- Vezeték nélküli fülhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
PTM
aktív tag
válasz
Sidorovich #391 üzenetére
Az enyém egy régebbi volt, i5-10400-zal és RTX 3060-nal (ECM53060C). Ügyes kompakt gép, de a hűtése szerintem kriminális, illetve terhelésnél a táp ferritgyűrűi erősen zörögtek. Ezeket meg lehet csinálni/cserélni rajta, bár utána kellett nézni mit hogyan. YouTube-on és Redditen van anyag róla.
Azt nem tudom, hogy általános-e, de a G PRO X 2 headsetem hangja szakadozott rajta. Céges laptopon és PS-en is jó, de a Zotacon hiába csináltam bármit, egyik USB-n se működött az adapterrel, és BT-n se. Ezután keltem fel egyik reggel azzal, hogy úgyis tetszik a Lian Li A4-H2O, értelmezhető a DDR5 ára, és összekattintgattam egy egész durva minigépet. Épp jókor, mert így volt másik, amikor a Zotac "elromlott". (Ezen megy a headset is.)
Láttam hogy vannak újabb Magnusok már, de majdnem hanyattestem az áruktól. Én tavaly januárban még 260 ezerért vettem a barebone-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus TUF Gaming A15 (Ryzen7 7435HS + RTX 4060 8GB) gaming latop eladó (bontatlan+garancia)
- Palit Infinity RTX 5070 12GB GDDR7
- MacBook Air 13 M3 Retina Midnight - 16GB/256GB eladó (bontatlan+garancia)
- Switch OLED - 2027-ig garis - makulátlan, tokkal és minden tartozékával
- Makulátlan Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5 5500u(12x4.0Ghz)12-20GB RAM,SSD+HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged