Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- ASUS ROG Ally
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazon Alexa
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen egeret válasszak?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
combonari
tag
Sziasztok!
Van egy Gigabyte B150-HD3P típusú alaplapom, nem rég tettem össze a gépet, és egyszer jártam BIOS-ban még a legelején, amikor windowst telepítettem. Azóta nem tudok belépni BIOS-ba (elképzelhető, hogy elállítottam valamit). A leírásban a delete gomb szerepel, ezzel próbáltam azóta is belépni, de sikertelenül. Próbáltam hosszan nyomni, spammelni, gigabyte felirat alatt megnyomni egszer, stb. de egyik sem segít. Van valakinek esetleg ötlete, mit tegyek? Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Mozilla Firefox
- Life is Strange: Reunion - Visszatér Max és Chloe, mindkettőjükkel játszhatunk
- Battlefield 6
- Okos Otthon / Smart Home
- Elektromos autók - motorok
- Hardcore café
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- RAM Bazár!!! SK Hynix, Kingston, Samsung, Hyperx, minőségi DDR4-es RAM-ok kiárusítása!
- 180-90 Fokos Adapterek CPU / GPU PCIe 6-8pin - 24pin - USB 3.0 / NVIDIA AMD INTEL / A Több Olcsóbb!
- 180-90 Fokos Adapterek CPU / GPU PCIe 6-8pin - 24pin - USB 3.0 / NVIDIA AMD INTEL / A Több Olcsóbb!
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs