó, tehát a kissé később jövő sugárzáshoz az előző által keltett
ellenfázisú hullámot keverik, és az is jó.
Na itt belekavarodtam.
SOS! Nincs valaki fizikus itt?
KL
Új hozzászólás Aktív témák
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- Dell Alienware AW3425DW OLED GAMING Monitor 240Hz
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- Szállítás alatt - Újszerű Samsung IPS monitor, Emelhető-Forgatható, 2xHDMI, DP, Joystick
- Samsung Odyssey Neo Miniled S49AG952 240Hz
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest