- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
doberman
senior tag
-
Andrew31
senior tag
[ Szerkesztve ]
Ha azt csinálod, amit szeretsz, az szabadság. Ha szereted, amit csinálsz, az boldogság.
-
Devid_81
félisten
Nem lesz Frozen 2
...
-
-
Devid_81
félisten
Ajtozar lvl 99
...
-
Devid_81
félisten
válasz ZetorGumi #27178 üzenetére
Nem akarlak megbantani, tavol all tolem, de ezt vegig tudtam hallgatni
Szeretem a nyugis zeneket, deep house szerueket plane
Tudom ez nem az, de nem ertek hozza mi ez.
Gyerekkoromban volt house, techno, trance, pop, dance, rock...meg a Padodo
Most meg egy stiluson belul van 300 "alfaj"...
-
mezis
félisten
-
PindurAnna
Közösségépítő
Itt ki lesz topikgazda?
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
ZetorGumi
addikt
Meg úgy olvastam feljebb, hogy Dávid kolléga zenét kért.
Csak neki: -e-New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
Devid_81
félisten
Az ilyet "agyon"vernem telefonostol
...
-
mezis
félisten
-
Devid_81
félisten
Ugyes kutya
...
-
Digger
senior tag
válasz moha bácsi #27170 üzenetére
Hú! De csúszós!
-
Pacák
senior tag
Ezalatt Londonországban lekapcsolnak egy gyorshajtó csigát...
Nuclear launch detected
-
LógaGéza
veterán
válasz fero02 #27167 üzenetére
Majdnem okés, én akkor a részleteket ismerve egy ilyesmit még küldenék:
Tisztelt X Y,
mai (<dátum helye>) telefonbeszélgetésünkre hivatkozva küldöm levelem miszerint,
eltekintek a törvény adta bírósági feljelentés-i lehetőségünktől és közjegyzői fizetési meghagyás-tól abban az esetben, amennyiben a mai telefonbeszélgetésen elhangzottak alapján, <rendelési dátum helye>-én rendelt, majd a meghibásodást még aznap jelzett XYZ típusú készülék vételárát és postaköltségét, a már előre egyeztetett bankszámlaszámra, (a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Korm. rendelet alapján), meghatározott dátumig, mely <+ 3 nap>, visszatérítik részemre.
Jelen levél 4 példányban készült, miszerint:
1.: E-mail,
címzett: <cég e-mailcíme>
2.: E-mail,
címzett: <cég 2. e-mail címe - ha van>
3.: Postai levél,
címzett: XYZ Kft <akivel telefonon beszéltél>
X Y - ügyvezető
Budapest
ZYX utca 87. sz.
1156
4.: Postai levél,
címzett: XYZ Kft <ide a cégjegyzék, vagy egyéb forrásból a cég hivatalos elérhetősége>
Budapest
FGZ utca 148. sz.
1136
Maradok tisztelettel:
<aláírás>
Mobil: <minden elérhetőséged, nehogy azt mondják, hogy nem tudtak elérni...>
Tel.:
Fax.:[ Szerkesztve ]
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
fero02
nagyúr
válasz LógaGéza #27165 üzenetére
Múlthéten szerdán kaptam meg és még aznap jeleztem a problémákat. Azóta csak hümmögés van.
Hétfőn beszéltem a nővel, aki eddig kábított és mondtam neki, hogy már nem kell a gép, mert elegem van lett. Adják vissza a pénzt. Ezt is megírtam nekik:
"Tisztelt X Y!
Mivel Ön többszöri megkeresésemre sem reagál, illetve a kolléganője által adott nem kielégítő információk után arra a döntésre jutottam, hogy elállok a vásárlástól.
Úgy gondolom, hogy a 38.000 Ft-os vételár kifizetése után az Önök által tanúsított magatartás és "ügyintézés" minősíthetetlen és kritikán aluli. A hirdetésben szereplő telefonszámot a hölgy rendszeresen nem veszi fel, a beszélgetéseket és az "ügyintézést"másik 3 készülék használatával sikerült csak valamelyest elérni.
Kérem, hogy az általam kifizetett összeget (38.000 Ft) a bankszámlaszámomra (adataim) legkésőbb szerda 16:00-ig utalja át, valamint a közlemény rovatba tüntesse fel a nevét és posta címét, hogy a készüléket az Önök által elküldött állapotban vissza tudjam küldeni. Ennek költségét magamra vállalom.
Amennyiben ez nem történik meg rendőrségi feljelentést fogok tenni, valamint panasszal fogok élni a Fogyasztóvédelmi hatóságnál és a NAV-nál is."
Tegnap felhívott egy másik nő, hogy kell neki a nevem és a címem. Miután megkérdeztem tőle, hogy ugyan mire fel szeretné ő azt tudni, akkor mondta, hogy van egy cserekészülék és azt küldené. Neki is mondtam, hogy nem tartok igényt másik gépre, a pénzt küldjék vissza.
-
LógaGéza
veterán
válasz fero02 #27164 üzenetére
Ha 15 napon belül van, akkor el is állhatsz tőle mindenféle indoklás nélkül is. Ekkor a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) szóló Korm. rendelet alapján a vállalkozás köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni.
Fogod a terméket, szépen visszaküldöd futárral/ajánlott csomagként (lényeg, hogy nyoma legyen) a céghez, ahonnan érkezett. Küldesz egy fizetési felszólítást, akár e-mailben (elolvasásról szóló visszaigazolás kéréssel), vagy ajánlott levélként, a honlapon megtalálható székhelycímre (a vállalkozás ugyanis a szerződés megkötése előtt kellő időben köteles a fogyasztót tájékoztatni a vállalkozás cégnevéről (nevéről) és címéről (székhelyéről, illetve lakóhelyéről) azonosításra alkalmas módon.
E-mailt, és a visszaigazolást mentsd le, és a választ is. Ha nem érkezik semmi reakció, akkor bíróság, vagy lakhely szerinti békéltető testülethez kell fordulni, minthogy szerződéses jogviszony áll a vita középpontjában.
Másik lehetőség, hogy fizetési meghagyásos eljárást indítasz az illetékes közjegyző előtt a vállalkozással szemben.
Rendőrségen ezzel nem fognak foglalkozni, ott csak ha jól rémlik a békéltető testület terjesztheti elő az ügyet, ha nem jut dűlőre.
Ha kell még valami segítség, jelezz nyugodtan (akár PÜben is), volt egy éve hasonló kálváriám
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
fero02
nagyúr
válasz Morris #27162 üzenetére
Bekopizom a hibalistát, amit az eladónak leírtam:
"Tisztelt X Y.
Hétfőn rendeltem Önöktől egy fentebb megnevezett készüléket. Ma kaptam készhez a futártól. Kolléganőjével történ telefonos egyeztetés során kérte, hogy írásban közöljem önnel az észrevételeimet.
A készülék is és a tartozékok is hiányosak, a készülék működése félig hibás:
-A készüléken nincs meg az a tekerő gomb, amivel a hengeres vágókés és a támasztó lemez közötti távolságot tudnám állítani. Így jelen állapotában vékonyabb gallyat vágni nem tudok, a közepeset is csak "megrágja", a vastagot pedig meg sem próbáltam a készülék károsodásának elkerülése végett.
- A készülék motorja csak "előre" irányba forog, az átváltó kapcsoló átkapcsolása után "vissza" irányba nem forog, a motor csak búg.
- A készülék lábakhoz való rögzítéséhez szükséges rövidebb, imbusz fejű csavarokból csak 2 db volt mellékelve a szükséges 4 db helyett. A kerekek tengelyének a csővázhoz rögzítéséhez szükséges hosszabb, imbusz fejű csavarokból a 2 db helyett csak 1 db volt mellékelve, illetve a tengelyvégek lezáráshoz szükséges (gondolom sasszeg) szintén nem volt a csomagban. A 2 db önmetsző csavar helyett szintén csak 1 db volt.
- A készüléke típusának megfelelő használati utasítás helyett egy idegen készülék papírjai voltak a dobozban.
Mellékletben csatolok pár képet a rendellenes működés eredményeként készül aprítékról, illetve a rossz használati utasításról. Továbbá itt egy Youtube hivatkozás, ahol az elégtelen működés látható: https://www.youtube.com/watch?v=fIN--7VeOn4
A fentebb leírt hibák és hiányosságok ismeretében kérem a termék cseréjét és a cseréhez szükséges futár ügyintézését.
Köszönettel: Én."
moha bácsi: esetemben 38e ft-ról van szó.
[ Szerkesztve ]
-
fero02
nagyúr
Van itt olyan tag, aki netes vásárlás után egy hibás terméket kapott, ami utána csak bonyodalmak voltak és rendőrséghez fordult?
-
mezis
félisten
-
Devid_81
félisten
Ne legy szomoru, Te is kapsz...
....valamit inni...
-
Morris
veterán
Valakinek van esetleg nokia AC-50 mobiltöltője eladó. Elhagytam a sajátomat sajnos.
-
PindurAnna
Közösségépítő
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
SipiBcs
őstag
Bakker... Valaki linkelt egy animgif gyűjtemény ilyen jópofa rajzolt cuccokkal! Visszalapoztam 2014-ig, de lófaxot nem találtam. Ha valaki emlékszik, akkor pls tegye meg, hogy újra linkeli.
Köszönöm!
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
mezis
félisten
-
mezis
félisten
válasz PindurAnna #27148 üzenetére
Azért sűrűbben kellene mentened. Automatikusra is állítható, akár 5 percenként !
mezis
-
PindurAnna
Közösségépítő
Munkahelyemen áramszünet utáni visszaállításkor csak néztem mit írt az excel...1601. január 1-óta csinálom a táblázatot
-
Devid_81
félisten
Lesz ma #30k?
...
-
mezis
félisten
-
-
Devid_81
félisten
Vigyazz, nedves padlo!
...
-
mezis
félisten
válasz moha bácsi #27133 üzenetére
Köszönöm az infót. Néztem a fizetőset. Van még mit fejlődniük. Válthatnának erről a "fizess be egy hónapra, aztán megnézheted, amit kapsz". Először is megnéném, hogy van nekik az, ami nekem kell ?
A kereső vagy nem működik, vagy csak fizetés után. Amúgy végig bogarásztam, nem találtam.
Még a havi díj sem lenne olyan sok, de akkor lennének igazán profik, ha be tudnék fizetni csupán arra a 106 percre, ami engem érdekel. (Ez a "nézheted de le nem töltheted" módszer meg elavult. Van még olyan felhasználó, aki nem tudja kikapcsolni monitorjának elsötétedését és nem tud készíteni akár négyórás felvételt a monitorjának kijelölt (1920 x 1080,...) részéről ? )Egy jó tanács cserébe: Ne menj mostanában nyaralni Szocsi-ba....
mezis
-
mezis
félisten
Üdv.!
Mint a film nézési témában óriási rutinnal rendelkezőktől kérdezném: Lehet filmet online letöltéssel megvenni vagy csak DVD-n ? (Elfuseráltam a mút év végén a "Az ifjú Viktória királynő" film felvételét az M1-ről és most jóvá kellene tennem vétkemet. Eladó DVD-t már találtam, csak ezt olyan kőkorszakinak érzem. (Zsivány torrent klubba meg nem szeretnék belépni.)
[ Szerkesztve ]
mezis
-
fero02
nagyúr
A múltkori meggyes sör témához:
Bronzérmes lett a Meggyes Sörünk a csehországi Taborban megrendezett 25. jubileumi Nemzetközi Sörfesztiválon. A versenyen Japántól Belgiumig közel kétszáz főzde több mint 700 söre versenyzett. Nagyon erős versenyben, többségében cseh, német és lengyel indulók között két magyar főzde söre hozott el díjat. Az IPA kategóriában bronzéremmel díjazták a miskolci Zip’s India Pale Lagerét. Ezúton is gratulálunk nekik. A gyümölcsös sör kategóriában a bronzérmes Meggyesünk mellett a második helyezett a cseh Ryzler lett, az aranyérmet pedig a német Bergquell Erdbeer Portere kapta.
A kategóriák győztes söreit ITT nézhetitek meg.
-
doberman
senior tag
-
Devid_81
félisten
De megreptetnelek
...
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
válasz PindurAnna #27114 üzenetére
Nah ezert kell a csajtot elvinni a strandra az elso randinal...
...
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
válasz forintuser #27108 üzenetére
Hallgassa' zenet
Bar mindjart jon Traki, aztan idever nekunk olyan techno-rave-tokomtudja mit, hogy mind meghalunk...
-
Devid_81
félisten
-
TeeBee73
veterán
válasz forintuser #27104 üzenetére
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
forintuser
őstag
-
ZetorGumi
addikt
válasz PindurAnna #27100 üzenetére
Ne is folytassátok.
New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
Devid_81
félisten
-
littlelion21
addikt
Jó estét
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest