Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thrawn
félisten
válasz
Fox Mulder
üzenetére
A 3.50-es az amit az Asrock ajánl a procidhoz, az ettől újabbakat nem. Előtte viszont ha 2.0-nál régebbi a BIOS-od akkor a 2.0-t kell először feltenned, utána a 3.50-est.
-
a1rl1ne
tag
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Megoldódott közben a dolog, de azért köszi a segítséget.

-
MrDerekas
addikt
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Lehet, de ez az eljárás a tőlem jobban hozzáértők (és a magam véleménye) szerint nem egy ajánlott megoldás. A bios frissítés - bár mára hóteccerű feladat - egy kényes folyamat és a futó oprendszer esetleges hibája, valamely futó folyamata csak sokszoros rizikó faktort jelent. Inkább végszükség esetén szabad csak win alól frissíteni

-
koko52
nagyúr
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Úgy indult, hogy win 10 adott neki drivert és eltünt a LAN. Frissítettem neki usb-ről (mert ugye nem volt net) legfrissebb gyárit és szintén nem volt. Ekkor kapott külső hálókártyát, majd a régi drivert és lett LAN! Szóval sem a win sem az új driver nem jó!
-
koko52
nagyúr
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Egy számomra érthetetlen jelenség ami megoldódott: miután kapott egy LAN kártyát és lett netem gondoltam egy utolsó chipset telepítés próbát megér hiába van fenn a legfrissebb csomag, amit a gyártó oldaláról töltöttem le. A gyári App szoftverfrissítő csomag szépen felment a Gigabyte oldalára és töltött, telepített és ekkor kiírta, hogy egy régebbi verzió van fent, biztosan cserélem? Mondom legyen, mit veszíthetek? Amint felrakta a régi chipset drivert megjelent egy új ablak az értesítéseknél, hogy új hálókártya van, ami gyorsabb a mostaninál. Bedugtam hát a routerből egy másik lan kábelt és láss csodát életre kelt a LAN port. Próbaképp újra frissítettem az Appal újra és lecserélte az új driverre és amint települt elszállt a LAN port. Újra visszaraktam a régit és újra van. Így marad
Ezt hogy hozta össze a Giga? Csak nálam van ilyen? 
-
koko52
nagyúr
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Nem segített.
-
draco31
veterán
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Megtörtént, Köszi!
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Én is az előbb találtam meg ezeket. Hogy át kellett állítani windows 7-re, így már adott ki bios fileokat.
De ezzel is próbáltam, ugyanazt írja ki.. .
Na mindegy, nem akarok itt offolni/floodolni. Még próbálkozok egy kicsit. Köszönöm az utánajárásod! 
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Az a "sima M470. De nem Noti, hanem munkaállomás. Sima asztali pc.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Megpróbáltam ezzel, amit linkeltél, de ugyanezt írta ki... Amit korábban is írtam.
Itt valami más gond lehet, csak nem tudom mi.
De azért köszönöm a segítséget. 
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Pontosan ezt a keretprogramot használom!
Vagyis egy korábbi verzióját, 2012-est.
Ehhez kéne még valami file? Szerintem ez magában foglalja az adott számú biost. a V6.65-öst.
Mikor a gépemen belépek a biosba, akkor írja, hogy V6.0. És a 6.5-ösre próbáltam meg frissíteni...
Egyébként simán, vinyóról próbálok frissíteni, windows alatt. Megpróbáltam dos alatt, de írja, hogy win kell a programnak.
Szóval szerinted ez nem foglalja magában a biost, csak maga a frissítő program?
Köszi a segítséget.
-
MrDerekas
addikt
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Akkor a lap már megvan gondolom. Elindítod és megnézed a biosban melyik verzió van rajta. Gyártói oldalon esetleg még széria szám, product id alapján meg tudod nézni, vagy kérdezni a supportot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- Eladó Samsung A30S zöld 4/64GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- DXRACER Prince L gamer szék
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Na mindegy, nem akarok itt offolni/floodolni. Még próbálkozok egy kicsit. Köszönöm az utánajárásod!