Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bluetooth hangszórók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
-
PROHARDVER!
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aidan85
aktív tag
A visszaküldést elviszi a posta?
Szvsz be kell battyogni a postára, és odaadni nekik, nem jönnek ki érte, legalábbis én így jártam el.
A return form-on a tételek felsorolása után a második bekezdés végén van egy ilyen mondat: You can drop the parcel off at any post offce.
A posta nyomtatvány közepén a vágásnál pedig: Ezt a részt vigye magával a postára!De javítsatok ki, ha tévedek és volt egy felesleges utam.
-
Ace owner
addikt
Grosbasket mindenre -20% happy20 koddal megy az akcios dolgokra is. Meretsor hianyos de van par jo cucc igy is. 1-2 brickelt jordan 1et is belehet huzni jo aron ha passzol a meret es tetszik a szin. Resellre nem ajanlanam egyik cw-t sem.
Jordan 1 Wmns Laney 80k helyett 50k korul
Air force 1 flax 47k helyett 38kThe North Face 700as puffert latott valaki jo aron? Sargat szeretnek, mountexen volt is akcioban de meret nincs hetek ota ;(
-
la_cc
addikt
BS-nél hány nap alatt méltoztatja a posta elvinni a visszaküldést? Múlt hét pénteken adtam fel egy visszaárut, azóta sincs semmi infóm róla. Ez normál ügymenet?
-
scott_free
senior tag
válasz
K1LLMy53Lf #24235 üzenetére
Lehet, hogy már késő, de a főoldalon van 3 fő ajánlat (3 nagyobb kép), azokra ha rákattintasz, akkor átvisz az adott ajánlat oldalára és ott fent lesznek a tojások.
-
meszi85
tag
-
la_cc
addikt
válasz
Soulfly842 #24236 üzenetére
Lehet túlságosan feszül az a Levis farmer nálad, nekem 4-5 évesen egyáltalán nem fakulnak.
-
b4lukapitany
tag
válasz
Nálam a Jack&Jones meg a Tom Tailor jött be ilyen 10 k körüli kategóriában nagyon. Ezektől csak nadrágot veszek, esetleg Premiumban J&J inget.
-
margithid
veterán
válasz
Annyiért se BB most már.
BS-n Gardeur is 10k körü van, meg Gap is.
Plusz ott ingyenes a visszaküldés, Springfieldtől én már csak akkor rendelek ha 99%-ban jónak tűnik a méret. 2500 Forint a futár.
A 3k-s szülinapi kuponomat se vásároltam még le, egyszerűen nincs mire -
Soulfly842
addikt
válasz
margithid #24233 üzenetére
Az, hogy kettőt fizetsz, olcsóbban viszed az ált. mindig van
múlt héten is a kétszer 15K-s farmer 21K-ra jött ki.Van amiben tartósabb, mint a levis vagy bármi.
Levis pl. zsebben kifakul a telefon vonalánál egy idő után. Springfieldet még attól is tovább tudom hordani jóval, amire comb felső részénél kicsit gyengül az anyag, de addig évekig bírja, a színe se megy úgy tönkre.
Ha változtál méretben, akkor érdemes ránézni, vagy 4 különböző szabású van, valamelyik csak jó lehet.
Nekem szerencsére pont jók alkatban.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
scott_free #24221 üzenetére
lehet nub kérdés, de hol lehet megtalálni ezeket a tojásokat?
-
-
Essien
aktív tag
válasz
Soulfly842 #24228 üzenetére
"normálisabb springfield farmer" még sose láttam ilyet
tényleg ízlések és pofonok. Bár az utóbbi pár évben messze elkerülöm lehet azóta változott
-
mert_csokis
senior tag
Egy kis BS kitekintő.
Március 13-ai rendelés még mindig sehol. Nagy valószínűséggel "elveszett", vagy szétszedték.
Az utolsó infó március 16-án, a szokásos Scanned at carrier's hub bejegyzés. Innentől ugye egy-két nap, és nálunk a csomag általában.
Másfél hete küldtem nekik mail-t ezzel kapcsolatban, de választ nem kaptam. Néhány nappal ezelőtt küldtem még egy üzenetet, egy kicsit határozottabb hangvétellel.
Eddig semmi válasz. -
margithid
veterán
Ez a kabát lehet megéri az árát, főleg, hogy most még -10% is lejön az árból. [link]
Máshol télinek írják, a márka termékei jó drágák máshol. -
blicc93
csendes tag
Valakinek van tapasztalata ezekkel a nadrágokkal és márkával?
Nagyon tetszenek, de kicsit drágállom..
-
kmarci25
veterán
BS rendeléseket ki szállítja itthon? Eddig Austria Post-os a tracking, itthon mi lesz? ExpressOne?
-
Riged
csendes tag
válasz
K1LLMy53Lf #24217 üzenetére
Most néztem egy fél órája érkezett:
"Thank you for your message.
We confirm that the original return labels have been deleted and a separate email was sent which you can use to create a new return label. We apologize for the inconvenience and appriciate your patience.
Should you have any questions, we remain at your disposal. "Újra megcsináltam, de nem kaptam meg továbbra sem, így írtam nekik újra.
-
válasz
K1LLMy53Lf #24217 üzenetére
Nekem előbb jött mail:
Dear Mr. Szabó,
Thank you for your E-mail.
We would like to inform you that we canceled the previous return as an error occurred. You are able to create a return online again.
We kindly advise visiting the post office 24h after you create a return, as it can take some time for the code to be registered and accepted. The return label is valid only for 3 days.Thank you for your patience. In case there is anything else we can assist you with, please be free to let us know.
Kind regards,
Most indítottam el megint a visszaküldést, de email még nem jött.
szerk.: kis csúszással, de megjött a mail a pdf-el.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
realmadrid92 #24216 üzenetére
nekem eddig 0 reakció (nem jött meg a mail, a contact support form-ra és a fb-s megkeresésre eddig nem érkezett válasz)
-
realmadrid92
tag
BS visszaküldés valakinél megoldódott, vagy kapott választ?
-
Salex1
őstag
Van egy cipőm ami még garanciális lenne, de a RENO-ban vettem és az bezárt. Honlap sem működik már. Ilyenkor bukta és kész? Vagy lehet valahová fordulni?
-
phenomHUN
senior tag
válasz
Sir Riccio #24210 üzenetére
Bankkártyára (/használt fizetési módra) küldik vissza.
-
Sir Riccio
addikt
BS-en, hol tudom megadni, hogy hova utalják vissza a pénzt egy return-nél? Előre is köszi!
-
válasz
K1LLMy53Lf #24207 üzenetére
Nem 12 nap van visszaküldeni?
Szerintem ilyenkor kitolják, mivel Te már legeneráltad a visszaküldést, de nemtudod feladni mert nincs mivel. -
válasz
K1LLMy53Lf #24204 üzenetére
Nálam is ugyan ez a helyzet, reggel óta nem jött a pdf, írtam én is nekik, emailt.
Multkori alkalommal kb azonnal jött. -
Riged
csendes tag
válasz
K1LLMy53Lf #24204 üzenetére
Szerintem valami hiba lehet a rendszerben, mert tegnap délután indítottam el a folyamatot én is, de nem kaptam még meg. Írtam nekik reggel e-mailt, most várom a választ.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
BestSecret visszaküldési nyomtatvány kb mennyi idő alatt szokott megjönni mail-ben? ~fél órája generáltam le, de nem jött még mail... ez normális?
-
margithid
veterán
Elvileg vízálló helly hansen cipő 20k, [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honda topik
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Politika
- EAFC 25
- iPhone topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Latitude 5400 27% 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050 Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 3700U 16GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest