Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • maxrad1580

  aktív tag

  Mostanában egyre több nagy értékű notebook kerül bontásra,vagy olcsó pénzért eladásra,mert egy félre sikerült BIOS frissítés után a a gép nem indul,vagy ha indul is nem ad képet többé.Főleg az új UEFI BIOS-os HP noteszoknál jellemző ez most. Sajnos a szervizek többsége erre a hiba jelenségre azonnal alaplap cserét,vagy reball-t javasol,ami nem kis összeg,így szegény tulajdonos vagy kifizet egy szép összeget,vagy eladja a gépet potom pénzért "alkatrésznek". Sok gépen lehet segíteni egy egyszerű BIOS Recovery-vel,de van amikor csak a BIOS Chip külső újraírása segít.

  Nem feltétlenül csak Bios frissítés miatt lehet hibás a gép. A chip tartalma törlődhet egy áramlökéstől,egy zárlatos BIOS elemtől,de sok más dologtól is.

  Ha elrontottad a Bios frissítést,vagy egyszer csak,minden előzmény nélkül nem indul a géped,akkor itt a helyed,beszéljük meg mit lehet tenni.

  Remélem tudok sok fórumozónak segíteni,a szeretett gépébe új életet lehelni. :)

  [ Szerkesztve ]

  http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=maxrad1580 Megkérek mindenkit,hogy NE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! írjon privát üzenetet bios problémával,mert a fórumban világosan leírtam,hogy noterepair kolléga csinálja a bios javítást tovább.Ha mégis írsz,nem válaszolok.Sorry.

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés