- Steam Deck
- Acer notebook topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
poffsoft
veterán
válasz
draco31 #2984 üzenetére
Én sem tudok oroszul, bár mióta gúgli megtanul, annyira nem is fontos nekem tudnom
Sajna én sem tudom kicsomagolni, pedig a leírás szerint az év második hónapja, ami tudtommal февраль.Találtam ugyanott egy 2.26 trial verziót is, azt ki is csomagoltam, de szerintem ez sem támogatja a chipedet.
persze pl. nem ártott volna tudni, Te milyen verzióval próbáltad...
-
Livius
őstag
válasz
draco31 #2880 üzenetére
Mivel flasheled? DOS-ban a utility exe-knek egy rakás kapcsolót lehet még adni, amivel lehet variálni az ellenőrzést meg ilyen dolgokat.
-
draco31
veterán
válasz
draco31 #1920 üzenetére
Közben kiderült, hogy mégsem csináltam még meg a floppyt. Leformáztam rendszerindító lemeznek, ahogyan kell, ekkor 347kb-nyi fájl kerül rá, és ez 10 fájl.
A BIOS frissítéshez leszedett két fájl, amit fel kell másolni hozzá 867kb, és nem engedi felmásolni, mert 1kb-al több mint a lemezterület. Akkor most én nem jól csináltam valamit, vagy máshol van a hiba? Az Asrock leírása szerint fel kell másolni a letöltött két fájlt. De hogyan ha nem fér?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged