- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
koko52
nagyúr
Sziasztok! Gigabyte z97x gaming3 úgy gondolta hogy a lan port nem működik. BIOS reset, win reinstall megvolt. Bios-ban bevan kapcsolva win nem látja a hardvert és driverek sem. Hálózat jó, laptoppal tesztelve. Egy frissítés segíthet?
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
koko52
nagyúr
válasz Fox Mulder #3772 üzenetére
Nem segített.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
koko52
nagyúr
Igen, már folyamatban van. Garis még, de számolgattam. Mivel nem gyártják már a Z-s lapokat gondolom visszafizetnék az árát. 27-ért vettem, ennyiért használtat sem kapok, tehát veszek egy lan kártyát és nem kell szétbombázni.
-
koko52
nagyúr
Szerk: ha visszafizetik az árát a hibás lapot is visszakérhetem ? Az jó üzlet lenne PCX
-
koko52
nagyúr
válasz Fox Mulder #3772 üzenetére
Egy számomra érthetetlen jelenség ami megoldódott: miután kapott egy LAN kártyát és lett netem gondoltam egy utolsó chipset telepítés próbát megér hiába van fenn a legfrissebb csomag, amit a gyártó oldaláról töltöttem le. A gyári App szoftverfrissítő csomag szépen felment a Gigabyte oldalára és töltött, telepített és ekkor kiírta, hogy egy régebbi verzió van fent, biztosan cserélem? Mondom legyen, mit veszíthetek? Amint felrakta a régi chipset drivert megjelent egy új ablak az értesítéseknél, hogy új hálókártya van, ami gyorsabb a mostaninál. Bedugtam hát a routerből egy másik lan kábelt és láss csodát életre kelt a LAN port. Próbaképp újra frissítettem az Appal újra és lecserélte az új driverre és amint települt elszállt a LAN port. Újra visszaraktam a régit és újra van. Így marad Ezt hogy hozta össze a Giga? Csak nálam van ilyen?
-
koko52
nagyúr
válasz Fox Mulder #3781 üzenetére
Úgy indult, hogy win 10 adott neki drivert és eltünt a LAN. Frissítettem neki usb-ről (mert ugye nem volt net) legfrissebb gyárit és szintén nem volt. Ekkor kapott külső hálókártyát, majd a régi drivert és lett LAN! Szóval sem a win sem az új driver nem jó!
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday - 2023.11.24. / Cyber Monday 2023.11.27.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós kamerák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Beszámítás! Gigabyte Z590 Vision G 1200 DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- G.SKILL FlareX 16GB DDR4 3200MHz F4-3200C14D (CL14-es időzítésű memória Ryzen-hez!!!)
- MSI MAG X670E TOMAHAWK WIFI
- Patriot Viper Steel 16GB DDR4 3600MHz PVS416G360C4K (CL14-es időzítésű memória Ryzen-hez!!!)
- MSI MAG Z390 TOMAHAWK Eladó! 29.900.-
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest