Új hozzászólás Aktív témák
-
ko9
addikt
válasz Devid_81 #335 üzenetére
Tényleg gyönyörű, mikor megláttam, én mondtam nekem ez kell!
Nem tudom az árazást nézted-e. A legolcsóbb modell a legkisebb akksival 49900$, ezen a jó árfolyamon 12millió körül alakul... Ezzel annyi a probléma, hogy "csak" ~258km-t tud megtenni (legnagyobb akkival +19000$-ért 482km). Mindez 50mph-n (80,5 km/h), max sebesség 110-130mph között (177 - 209km/h) alakul.
Igazából itt nekem a távolsággal van baj. Teszem azt, gondolok egyet és felmegyek Pestre Csabáról. Ott bemegyek egy ismerősömhöz, hogy: "Te, hagy dugjam már fel a kocsim tölteni, mingyárt lemerül" Életszerű, ugye?--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
ko9
addikt
válasz Devid_81 #320 üzenetére
Khmm ha már Tesla: [link]
Ez így mind nagyon szép és jó... Ára is eléggé elviselhető (az új autókéhoz képest), de az más kérdés, hogy mindez kicsi hazánkba hogy fog forgalomba kerülni... Ha egyáltalán fog
Jóccakát--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
Morris
veterán
válasz Devid_81 #234 üzenetére
Szép jó reggelt!
Urak, hadd kérdezzem már meg, hogy manapság miért a facebook a legfelkapottabb közösségi oldal? Miért nem az iwiw? Ha már magyar.
Minden reklámban már lassan kötelező lesz a facebook elérhetőség.
Miért, miért, miért?
Tegnap délután eszembe jutott ez a kérdés, és nagyon konzervatív és ódivatú vagyok, hogy nincs facebook profilom, de nem tudok rájönni, hogy ez miért van?!
A csapból is ez a szarság folyik![ Szerkesztve ]
-
Pacák
senior tag
válasz Devid_81 #220 üzenetére
Lövésem sincs mi folyik odabent a Nagyfaluban.
Folyik az élet a maga medrében. Persze néha jó lenne elmenni egy moziba, de se pénz, se idô, se ráérô nagymama, amúgy jól elvagyunk a pöstiek nélkül. Pont most gondolkodtam rajta, hogy Békéscsabára is el tudnánk jutni BKV nélkül. Helyi (budaörsi) üzemeltetésben álló 288-as busszal elmegyünk a Tesco-ig, azután Volánbusszal Kelenföldig, onnan már van vonat a Keletiig, ahonnan meg ugye van vonat Csabáig. Most jöhet az armageddon a BKV-ra...Nuclear launch detected
-
fero02
nagyúr
válasz Devid_81 #177 üzenetére
Az első az nem.
A másik meg arról szól, h van a fejem jobb oldalán 1 (pontosabban 2) anyajegy. Az egyik (a kisebbik) egy hagyományos anyajegy. Sötétbarna, a bőrfelszínből kitüremkedő ojjektum.
A másik egy nagyobb kiterjedésű, de világosabb és a bőrfelszínnel egy szintben lévő. Na most ebbe régebben beletolta a fodrász a hajvágó gép vezetőjét. Ekkor sérült a bőr és burjánzani kezdett. Eleinte csak apró, 1-2 mm-es kinövések voltak, amiket csajom elkötött a hajszálával és másnap magától leesett, vagy épp ledörzsöltem a párnával. Viszont mindig újra és újra nőtt, de egyre nagyobb volt. És elérte azt a szintet, h nem lehetett elkötni (picit fájt is olyankor). Volt amikor én kaptam bele, volt amikor észre se vettem h kapargatom, stb stb és most már a nagyobbacska kinövésből is kisebb kinövések indultak ki.
Már olyan szinten zavar a dolog (és akadályoz a napi cselekvéseimben), h pl egy baseball sapka fel és levételekor figyelnem kell, h nehogy megakadjon és megrántsa, mert olyankor vérzik mint a dög.Na és most telt be a pohár, most van időm és pénzem pontot tenni a dolog végére. Ezt fogják remélem mihamarabb kivágni és összevarrni a bőrömet.
-
Varoz
addikt
válasz Devid_81 #145 üzenetére
Fú, ne is mondd, micsoda buli volt a múltkori is.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
ko9
addikt
-
Geby
senior tag
válasz Devid_81 #141 üzenetére
Naja. Dávid komának teljesen igaza van. Régen volt már ph buli, hejj de régen.
Egy másik nagy hátránya ezeknek a wifi eszközöknek, hogy be akarják tartani a szabványt teljesítményügyileg.
Vannak jó Ubiquiti eszközök amik nem a Tp-link féle 80mW-on mennek (100mW a szabvány asszem) hanem mennek 200-500mW-ig, de vannak 1W-osok is. Szóval lepörkölik a madarat a villanykaróról, de legalább van jelerősség. Nameg, pont ilyen WDS háló építhető velük könnyedén. Igaz ennek megkérik az árát, 20-30 ropi egy eszköz. De van központi management, meg egyebek.fero02: próbáltad esetleg az antennát forgatni ? vízszintes-függőleges irányban ?
-
ko9
addikt
válasz Devid_81 #138 üzenetére
Igazából nekem Csabán nincs meg az az ismeretségi köröm akivel mehetnék bulizni. Meg részegen még ott is eltévedek, ahol felnőttem, akkor pláne egy ilyen városban
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
Varoz
addikt
Amúgy milyen szindarab ez? Tragikomédia?
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
tááo
aktív tag
A lényeg, hogy a Közgé tornaterméből lefaragnak fél métert mert nem fér el az új parkolóház feljárója. F@szául megtervezték, no meg a lobbi mint tudjuk.
Viszont ha jól emlékszem eddig nem voltunk mobilarena most viszont igen. Ez mitől is van?
Szerk: Babaarc
[ Szerkesztve ]
"Ha faragsz még egy ilyen rímet, fogad funkcióját átveszi az ínyed" (L'art pour l'art)
-
littlelion21
addikt
Úgyse mered
Más: retro-mobilt valakinek?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Google Pixel 9 128GB - Porcelain (fehér) - 35 hónap garancia
- Zsír ASUS TUF A16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 9 7845HX 16/1TB RTX 4060 8GB QHD 2,5 165Hz
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD
- Dell 7410 Laptop 14" FHD/i7-10Gen/MS Office/DDR4 16Gb/1Tb M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s