- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- Még a saját divíziójának sem kegyelmez a Samsung
- VR topik
Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
zero_cool51
üzenetére
Üdv!
A kérdésed tedd fel az Azonnali notebookos kérdések órája topicban.
Legközelebb kérlek, ne nyiss új topicot, hanem használd a keresőt.Ezt zártam.
-
zero_cool51
csendes tag
Hali
Az alábbi problémával küzdök már régóta.
Páromnak van egy Packard Bell PAV80 Netbookja, rajta eredeti, gyári Windowssal.
Emellé szeretnék feltenni egy Ubuntu Linuxot, de nem tudom, mert merevlemezről bootol. És itt kezdődik a mizéria. Nem tudom megváltoztatni a boot-sorrendet, mert a BIOS le van védve jelszóval.
Próbáltam utánaolvasni mit lehet tenni, de semmi megoldást nem találtam. A PC-s megoldások nem jönnek be, mert itt a CMOS elemre rá van forrasztva a láb, tehát nem tudom leszedni, hogy resetelje a CMOS-t. Jumper nincs az alaplapon, hogy azzal süssem ki a CMOS-t. Felhívtam a Packard Bell ügyfélszolgálatát, talán, de ők csak felküldenék Csehországba a központi szervízbe, ahol vagy feltörik vagy nem. Próbálgattam különféle programokkal, de egyik sem tudta kiütni, kiírja, hogy done és társai, de újraindításnál kéri ugyanúgy a jelszót. A régi tulajtól nem tudjuk elkérni a jelszót, mert nem tudjuk hol elérni (ő tette rá a jelszót gondolom).
Valakinek valami ötlete? Találkoztatok már hasonlóval?
Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Synology NAS
- Pályára állt a BME nagy dolgokra hivatott kisműholdja
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- További aktív témák...
- Macbok Pro 2020 i5/16/500GB 2 éves hibátlan 100% akku
- szinte új MacBook Air M3 16GB 256GB SSD starlight csillagfény Apple magyar garancia
- új bontatlan 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple 1 év garancia
- új bontatlan 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple 3 év garancia
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN Z1 Plus Seasonic 850W
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Iphone 16 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER Black friday Hardverapró.húúú!!! 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi