- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
bitfarago
csendes tag
Bocsánat, az előzőekben nem fejtettem ki mire is gondolok.
A probléma nem ott van hogy kérdést tesz fel, segítséget kér, én is kértem már mert volt hogy akármit csináltam nem volt jó. És a fórum ezen része is szerintem ezért van.A probléma szerintem ott kezdődik, és ez verte ki nálam a biztosítékot és kaptam fel a vizet, hogy "hány fokra melegítsük az ic-t"? Ez egy olyan kérdés ami azt sugallja hogy 99% biztos, hogy eddig ilyet és hasonlót nem csinált. Akkor most egy tök amatőrnek magyarázzunk el mindent az alapoktól???
A ...... tele de komolyan, ha valaki használ valamit egyből azt hiszi ért is hozzá. Jelenleg kb 20 noti dekkol a polcon, a csoki barna chip, helytelen - zárlatos forrasztás és egyéb barmolás miatt. Igazából ezen húztam fel magam.És ha valaki kérdez, általában segítek neki, de ha ilyen melóhoz hozzáfog, akkor legalább az alapokat tudja, ne pedig még nagyobb munkát/kárt csináljon. Szerintem ti sem örültök az ilyen készülékeknek, ha elviszitek hozzátok, de elötte már szétbarmolták.
Kb így ennyi. És bocs ha bárkit is megsértettem volna, nem volt szándékos.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
- 4K gamer PC ( +Sok ajándék)
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest