- Milyen alaplapot vegyek?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
- Apple asztali gépek
- Dell notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Stauffenberg #139 üzenetére
Értem amit mondasz, de ha azt vesszük, hogy előtte 10 évig SENKIT nem érdekelt, hogy 60 Hz-es a kijelző, és most is szerintem az okostelefon userek minimum 75%-nak fogalma sincs róla, hogy hány Hz-en üzemel a készülékük kijelzője, addig úgy érzem, hogy ez az egész csak vihar a biliben.
Nyígni lehet, de ettől függetlenül az Apple esetén többek között ez is az egyik olyan feature ami megkülönbözteti az "alap" készüléket a Pro-tól. Lásd MB vonal, iPhone és iPad vonal.Teljesen felesleges minden új típus család kiadásakor ezt felhozni szerintem.
-
rep3at
őstag
válasz
Na ez az amiért nem vennék soha "sima" modellt. Ha egyszer láttál már 120 Hz-es kijelzőt akkor a 60 Hz már szinte befogadhatatlan. Vajon melyik szériánál jön el az az áttörő és világelső pillanat hogy egy 3-400 ezres telefon is megkapja ezt a ma már basic kijelzőt? Ez még a lassú USB (mondjuk végre legalább C) csatinál is jobban idegesít.
-
janeszgol
félisten
válasz
Én amit nem értek az a magsafe utáni vinnyogás. Az csak egy mágnes, attól még a töltési sebességet megvágták volna. Igen tudom autóstartó. Nos mivel sokan megveszik az olcsó szar tokot, az nem marad meg semmin. Akkor minek is a magsafe?
Ha pedig pad töltőt használ az ember, azon rajta marad a nem magsafe-es teló is.Valaki magyarázza el nekem miért fontos ez ennyire. De sokan a magsafe hiánya miatt akadtak ki, nem csak ezen a fórumon. Minden mást elnéztek volna, de ezt nem. Miért?
-
hapakj
őstag
válasz
semmi gond a 60Hz-el. Az emberi szem úgysem lát többet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nem iPhone SE 4 lett a készülék, hanem iPhone 16e. Drágábban is kezd, mint az SE.
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- Samsung Galaxy S25 Ultra jetblack 512gb CSERE IS
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Laptopok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest