Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dywalker
csendes tag
nem húztam rajta. Amikor elment a türelmem, csináltam egy optimális beállítást aztán adtam neki egy bios resetet. a probléma még mindig ugyanaz. persze ugyanúgy fagy néha tovább a gép. van kémprogram eltávolítóm, nod32-m és avast home edition. szal ezek szerint még vírus sincs a gépen. Amióta elvittem szerelőhöz, azóta ilyen a gép. Soha nem bízom másra a gépem. A szerelőnek csak annyit kellett csinálnia, hogy a 80 gigás C-ből csináljon nekem egy 20 gigás és egy 60 gigás partíciót és mentse át onnan az adatokat, mert nekem nem volt hozzá türelmem, meg időm. ez azért kellett, mert sokaltam a 80-at az xp-nek.20 untig elég neki. A szerelő óta rosszabb lett a gép, mint volt. Az everest teszt azt írja, hogy 2 évnél régebbi a biosom ha lehetőségem van, frissítsem. De szerintem ez nem lehet hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen processzort vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- Nintendo Switch 2
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Mikor pukkad ki a robotlufi?
- Parfüm topik
- Robotporszívók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast 32GB DDR5 5600MHz CL 40 EXPO/XMP -2 év garancia
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast White RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL 30 EXPO/XMP -2 év garancia
- Eladó egy Corsair vengeance 48 Gb (2x24gb) ram RGB.
- Bontatlan ASUS TUF GAMING Z690-PLUS WIFI
- Fejlesztés hiányában megmaradt 8GB SK Hynix 2400MHz DDR4 SO-DIMM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core Ultra 5 225F Box! 3 èv nèvreszóló számlával!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi