Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
"F6-on simán tudok on the fly útvonalat tervezni ... " – akkor ez a funkció valószínűleg a Fenix-ektől felfelé él. Köszi az infót!
Igen, terepfutás közben el tudom képzelni, hogy hasznos lehet ...#40 bwoay
Élőben ugyan nem, de összehasonlító képeken láttam már AOD-ot. Nappal, (erősebb) napsütésben ... mint halottnak a beöntés. Szóval inkább szobában, borús időben segíthet. Viszont akkor merül is az óra mint az a bizonyos nyeletlen fejsze.
Egyébként engem is zavarna a mindenkori sötétség az óralap helyén. Anno az első órám nekem is AMOLED-es volt, és ez volt az első, amit eldöntöttem, hogy nekem ilyen nem kell többet." ... nincs is olyan beállítási lehetőség, hogy full fényerő for fucking ever ... "
Így van. Szóval egy nyomvonalat vagy épp térképet se tudsz folyamatosan láthatóvá tenni. Valahogy ébresztgetned kell az órát, ha látni szeretnéd.A párkányos napoztatás – ahogy a többiek is írják – már csak azért sem nagyon opció, mert egy Garmin-t tényleg érdemes folyamatosan a karon tartani.
Új hozzászólás Aktív témák
ma LED zseblámpa, EKG és taktikai funkciók benne.
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest