Új hozzászólás Aktív témák
-
-
poffsoft
veterán
válasz
draco31
üzenetére
Én sem tudok oroszul, bár mióta gúgli megtanul, annyira nem is fontos nekem tudnom

Sajna én sem tudom kicsomagolni, pedig a leírás szerint az év második hónapja, ami tudtommal февраль.Találtam ugyanott egy 2.26 trial verziót is, azt ki is csomagoltam, de szerintem ez sem támogatja a chipedet.
persze pl. nem ártott volna tudni, Te milyen verzióval próbáltad...
-
Livius
őstag
válasz
draco31
üzenetére
Mivel flasheled? DOS-ban a utility exe-knek egy rakás kapcsolót lehet még adni, amivel lehet variálni az ellenőrzést meg ilyen dolgokat.
-
draco31
veterán
válasz
draco31
üzenetére
Közben kiderült, hogy mégsem csináltam még meg a floppyt. Leformáztam rendszerindító lemeznek, ahogyan kell, ekkor 347kb-nyi fájl kerül rá, és ez 10 fájl.
A BIOS frissítéshez leszedett két fájl, amit fel kell másolni hozzá 867kb, és nem engedi felmásolni, mert 1kb-al több mint a lemezterület. Akkor most én nem jól csináltam valamit, vagy máshol van a hiba? Az Asrock leírása szerint fel kell másolni a letöltött két fájlt. De hogyan ha nem fér?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Robot fűnyírók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- További aktív témák...
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest