- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Apple asztali gépek
- Google Home/Nest
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fero02
nagyúr
válasz SipiBcs #6311 üzenetére
Úgy néz ki a szombat lesz a nyerő.
Én most próbálom rábeszélni Bakesz-t, hogy vigyen át (és persze jöjjön és maradjon ő is), mert lazulni (inni ) szeretnék kicsit. Részemről a grill cucc lenne a nyerő. Szeszt viszek (pálinkát tuti, meg ha volna elég érdeklődő, akkor a szentandrási sörfőzdéből meggy ízű sört). Sátram van, hálózsákom is, meg vinnék pár lópokrócot is. Kb ennyi.
-
Undoroid
őstag
válasz SipiBcs #6076 üzenetére
Jobbulást Cimbi!
* * *
Rendszeresen visszatérő hálólakó!
A Te adatlapodat ismerem. Pár alkatrész Nálam is landolt onnan!
Ott figyel az Őrnagy úr!
* * *
Nem tudta visszakódolni Anyuka az Apuka macskakaparását? (igazából mást akartam írni, de ez így szalonképesebb!)
* * *
Ismerős volt! Elsőre még vigyorogtam, de már nem tudok rajta nevetni.
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
Devid_81
félisten
válasz SipiBcs #5773 üzenetére
Kuldjek angol cetet vagy balnat?
Sztem ilyeneket meg az eletetben nem lattal, ma is olyan ize volt a buszon, azt hittem vizihulla, de hat pislogott b.ssza meg, akkor csak elt meg...
Tudom most majd jon Undi fovezer es keri a kepet, de higyjetek el mindenki idehanyna ha volna kep...nem akarok en nektek rosszat!...
-
-
-
tááo
aktív tag
válasz SipiBcs #5129 üzenetére
SipiBcs: Te csak rádiózzál reggel "nyóckor" és igyekezzél minél több magyar rock zenét hegeszteni.
Devid: Akkor a módszert elsajátítottad, magadévá tetted ezután nyilván könnyebben fog menni.
Ügyes kutyi:
Itt meg nem látszik semmi.
"Ha faragsz még egy ilyen rímet, fogad funkcióját átveszi az ínyed" (L'art pour l'art)
-
forintuser
őstag
válasz SipiBcs #5100 üzenetére
A Speed az úgy ahogy van nulla. Régebben vettem egy csabai csípős tortillát. Több kolbászzsír volt a kezemen, mint a kaján. A piácnál gondoltam, ami bezárt. A színészház alatt is jó. Meg a Rózsával (Andrássy) szembeni vasutas is jó.
littlelion21. Mi volt a baj?
[ Szerkesztve ]
Holnapkészítést vállalok.
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz SipiBcs #4953 üzenetére
Szeretettel várunk Ha pólót rendeltek, akkor azt minél előbb le kellene adni..
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
Devid_81
félisten
-
fonseca
tag
válasz SipiBcs #4656 üzenetére
Nem igazán van tapasztalatom az ilyen ügyekben. Pár éve volt egy ronda beázásom akkor kijött egy faszi csinált pár képet,és mondta hogy mennyi az annyi. Nemrég még azt sem tudtam hogy elektromos meghibásodásnál is fizet a biztosító. Néhány kollégám hívta fel rá a figyelmem,de egyikük sem említette hogy az adott eszközt elvitték volna. Egy szaki szakvéleménye kellett,vagy a számla a javításról..
-
Geby
senior tag
válasz SipiBcs #4516 üzenetére
Nagyjából ez van a dobozban:
Gigabyte H61M-D2H-USB3
i3-2120
Kingmax 4GB
FSP 350
Nec AD-7280S
Seagate Momentus XT 500GB3db ilyet raktam össze, ez az egy szívózik (eddig). Már alapból első induláskor volt egy ilyen érdekes venti hangja, de ennek nem tulajdonítottam nagy jelentőséget. Mindenféle feszeket hagytam alapon. Majd kb ma este fogok nekiugrani jobban.
-
Devid_81
félisten
válasz SipiBcs #3772 üzenetére
Nah szép, de hátha jutalmat kapsz majd érte!
Aztán legyél Te is jókedvű, mert megbüntetnek ha nem vigyázol!
Nem tudom mennyi ennek a valóságalapja, de látok benne fantáziát!...
-
MorphBCS
tag
válasz SipiBcs #3674 üzenetére
A Hoopla is nagyon jó, de mondjuk nem akkora a készletük, mint a Nap-Számnak.
Viszont akinek van előnykártyája, annak jár minden egyes számtechcuccra pár százalék kedvezmény. Legutóbb 3 ventit vettem, meg 1 molex-venticsati átalakítót. Az átalakítóra 3, a ventikre 7 % kedvezményt kaptam. Ami mondjuk ekkora tételeknél pár forint, viszont egy komplett gépnél egy pár ezrest megspórolhat a Hooplában akinek van ilyen kártyája.(((((( Szűcs Mátyás | +36-20/516-43-99 | Keress, ha van valami ! Régi: 78+/0- Újat meg látod! ))))))
-
ErikSon
tag
válasz SipiBcs #3659 üzenetére
Baz Sipi ne haragudj lehet velem van a baj (megferdült az értelmem valahol) de ha meglátom az avatarod, akkor mindig egy csípőre tett kezű mellltartós torzót látok.
[ Szerkesztve ]
- Mit csinál a jövendőmondó kannibál? - Jósokat eszik...
-
Geby
senior tag
válasz SipiBcs #3582 üzenetére
Hú tegnap toltam egy kávét éjfél körül (amúgy nem kávézok), de nem sok hatása volt, így is elég erős zenéket kellett betoljak a maradék 200km-re, hogy észnél legyek. Lehet valami koffeinmenteset adtak, vagy light kávé volt. Pedig mondtam hogy legyen ütős.
Egy érdekes sorozat: A Wágner család 1.rész
-
ErikSon
tag
válasz SipiBcs #3548 üzenetére
Hejj....amikor én még tizenkilenc voltam...
[ Szerkesztve ]
- Mit csinál a jövendőmondó kannibál? - Jósokat eszik...
-
ko9
addikt
válasz SipiBcs #3517 üzenetére
Doboz fele se annyira gáz az út... Főleg az Újiráz - Okány vagy a Vésztő - Okányhoz képest szakaszhoz képest
[ Szerkesztve ]
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
tááo
aktív tag
válasz SipiBcs #3332 üzenetére
Csak és kizárólag ebben az egy esetben viselném el, ha azt mondanák rám, hogy homokos vagyok.
Vele meg összegabalyodnékNa ki fog jönni Békéscsabára? Nem tudtam ki hiányzik.
[ Szerkesztve ]
"Ha faragsz még egy ilyen rímet, fogad funkcióját átveszi az ínyed" (L'art pour l'art)
-
Undoroid
őstag
válasz SipiBcs #3264 üzenetére
Szia Cimbi!
Azért ez a két kijelentés sem volt semmi:
" ...FSB = 1340(!!!) MHz, 2 magos, Még a Core 2 Duo E8600-as prociknak is csak 1333 MHz -es az FSB-je gyárilag! A 2 magos Intel™ Dual Core, és a négy magos AMD Athlon II x3 procik 90%-ánál erősebb, a magas órajelének, és FSB-jének köszönhetően... ref. clock 3,6 GHz )... "
...és...
" ...2 GB [ 2 x 1 GB ] os természetesen válogatott, így dual channelben több mint 1.5x olyan gyors mintha külön lennének vagy 1 db 2 gigás modul lenne, az egyik leggyorsabb DDR2-es memória, de alacsony késleltetésének (CL5) hála még a DDR3-as memóriák nagy részét is simán veri, [1333 MHz-ig talán az összeset] )... "
E2160 vs. E8600: Nos ezt az összehasonlítást szívesen megnézném!
Alacsony késleltetésű DDR2: Régebben volt gefffry-kollégának egy SuperTalent kit-je! 4-4-3-8 -a időzítésű volt! DDR2-ről beszélünk! Akkor annak milyen az időzítése az "alacsony" CL5-höz képest?
A proci órajelének összeadásáról inkább nem is mondanék semmit! Az épp elég dolgot elárul...
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
Geby
senior tag
válasz SipiBcs #3200 üzenetére
Szerintem az az 500-5000 az jó lesz 20-30e-nek is. Legalábbis amilyen kategóriába esnénk az nálunk minimum annyi lenne.
Az egyik autónknak aminek rosszul szedték le, ott B3 --ból ment vissza B2 -be, ott volt ez 810Ft.
Hát igen. Valahogy ki kell termeljék, hogy ők voltak a legolcsóbbak.
-
Morris
veterán
válasz SipiBcs #3114 üzenetére
Sipi koma. Már régóta meg szeretném osztani veled, hogy amilyen "gyérül" indult a rádiótok, olyannyira lett szerintem a régió egyik legjobb rádiója! (minden kezdet nehéz)
Szóval Gratula nektek.! A zenék nagyon jók. Bár eleinte sok retek volt, de mostanában szinte csak ez megy a kocsiba! Csak így továbbSzerk: én olyan jókat alszom esténként
-
Morris
veterán
válasz SipiBcs #3087 üzenetére
nem, nem, a perfekt nyelvtudás nem feltétel - én legalábbis így tudom. Ugyanis a határ metén pl Ausztriába és a Szlovákoknál is a legtöbb ügyintéző nagyon jól tud magyarul. Sőt, még talán magyar is volt, csak kivándorolt.
Ezt akkor mutatta a tévé amikor nálunk csődhangulat volt és menekítették a kifele a pénzt az országból.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest