- Apple MacBook
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grobby
tag
A feketéja alul és felül kicsit foltos, némi derengés van ami észrevehető de film közben nem zavaró.
CS:Source volt az első amit kipróbáltam de semmi féle utánhúzás nem volt tapasztalható. Az egyetlen furcsa a nagy képernyő volt játék közben.
Filmnél ugyancsak nem volt semmi ( The medallion ), próbáltam verekedős részleteket megfigyelni de nem volt probléma.
A fényereje brutkó legalábbis az F700B hez képest.
Most már csak 35/100-on van mert túl erős. Mindez persze felkapcsolt villany mellett. ( Contrast is csak 40/100-on van)
A sharpness-t középen hagytam (1-5ig lehet állítani) mert így is tűéles a kép ( és nincs túl sok különbség a legélesebb és a közép közt). Viszont a legélesebb és a legtompább között van eltérés. Az öt szintből talán 3 az igazi 1- 234 - 5 vhogy így
Mindgyárt tesztelek C&C generalst meg Star Wars Battlefildet.
Ja meg MOHPA-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ASUS TUF Gaming monitor, VG289Q, 28", 4K, IPS, UHD
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- HP E24m G4 Monitor FHD IPS webkamerával, Windows Hello-támogatással
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- LG 34GP63AP-B 34 ívelt 2K WQHD 160Hz 1ms Gaming Monitor Lenyűgöző játékélmény
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
- 4G Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű! HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest