- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPad topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Apple MacBook
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
maxrad1580
aktív tag
válasz
Primelight #399 üzenetére
noterepair kolléga újra tudja neked írni a biost külső íróban.
-
Primelight
újonc
Sziasztok!
Először is Kellemes Ünnepeket!Volna egy ASUS K52F notebookom, a BIOS - még nem értem, hogyan, de - két bekapcsolás között úgy átállította magát, hogy nem magyar billentyűzetet érzékel és nem enged be Supervisor módba, csak User módba. Az ASUS erre annyit válaszolt nekem, hogy ennél a típusnál találkoztak már ilyen hibával...
Az ASUS honlapjáról leszedtem a legújabb BIOSt és felfrissítettem, minden rendben ment, de többé nem indul el, még tölteni sem tudom, teljesen halott a gép (bár pont lemerült volna az aksi, de éppen ezért hálózaton volt, viszont a BIOS restart után már nem égett a töltést jelző LED sem).
Utánajártam a neten, innen tudtam meg, hogy ha NTFS meghajtóról akar valaki BIOSt frissíteni, akkor az tönkreteszi az ASUS-okat, bár ezt az ASUS sem akarja bevallani és a rendszer sem írja ki, a frissítést sikeresen végigviszi, de utána többé nem indul el.
Ezen a problémán tud esetleg valaki segíteni?
Előre is hálásan köszönöm!
Üdv,
Primelight -
noterepair
tag
válasz
maxrad1580 #396 üzenetére
Nem kicsit,, nagyon 😜😜
-
Vodkateso
újonc
Helló!
Nekem olyan problémám lenne, hogy frissítettem a bios-t a nemrég vett Lenovo z50-75-ös laptop-omon, és olyan jelenség történt, hogy folyamatosan a boot menüt hozza be és nemlehet tovább lépni..
-
petike333
újonc
Sziasztok!
Nekem egy Acer Aspire 552 G típusú laptopom van, ami most teljesen elhalálozott. Bekapcsolom, és semmi nem történik. A power gomb világít és annyi. A dvd olvasót megpörgeti és kész. Semmire nem reagál semmit. Windows 7 van rajta, egyik nap lefrissítettem, másnap mikor kapcsolnám be, ez fogadott. Mi lehet a gond?
-
magellaner
tag
Sziasztok olyan problémám van hogy nyomtam egy bios resetet a biosból és utánna nem hajlandó elindulni a laptopom,bekapcsolásnál annyit csinál hogy pörög a venti meg az hdd-t elindítja és nincs kép. Elemet nagynehezen kiszedtem. A laptop egy asus x55.Win 8 at telepítettem elötte. Hdd nélkül és elem nélkül is ugyanezt csinálja.Valaki segítene megköszönném.
-
Turcsi08
újonc
válasz
noterepair #389 üzenetére
Ja hogy többen vagytok?
Bocsiii. Bárkinek szól ,aki meg tudná csinálni gyorsan gyorsan...
Az elem már pipa.Meg minden más bootolási lehetőség is. Semmiről nem akarja az igazságot. A chip írással lehet olyat csinálni, a mostani legfrissebb biost ráírni? Vagy legalább egy olyan verziót ami támogatja a Legancyt is?
-
noterepair
tag
válasz
businesbela #387 üzenetére
A p100 lehet vissza tud állni ha a Bios elemet ki veszed , ha mégse ujra kell írni akkor ,.
-
Turcsi08
újonc
Szia! Nekem egy csak UEFIt támogató bios problémám van. Win8 levakarása után derült ki , hogy csak uefit támogat a bios és most semmiről sem bootol és semmit sem lehet kezdeni vele perpill. Szívesen elviszem a gépet Hatvanba akár holnap is , mert nagyon nagyon sürgős lenne sajnos... ha egyáltalán orvosolható persze és vállalod is. Acer e410 viszonylag ritka és új gép is természetesen gari nélkül. Köszönöm a választ előre is. Üdv
-
businesbela
újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni Toshiba p100-463 laptopom windows alatti bios frissítés közben lefagyott.Tud valaki valami okosságot mondani mit lehetne vele kezdeni?
Előre is köszi.
-
Csizi666
csendes tag
Üdv Mindenki!
Szeretnék egy kis segítséget kérni.
Van egy Lenovo Fles 2 14" gépem amin minden tökéletesen működött Win 8.1 64 bit-es verzión és a legvégére már csak a bios frissítés hiányzott.
A Lenovo honlapjáról leszedtem a hozzá tartozó Haswell-es frissítést. Sikeresen települt, majd az újraindítás után a bott menüt adja be. Ott kiválasztom az ssd winchestert amin a oprendszer van és ezután nem tud elindulni a gép, hanem visszadob a boot menübe!
Esetleg valaki tud rá megoldást, hogy mit ronthattam el vagy hogy mit tudnék csinálni????????????
-
Vangelis
félisten
Nekünk ehez kellene chip író.
25L2006E
Adott egy BIOS Író:
[link]de viszont azt írják, hogy csak 25L2005 ig ír.....
Nem is látni olyat ami írná a HP bios chipjét.
-
GoZoL
senior tag
válasz
Vangelis #382 üzenetére
Szia!
Ez a topic kicsit ki van hallva én is kínlódtam pár hete egy HP pavillion laptoppal, bios frissítés után nem kapcsolt be a kijelző így tuti sikertelen lett a frissítés. Itt a PH-n találtam egy srácot aki újraírta a biost és azóta is működik. Ha érdekel akkor privátot írj és megadom a címét a srácnak.
-
Vangelis
félisten
Üdv srácok!
Ilyen gondom volna:
Windows alatt bios frissítés közben lefagyott ( teljesen, semmire nem reagált! ), ujrainditas utan se kep se hang, mivel a wincsi nemrég lett cserélve a recovery partíció nincs meg, tönkrement. Néhány angol oldalon találtam leírásokat az USB-s recoveryre, de nekem egyik sem működött. DE érthetetlen leírások voltak, összefőggéstelen zagyvaság. Ha valaki küldene egy linket, amibenm érthetően le van írva, akár angolul azt megköszönném...
-
freenz
újonc
Hali! Nekem egy Samsung NP700Z5C típusú laptopom halálozott el bios frissítés következtében. A történet nagyon egyszerű: öcsém bezárta a programot frissítés közben. Ezután restart, majd a power-leden kívül semmi életjel. Ez volt kb fél éve, azóta már 3 helyen volt, köztük laptopszervízben, és bios írónál is (jelenleg is ott van). A legnagyobb probléma, hogy nem találok/találunk hozzá való biost. Ebben szeretnék segítséget kérni.
Előre is köszönöm! -
kismester2
újonc
Sziasztok! Barátnőm laptopján azt a jelenséget tapasztaltam hogy (nem tudom volt e már ilyen panasz ezért leírom) Nvidia videókártyán futtatja a játékot (Geforce GT 620M) és teszem fel lenne 70 FPS de kb 2-3 másodpercenként bedöcög ekkor lemegy 30 fps re 1 pillanatra és aztán ujra csinálja. Az érdekesség az egészben hogy ha az adott játékot áttálítja az integrált videókártyára, akkor az nem döcög, csak az Nvidia. Hozzátenném hogy már nem egyszer újra volt telepítve és driverezve is, (BIOS-t nem frissítettük.)Mikor újonnan vették a laptopot akkor nem volt vele efféle baj, viszont mióta elkezdődött mind 1 mit csinálsz. az Nvidián döcög a játék az integrálton nem. (Samsung np300 e5x-s02hu notebook).
Köszönöm előre is ha van valakinek ötlete rá
Szerintetek ezt befolyásolja a BIOS? Érdemes lenne forssíteni? Illetve, ennél a Samsung notinál hogy néz ki egy BIOS frissítés? mert én sehol nem találtam..
-
GoZoL
senior tag
Sziasztok!
HP DV6780Se bios frissítés tökéletesen lement és a következő bekapcsoláskor nincs kép világít az összes visszajelző led. Próbáltam a recovery biost 1 hosszú 2 rövid síp hallatszik, addig amíg ki nem kapcsolom a laptopot. Teljesen kuka a laptop? Köszönöm!
-
törölt tag
Üdv.
Adott két laptop, mindkettőnél ugyan az a hiba jelenség. Bekapcsol a ledek szokásoson világítanak, ventilátor is felpörög néha ahogy kell neki csak kép nincs.
Mindkettő Inteles, és Intel videokártyás szerintem nem reball kell nekik. Lenovo G550 és Toshiba NB200.G550 nel volt próbából ram, cpu cserelve, külső moitoron sem volt semmi.
NB200 nal ram csere, külső monitoron sincs semmi.Ez után próbáltam mindkettőn pendriverol biost frissíteni, CrisDisk segítségével, a bios.wph fájlt a gyártó honlapjáról szereztem be.
Konkrétan az érdekelne hogy mit jelent az hogy ha egyik laposnál sem indul el a bios frissites pendrivrol.
Két féle pendrivrol is próbáltam, rengetegszer, de semmi. Nem sipol a gep, a pendriv nem villog hogy barmi is történne.A laptopok nem most romlottak el de most volt időm foglalkozni velük.
Segítséget, tanácsot előre is köszönöm.
-
stagenull
csendes tag
Sziasztok!
Van egy ASUS U30JC típusú notim, ami sajnos behalt BIOS frissítés közben. Nem tudom pontosan miért, még az is elképzelhető hogy lemerült
(tudom, megérdemlem, nem kell mondani)
Semmit nem csinál ha bekapcsolom, fekete képernyő. Néha felpörög a venti, aztán elcsendesül.Esetleg ez még menthető lenne valahogy? Minden megoldás érdekel.
Előre is köszi a válaszokat. -
szabyka95
őstag
válasz
TDansz5000 #367 üzenetére
Na igen, megfelelo bios frissitessel uj hutobordak nonek a laptop belsejeben ..
-
vétó
aktív tag
Sziasztok, Lenovo Thinkpad T400 BIOS frissítés után sötét maradt (újraindításig eljutott, és aztán semmi; csak a bt, akku és hálózati töltés ledek világítanak). Van rá valami varázsige ami ad még neki esélyt, vagy ennyi volt?
-
TDansz5000
újonc
válasz
noterepair #366 üzenetére
Csak csalogató volt, hogy a hűtés javulhat ha felrakok egy új BIOS-t... Van, hogy 100 fokig felizzik a procim...
-
noterepair
tag
válasz
TDansz5000 #365 üzenetére
Jo lesz az csak ne piszkáljátok azt a biost mert akkor örökre elmegy kekszet kapálni!!!!!
-
TDansz5000
újonc
válasz
noterepair #364 üzenetére
Ráfrissítettem eleinte ugyan az volt nem akart indulni meg valami szöveget írt ki + a hűtés maxon pörgöt, de vagy 3-4x újra indítottam és most már megjelent a Dell logó + ne pörög a hűtés a bios-t pedig lehet használni. Hát nem tudom ha így maradna nem bánnám...
-
noterepair
tag
válasz
TDansz5000 #363 üzenetére
Próbáld meg még egyszer ráfrissíteni a Bios-t, lehet rosszul hibásan írta fel , 😁
-
TDansz5000
újonc
Sziasztok. Bios frissítés után a rendszerem a dell 15r n5110-en megzavarodott. A windows bebootol de szörnyen pörög a hűtő és ha simán rá megyek arra, hogy leállítás akkor kikapcsol majd magától újra bekapcsol. Csak az segít, ha kiveszem az aksit. No már most, hogy be jön a windows, sőt a bios is. Csak nem lehet benne semmit sem módosítani, van-e esély arra, hogy vissza állítsam? Választ előre is köszi!
-
PDavidson
újonc
válasz
maxrad1580 #172 üzenetére
Sziasztok!
Nekem egy samsung NP355V5C típusú gépem van. 2 napja, azaz pénteken BIOS-t frissítettem, azóta jelentkeznek a tünetek: lefagy a gép, nem indul be. Ma már egyáltalán szóba sem áll velem.
Indításkor a ledek világítanak, a ventillátor hol pörög hol nem, de a kép nem jelenik meg.
A javítása sürgős lenne, nagyon!
A segítséget előre is köszönöm! -
noterepair
tag
válasz
Franky2Ster #357 üzenetére
Nincs mit ,
-
Franky2Ster
senior tag
válasz
noterepair #356 üzenetére
Köszönöm!
-
noterepair
tag
válasz
Franky2Ster #355 üzenetére
Ne bántsd mert nem lesz jobb, és gyorsabb se, utána meg géped se !!! Nem éri meg !!
-
Franky2Ster
senior tag
Hátha itt hamarabb választ kapok!
Kérdésem az lenne,hogy neki -e merják állni egy Dell 7737 Bios frissítésnek a secure boot -ot kikittattam és vettem új windows kulcsot mert a gyári telepítő frissítős secure boot egy rakás .... volt! Most jelen pillanatban A06-os bios van fent és a Dell oldaláról a gépemhez tartozó új bios verzió pedig A09-es?! Köszönöm előre is a segítséget! -
knorbert15
csendes tag
válasz
knorbert15 #353 üzenetére
A pontos noti megnevezés Toshiba Satellite C55-A-1P2
-
knorbert15
csendes tag
Sziasztok, van egy Toshiba Satellite notebookom. Szeretnék bele tenni plusz 4 gb RAM-ot, az alap 4 mellé, megnéztem, hogy DDR3L kell, olyat vettem még a késleltetés meg a Mhz is egyezik, a márka Kingmax. Behelyezés után el se indul a gép, ha kiveszem megy. Megcserélni nem mertem, BIOS-ban viszont néztem, hogy nincs a RAM-ra külön beállítág, pl hogy óra jelet húzzak. Szerintetek lehet hogy BIOS frissítés kellene? A noti 16 Gb-ot támogat, és 2 Slot van, az egyikbe a gyári van. Vagy lehetséges, hogy a vett memória a hibás? Bocs ha véletlen OFF.
-
housejoy
tag
Sziasztok ! beismerem én voltam a hülye amikor kitaláltam biost frissítek de utólag már bánhatom
az történt hogy az Acer Aspire 8930G laptopomon szerettem volna INSYDE EFI biost frissíteni, tettem ezt windows 7 x 64 alól ,el is indult a progi láttam a folyamat ábrán hogy törölte az előző verziót majd miután írni kezdte volna az ujat elszállt a a progi valami hibaüzenettel..., magától leállt a gép(windows kilépett) és onnantól kezdve nem hajlandó bekapcsolni. áramot kap mert ez a típus ha bedugom a töltöt kikapcsolt állapotban is kéken világít a zsanéroknál meg a power gomb. akksija az már rég nincs benne.szóval sejtettem én ezt hogy bios chip csere kellene és rendeltem is egyet ebayről,viszont nem pontosan azt a típust küldték mer állítólag azt már nem gyártják (winbond 25x16avsig) helyette ezt küldték állítólag felis programozva 25q16dvsig, ki is lett cserélve viszont a gép maradt teljes nyugalmi állapotban. szóval vagy a chip mégsem kompatibilis vagy eleve elfelejtették rátenni a bios progit .vagy létezik az hogy a biossal valami más is elszállt? most ujra rendeltem chipet nagynehezen kaptam eredetit állítólag felégetik rá amit kell de ha az sem válik be nagy gondban leszek. nagyon hálás lennék valami jótanácsért bár sztem az fórum mester segítségét kérem majd ha ő úgy látja van esély a hibajavításra -
noterepair
tag
válasz
maxrad1580 #348 üzenetére
-
szabyka95
őstag
válasz
maxrad1580 #348 üzenetére
legalabb munkat adnak az embernek
-
szabyka95
őstag
Miert frissitik az emberek a BIOS t? Van ertelme?
-
stethem
újonc
Szia
nekem egy dell laptopom van ubuntus rendszerrel vettem most win 8 van rajta ! nem megy a internet megosztás meg a BT! mi lehet a gond?köszi elöre is -
jojomo
újonc
Üdv mindenkinek.
Adva van egy laptop ami HP PAVILON G6 - 1206eh.
Egyik pillanatrol a másikra a következőket produkálta.
CAPS LOCK 2X VILLOG KÉPET NEM AD!!!
MIT TUDOK CSINÁLNI VELE?VIGYEM SZERVÍZBE VAGY MEGOLDHATÓ HÁZILAG IS?
KÖSZI A VÁLASZOKAT. -
mPoki
újonc
Sziasztok. Van egy Asus UX32A ultrabook. Flasheltem a bios-t egy kis trükkel visszafelé. Az első bekapcsoláskor elindult rendesen, ekkor csináltam a Biosban egy alaphelyzetbe állítást és mentést. Azóta csak fekete képernyő. Mit lehet tenni?
-
gyurma2
csendes tag
Üdv Mindenkinek!!
volna egy MSI Gx630 laptopom
sajnos bios jelszóval védett ,a lányom alkotott
Mi a tehendö ilyenkor?
Köszönöm elöre is -
morogx
csendes tag
Hali!
Nagy dilemmában vagyok, szeretném a gépem bővíteni, mert jelenleg csak alaplapi videokarival Ubuntut nyüstölök. Szeretném dual módban játékra is használni.
Az alaplap ASRock H61M U3/S3. Az AMI bios még a gyárilag kiadott P1.30 verziójú (2011).
Ebbe szeretnék belerakni Intel Core I5 3470 3.20 GHz 4C 6M HD2500 FCLGA1155 Box cpu-t, és egy Gigabyte PCIe NVIDIA GTX 660 2 vagy 3GB GDDR5 vga-t.
Kérdésem, hogy van-e valakinek tapasztalata, hogy valószínűleg látni fogja-e a bios frissítés nélkül a fenti hardvereket? Ha mégsem, akkor érdemes-e UEFI frissítést használni, vagy mást ajánlatok?Előre is köszi a válaszokat!
-
vinibali
őstag
válasz
ozirisz123 #338 üzenetére
és (#339) akimoka:
válasz ment -
akimoka
csendes tag
válasz
maxrad1580 #1 üzenetére
szia ! Egy hp dv 5 1020eh -m van ... bios frissités közben ,lefagyott és ki kellet kapcsolni..
azóta két villogás,(numlock,meg caps lock) bios problem .. fekete kijelző
tudnál segíteni ?? vagy valaki ötlet ?? megköszönöm elöre is a segítségeteket, ötleteket.. -
ozirisz123
csendes tag
Üdv Mindenkinek!! napokban került hozzám Németországból egy Toshiba Tecra M9 sajnos bios jelszóval védett valakinek ötlete hogy lehet törölni
-
Feri0315
csendes tag
Sziasztok!
Van egy HP CQ61-325SH tipusú gépem, amin behalt a bios, legalábbis 2x villan a caps lock led. Ha pen-ről akarom frissíteni, mire kell átnevezni a bios file-t?
-
drr
őstag
Sziasztok! Belinkelem ide is a gondomat, hátha többen látják: [link]
-
bongyi888
újonc
válasz
noterepair #313 üzenetére
üdv. ma vissza állítoták a biost a leg újabb verzióra, de most olyan problémám van hogy kb 5 perc müködés után ki kapcsolja magát. annyit mondtak hogy nem túlmelegedés miatt mert a v.kártya is csak 40 fok körül volt. most mi tévő legyek?
-
attilagx
újonc
SZIA nekem egy packard bell vab 70 tipusu laptopom van probléma frisitettem a biost azota egyet csipog megy minden de kép nincs nagyon megköszöném ha tudnál tanácsot adni
-
igaziforrest
csendes tag
Asus a6rp-re frissítettem a legutolsó 214-es biost... menet közben, minden előzetes ellenőrzéskor azt írta, h korrekt megfelelő a fájl amit "használni" kívánok, meg is csinálta a frissítést, az ellenőrzést, majd újrainduláskor fekete kép fogadott világító power leddel (amíg le nem merült)...
Létezik megoldás? -
yodee_
őstag
Üdv!
Olyan problémán, hogy BIOS frissítés közben megszűnt a laptopom áramellátása
Jelenleg nem lehet bekapcsolni, szóval nem tudom a folyamatot megismételni. Lehetséges valahogyan kívülről újraírni a BIOS chip-et?Köszönöm
-
CsereM
újonc
Sziasztok!
Egy Asus EEE PC 1005HA BIOS frissítés után nem reagál semmire hibát nem jelzett telepítés közben! Bekapcsolásra csak villog a POWER gomb és nem történik semmi! Elemet többször levettem már és nem jutok vele előrébb! Mi lehet a gond? -
gyurma2
csendes tag
Sziasztok
volna egy MSI Gx630 laptopom
biosz kodot kér a lányom beütöt valamit és nem tudok belépni
Elöre is köszönöm a válaszokat -
skroy
senior tag
válasz
noterepair #321 üzenetére
És ez javítható valahogy, és mennyiért? Eddig gond nélkül üzemelt, semmi gond nem volt vele, és most ismét remekül üzemel. Milyen érdekes, hogy pont akkor jött elő az első probléma, amikor lejárt a garancia
-
skroy
senior tag
válasz
noterepair #319 üzenetére
Hirtelen megjavult magától. De gondolom akkor ez a hiba nagy valószínűséggel elő fog még jönni
-
skroy
senior tag
Üdv!
Egy Acer Aspire 5552G notival lenne gondom. Konkrétan az, hogy bekapcsolás után fekete képernyő fogad. A bios sem jön elő. A hdd fény sem villog.
Próbáltam egy cmos resetet csinálni, de forrasztott gombelem van benne, nem tudom kiszedni. Illetve kiszedni tudnám, csak visszarakni nem
Mit lehetne még tenni, hogy életre keljen?
Próbáltam a pendrive-ról való frissítést, Fn+ESC kombóval, de nem reagál. Amikor elengedem a gombokat és villognia kellene a power gombnak, semmi. -
kakukk01
újonc
Üdvözletem!
Egy Fujitsu Siemens AMILO A 7620 biosfrissítése során sikeresen lefagyott majd semmilyen módon nem sikerül indulásra késztetni a gépet (semmit sem csinál még a ledek közül sem világít egy sem) a BIOS adatai: amibios 686 NBEC 2000 BD70 0364 Segítséget kérek. Előre is köszönöm -
bongyi888
újonc
válasz
noterepair #313 üzenetére
és azt merre találom? mert én lapos elemet nem láttam, pedig már egy kétszer szét szedtem takarítás miatt
-
bongyi888
újonc
válasz
noterepair #309 üzenetére
ez egy acer aspire 5742g
i3 proci 2.4 Ghz
nvidia gt 610m vagy 620m most nem tudom pontosan
6 gb ram -
noterepair
tag
válasz
maxrad1580 #310 üzenetére
nyugi, ha az audin átmegy egy 4 tengelyes scania, utána hidd el nekem hasonlit a laptopra
-
maxrad1580
aktív tag
válasz
noterepair #309 üzenetére
Naaaaa
. Az Audikat én chipezem,azt felejtsd el gyorsan. Te csak maradj a laptopoknál.
-
bongyi888
újonc
Üdv.
sikerült hiba üzenet nélkül frissíteni a biost gyári oldalról szedtem le sorozatszám alapján, de valami még is nem müködik mert a gépem be kapcsol fel vilanik a hdd ledje eés el is alszik. úgy kb fél perc után le áll és ha halozaton van akkor addig ezt játsza amíg le nem húzom onnan. légyszi segitsen valaki. -
törölt tag
válasz
noterepair #305 üzenetére
Nagyon boldog vagyok, nem is olyan régen még nem voltak ilyen problémák. Lassan ez olyan lesz, mint az IOS, ha feltettem az újat, nem baj, ha nem jó, b@szhatom, visszafele nem megy semmi.
Mindegy, akkor marad ez. Kössz a segítséget!
-
törölt tag
válasz
noterepair #303 üzenetére
Nem, ennyi eszem nem volt. A jelszó probléma megoldódott, ki tudtam szedni, de a régebbi bios továbbra sem megy vissza.
Ötlet?
-
törölt tag
Sziasztok!
Vettem egy Lenovo G580-as laptop-ot, újat és akadt egy kis gondom vele.
Először feltettem a Win7 update-es BIOS-t. Jól ment. Aztán feldobtam a Win8-at és feltettem a legutolsó Win8-as BIOS-t is. Persze az egy sz@r. Viszont most nem tudom visszarakni az előző BIOS-t, ami jó volt, mert ezzel a hibaüzenettel kidob:
Error 233 - Only secured capsule is allowed on a SecureFlash system!
Persze ez egy nyomorult .exe fájl, tehát még azt sem tudtam megcsinálni, hogy keresek valami DOS Flash-t és ROM fájlt, hogy DOS alól visszadobjam. A hibaüzenettel nem tudok mit kezdeni, nem találtam rá megoldást, persze DOS Flash Utility-t és ROM fájlt sem találtam külön.
Adtam meg a BIOS-ban jelszót, amit persze ugyancsak nem tudok törölni. Hiába lépek be és nyomkodom a load default-ot, csak a Boot prioritásom áll vissza eredetire.Valakinek valami hasznos ötlete?
A gép működik, csak idegesít, hogy sokminden nem megy, pl FN funkciók és persze, hogy minden indításnál jelszót kéreget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- iPad topik
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Politika
- Facebook és Messenger
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- ÚJ ÁLLAPOT, 97% AKKUMULÁTOR Macbook Air M1 8/256 Asztroszürke
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest