- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csajto
csendes tag
Nem ajánlom! PWM szabályozás mellett is olyan szépen fel tud pörögni, süvít mint az istennyila, vissza fogom rakni a gyári Cooler Master Sickleflowt... Tolja a levegőt de komfortosan nem lehet ellenni mellette. Nálam az az ideiglenes megoldás hogy CPU 80°C-ig sík 30%ot adtam meg PWM jelben.
-
[P12 Max fan noise low pass]
Nem értem miért kellett a golyóscsapágyra váltaniuk .
Vannak más 3000rpmes ventik is folyadékcsapággyal (Phanteks T30 / SW4 Pro / Noctua industrial) -
Csabis
aktív tag
Lehet beszereléskor, lehet valami nem stimmelt .. (igen könnyen deformálódik, ha kézzel úgy fogod meg) a 140MM nél azért kezdett "ütni" a ventilátor lapát.. amely során cirka 1~2 percen belül.. ledaráltamagát..igaz az elejét tehették volna beljebb is a síktól .
Ettől függetlenül Árban és légszállításban jó arány. -
sakal83
addikt
válasz
Geri Bátyó #21 üzenetére
20.63dB=0.6 sone
-
Geri Bátyó
addikt
Én arra lennék kíváncsi, hogy az a 0.6 Son mi a bánat, amikor mindenki dB(A)-ban adja meg a zajszintet. Már azt sem értettem, amikor a légszállítást m3/h-ról CFM-re váltották (főleg az európai gyártók), erre ezek meg a zajszintre mondanak valami teljesen mást.
-
Egyszer majd kipróbálom ,én még nem hallottam olyan golyóscsapágyat ami ne zavart volna alacsony rpmnél,de hátha majd ez .
-
sakal83
addikt
Na rendeltem is egyet. Jokat irogatnak netszerte ropls es 2600ftert jo arban van. Es vegre van 0dbes mód.
-
E.Kaufmann
veterán
Mondjuk a sima P8 és P12 sem olyan hű de masszív anyagú, viszont legalább az áruk is annyi és ennek ellenére jól működnek (gondolom a csapágyazást és a kiegyensúlyozottságot nem spórolják ki).
Nálad valami a felülettel nem OK, hogy úgy feszül rajta, vagy a csavarokat nem sikerült egyenesre becsavarni (mondjuk tényleg nem könnyű a standard venti csavarokkal, amik bemetszik elsőre a furatokat). De használhatsz szilikon tartókat is, nem kell csavarozni, erősen tart, miközben nem feszíti meg és rezgéscsillapít, igaz, kicsit eltart. -
Csajto
csendes tag
Nekem a p12 slim pwm pst-k felszereléskor annyira meghajlottak, hogy beleértek a lapátok a keretbe és szép berregő hangot adott ki nagyobb fordulatszámon. Gyorskötöző darabokkal kellett kihézagolni. 2 napja rendeltem a linkelt oldalról 2 darabot a p12 max-ból, eddig semmi. Valószínűleg nincs is még az országban belőle...
-
ronczoli
csendes tag
Csak szerintem hasonlít ez szinte teljesen a bionixra vagy velem van a baj?
-
Csabis
aktív tag
Van még mit fejleszteniuk, 140mm ventikkel is .mert az ives részen igen vékony.. és ha megszorul ..kampeca .a ventilátor lapátnak. itt sem combosabb ez a része..
2 nekem sajna emiatt kapált el, beszorult pedig rendben figyelmesen tettem fel. -
icp1970
senior tag
14 cm-est ebből be válalnék.
-
Samott
addikt
14-es lesz ebbol?
-
Viktor77
titán
válasz
flashpointer #3 üzenetére
Nem annyi az, csak jó helyről kell venni. [link]
Még ritka, de kétlem, hoyg ennél sokkal drágább lesz. -
flashpointer
őstag
13 euro, vagy 3x annyi mint a normal
-
tasiadam
veterán
Ez is bug?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- Jövedelem
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest