Aktív témák
-
Tombi
őstag
köszi szépen, képzeld kiderült hogy létezik ilyen LIVE UPDATE amivel win alól tudsz biost frissiteni ! Leszedtem a biost bedobtam liveupdate-be restart és voálá uj bios hiba nélkül..szeretem az asust !!!
-
joola
aktív tag
Letöltöd az új biost a flashprogrammal együtt, és felmásolod egy rendszerlemezre. Elinditod arról a géped. Ha award biosod van akkor az awdflash progival tudod frissiteni. Ird be hogy awdflash /? és akkor kiirja, hogy milyen lehetőségeid vannak. Úgy emlékszek hogy a formátum a következő :
awdflash új_bios régi_bios
az új az a bin fájl amit letöltöttél, vagyis a 1008as. A régi helyére pedig ird be hogy a progi milyen néven mentse el a régi biosodat.
Tehát ha pl ez az új biosod neve, hogy 1008.bin, akkor azt kell beirnod, hogy: awdflash 1008.bin oldbios.bin . Ha kész azt hiszem F1-gyel restartol, de ki fogja irni, hogy mit kell tenned. -
Tombi
őstag
sziasztok !
A lapom egy 1.06 reviziójú ASUS A7N8X DELUXE és ezt szeretném a gyári biosról 1008-ra frissiteni, végignyálaztam a forumot de segitséget nem találtam és tudom hogy figyelni kell különben alaplap kuka. Előső biosupdate-em lenne ezért vagyok ovatos, és inkább kérdezek a nagyoktól :)
Szoval megkérek vkit irja le részletesen és érthetően ezt az update-et !!!!
előre is thx !
éljen a pH !
Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő