Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
- Jobb kijelzőt kap a Lenovo kompakt táblagépe
- Milyen alaplapot vegyek?
- A világ legrosszabbul őrzött titka lett az új Ryzen Threadripper sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
Durván leárazott lehetőleg téli túrbakancsokat láttatok valahol? Bestsecreten van Merrell, Icepeak, de szellősnem tűnnek, valszeg nem lennének elég melegek télen. Meg Columbia, Keen is van, de azokra sok a panasz.
-
Lackki
őstag
válasz
Mr.Csizmás #30198 üzenetére
Pedig nagyon cekci lennel egy shájni mellényben ami nagyon fain... Istenem.
Divatos csak ugy lehetsz ha 16evesnek oltozol? Nincs annal cikibb szerintem, mikor egy 40es apuka 16nak erzi magat es ugy is oltozkodik.
-
Szabi®
addikt
Hát úgy látszik hogy 80-as évek szülöttjeként én ehhez már öreg vagyok
De ha neked tényleg ennyire tetszik amit ő mond, akkor hord, az számít hogy jól érezd magad a ruhában és tetsszen is.
Arra már rájöttem, ha a boltban nem érzem azt az "azonnal kell" érzést, akkor hiába veszem meg, soha nem fogom felvenni, vagy csak nagy duzzogva. -
Szabi®
addikt
válasz
Mr.Csizmás #30190 üzenetére
Igen, én asszem anno a Devergo és Agressor (aminek egy fogaskerék volt az "o" betű) márkánál láttam ezt a dizájnt először, aztán mindenféle "airborne" stílusú kabátra is rákerült.. Sztem még meg is van az amúgy frankon kinéző kabátom tőlük. Van vagy 10 éves, de a súlyán, varrásain érezni, hogy benne van az anyag.
#30191 Angie™ Atyaisten, sztem kerüld ennek a tagnak a videóit, és öltözködj ahogy akarsz. Van ennek baja nem kevés . . .
-
Rotyi
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #30190 üzenetére
Eredetileg osztrák kerékpár gyártó cég, később snowboardokat is gyártott, majd az ezekhez kapcsolódó ruházatot.
2002-ben kerúlt magyar kézbe a márka ruházati és kiegészítő szegmensének szabadalma.
Az első HT pólóimat '98-ban vettem. Néhány éve kellet kidobni őket. -
Drughi
addikt
válasz
Sir Riccio #30154 üzenetére
Ma indították el a csomagot.
5 v. 6 munkanap volt az átfutása -
-
Xtomi
tag
válasz
mert_csokis #30177 üzenetére
Hát igen, ez is visszatartott a rendeléstől, de valahol meg csak Tommy
-
Mercutio_
félisten
válasz
mert_csokis #30177 üzenetére
Nekem se tetszik, de a köz érdekében....
-
Mercutio_
félisten
Heavy Tools télikabát 33k a sima bestbuy topicban (nem tudom jó-e az ár)
-
Dyingsoul
veterán
Sziasztok!
Tisza cipő és Ray Ban napszemüvegek szoktak akcióban lenni? Ha igen, hol érdemes figyelni ezeket? -
Szabi®
addikt
válasz
szpeti40 #30157 üzenetére
Az AÉROPOSTALE jobb minőségűbb, de drágább. A Hollister akciós termékei sokszor már egy-egy mosás után is elvesztik gyári színüket/méretüket. Találokztam olyan Hollister polóval, ami szinte soha nem volt akciózva, állandóan 12 ezer volt, és teljesen más minőségű anyagú termék volt, mint ami 7 ezerről volt 3 ezerre akciózva.
-
Xtomi
tag
Mit gondoltok erről a dzsekiről, télen elég meleg lehet?
-
fekomat
tag
válasz
nekem megjött tegnap, de szerintem megy is vissza.
szerintem az oldalán a logót leszámítva ez nem bőr... -
gamegod
senior tag
En a zalando YOURTURN markajat ajanlanam. szerintem korrekt minoseguek a poloik
arban se veszes
-
rolii92i
tag
Egy kosar oldalt tudna valaki kuldeni Secret Days termekkel?
Meglesnem.
Koszi. -
gangstagergo
senior tag
válasz
szpeti40 #30157 üzenetére
Egy kutya sajnos. Elég gyér minőségű lett mindkét gyártó multipack-os pólói.
Viszont bedobnék egy About You saját márkás brandet ami engem az évekkel ezelőtti Hollister minőségre emlékeztet [link]
Jelenleg "drága" de nemrég 8245-8745 Ft-ért vettem 3db-os csomagokat és meglepően jó minőségű az anyaga ( 100% pamut ) és a varrás is. -
rolii92i
tag
BesSecreten nektek mukodik a Secret Days 15% off?
Azt irja elfogadta a termek oldalon, de fizetesnel ennek mar semmi nyoma nincs. -
Hollister 5db-os pakk XS, S, M, L
23.990 Ft16.490 Ft
Én most Abercrombie pólókkal szemezek, a Hollister pólóim elkezdtek tekeredni, meg valamelyik bolyhosodni. Az Abercrombie jobb mint a Hollister? -
Greybeard
tag
válasz
Szeptember 13.-án rendeltem egyet 43-as méretben. Nem írta a rendszer, hogy utolsó darabok lennének. Még aznap kaptam egy e-mail-t, hogy a futó akció miatt késések lehetnek a kiszállítással. Ennek ellenére szeptember 16.-án már meg is érkezett a GLS automatába.
-
Drughi
addikt
válasz
Egy automatikus rendelés visszaigazoláson kívül semmi.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Sir Riccio #30153 üzenetére
Ugyanitt a Converse Pro Blaze rendelésetek Nektek megjött? Rendeltem hozzá egy papucsot, a papucs megjött, a cipőre nem teljesíthetőt ír.
-
Sir Riccio
addikt
Sziasztok! Ha valahol láttok S-es vagy 40-es méretben PETROLKÉK inget, jelezzétek pls! Az sem baj ha slim fit és előny ha nem kell hozzá jelzálogot felvennem a szüleim házára!
-
AIex
tag
Az a baj, hogy melegitő nadrágoknál sokszor csak sima méretezés van (S ;M ; L ; XL stb),
Farmer, chino, és egyéb nadrágokná tudsz variálni azzal, hogy adott derékmérethesz tartozik 3-4 hosszúság is,
Nike-nak vannak olyan melegitőnadrágai, amit sportoláshoz ajánlanak, emiatt teljes dereka gumizva van, és alapesetben szűkebb, hogy felvéve ne csússzon le, persze egy ilyen nadrág, 17e Ft körül szokott lenni, akcióban éri meg inkább, gyereknek meg gondolom nem akkor kellene, amikor akciós, hanem most.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen notebookot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest