- Milyen videókártyát?
- Valami baja van a tápomnak
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
N95 8Gb
tag
válasz
mr_ricsi
üzenetére
Gondoltam meghalt a végéa, azért nincs kép. Valószínüleg az volt a baj, hogy mikor összepakoltam a cuccot, első bekapcsoláskor bejött a BIOS és felkínálta a CPU órajel kiválasztását: 1700Mhz or 2260Mhz. 1.7-es celeRoncs szaggat(na) benne, persze, hogy a 2260-at választottam!
Azóta BIOS-ba sem lehet belépni Cmos clear, elem ki-be után sem. Most bedobtam egy üzletbe (nem a kirakaton keresztül
), ahol azt mondták : volt már hasonló esetük. Elemet kivették, hogy kicseréljék, de valami közbejött és elfelejtették visszatenni egy fél napig. Na ez kellett a lapnak, hogy magához térjen!
Mondtam, hogy most várjanak 1 napot, mert kb. annyi idő kell a lapnak, hogy elfelejtse, amit tőlem kapott.
Új hozzászólás Aktív témák
- --- KISHIBÁS --- AM4 alaplap Asrock B550m HDV Egyik ram slot nem megy! Ingyen FOX
- -- KISHIBÁS!!! -- PRÉMIUM S1700 Verhetetlen áron? -- IGEN -- OEM Asus Prime Z690 Ingyen Fox -- IGEN
- RETRO RAMok, DDR2-DDR3 laptop-asztali
- MSI Z170A GAMING PRO CARBON
- ASUS ROG STRIX X670E-E GAMING WIFI - Garancia 2026.05.15.
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

), ahol azt mondták : volt már hasonló esetük. Elemet kivették, hogy kicseréljék, de valami közbejött és elfelejtették visszatenni egy fél napig. Na ez kellett a lapnak, hogy magához térjen!