- Milyen egeret válasszak?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hisense LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- A Zotac legkomolyabb GeForce RTX 5090 kártyája 600 wattot eszik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz Devid_81 #18106 üzenetére
Ugyanezt csinálta a régi HP notim, alaplap csere oldotta meg csak. A VGA kimenet után valahol volt sérült a lap, ezért a VGA-kimenetig még eljutott a jó jel, de a laptól tovább a kijelző felé már csak hibásan, de ez csak kábel, illetve panlecsere után derült ki egyértelműen.
Szerencsérre haver akkor még HP-szervizes volt, így nem kellett fizetnem a "nyomozásért".[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Tybee21
senior tag
válasz Devid_81 #18091 üzenetére
Hát, Dévid, ez neked ciki....
Vannak közte jók!A pénzért az ember bármire képes, még akár dolgozni is!!! <<<<<<<<<|>>>>>>>>> " - Félig vegetáriánus vagyok. Sohasem eszem húst, miközben alszok! " =)
-
PindurAnna
Közösségépítő
-
kissdani22
csendes tag
válasz Devid_81 #17755 üzenetére
Személy szerint az M$ iszonyat jól megcsinálta a kontrollerét ezzel szembe a ps-é egyáltalán nem esik a kezemre. Volt xbox-om és nagyon szerettem a kontrollerét és nagyon sok játék van ami sajnos csak arra érhető el.
Yesterday is History - Today is a Gift - Tomorrow is Mystery...
-
LógaGéza
veterán
válasz Devid_81 #17690 üzenetére
Akkor ezekszerint én jól jártam vele Meg én a monitort szoktam nézni, nem az egeret
Vegyél egy jó kis Microsoftot, azzal se jársz rosszul
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
fero02
nagyúr
válasz Devid_81 #17685 üzenetére
Nekem X7 model X-705K van. Öcsémnek model X-710BH -t vettem 2-3 éve. Játszik vele a kis buzzancs. Eddig bírja a kiképzést. Mármint az egér. Mondjuk öcsém is.
littlelion21: traktorgumira gondolsz?
Én annak jobban örülök, hogy a traktorok atya úr Istene eltűnt innen. A gépészek gépésze, akinek az apja sosem hibázott vezetés közben, pedig sok millió km-t levezett. És persze ezt a vérvonalat örökölte ő is.
Nehéz ám a sok köteg húszezres.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen egeret válasszak?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Bluetooth hangszórók
- Politika
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 128GB - Porcelain (fehér) - 35 hónap garancia
- Zsír ASUS TUF A16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 9 7845HX 16/1TB RTX 4060 8GB QHD 2,5 165Hz
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD
- Dell 7410 Laptop 14" FHD/i7-10Gen/MS Office/DDR4 16Gb/1Tb M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s