- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hobby elektronika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Így festenek a PowerColor AMD Radeon RX 9000 sorozatú VGA-i
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
őstag
Szia. Livius
Most tudtam elolvasni amit irtál.Van egy problémám és kétségem,elolvastam a bioshóz mellékelt---How to flash the BIOS.DOC állómányt.
Következö a problémám,aszt irja hogy a CPU is AMD 939 type then look here nemértem mit csináljak.Az én alaplapom Msi k9n6sgm-v cpu socket am2 tokozás típusa 940 pin uopga cpukat támogat "AMI BIOSA VAN".
Download the BIOS that matches your motherboard AND version number (some motherboards are named like K8N Diamond; make sure you have the right version number). BIOS can be found according to the CPU type of your board like if your CPU is AMD 939 type then look here.
A fenti sorokat amiket irnak nem értem.
Megnéztem a butt floppyról inditva a gépet csak az Afud408.exe-t,egy csomo menü pontot irki a képernyöre.
Nem láttam még ijen újj flesselö programot"LEHET HOGY NEM JÓ AZ ALAPLAPOMHOZ".Hogyan tudnám csak az eredeti bióst le menteni.
Teljesen elakadtam elnézést hogy hosszadalmasra sikerült az irásom,nem szeretnék elrontani valamit.
Üdv.
István
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Revolut
- Ingyenes az Epic Store-ban a ma megjelent Deliver At All Costs
- Hobby elektronika
- Magisk
- Politika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest