Hirdetés

Aktív témák

• geza12

aktív tag

válasz fero02 #28078 üzenetére

Házi mézes málna??????

Olyat még nem ittam csak fütyülőst,de az nagyon szintetikus cucc, de szerintem attól független jó.

Ja jut is eszembe, hívott a csávó hogy elkészültek a hangváltók, azt mondta hogy azokat a Heco hangváltókat esélytelen átalakítani olyanra amilyenre kellene.
    Azt mondta túl sok mindent kéne rajta átalakítani.
    Ezenkívül amit nem vettem észre ,hogy a gyári hangváltón az egyik vasmagos tekercs is leégett tán.
    A másik kókányolt hangváltó pedig abszolút nem ehhez a hangfalhoz való volt (pedig szerintem nem szólt olyan rosszul vele)

De szerencsére lett megoldás, aminek remélem holnap ,de holnap után tuti hallom az eredményét.
    A gyárin ki lettek cserélve azok az alkatrészek amik szarok voltak , és kicsit túlméretezettek lettek rárakva pl kondiból, a másik pedig le lett másolva a gyári alapján, ja még annyi hogy a leégett vasmagos tekercs helyet légmagos tekercs került ,ami a csávó szerint jobb.

A hangváltók tökremenetelének oka a túlhajtás volt, még szerencse hogy az murdélt meg nem a hangszórók, mert azok nem recsegnek egyáltalán és nem is torzítanak.

Kérdés: Seagate 11. generációs meg úgy általába Seagatekről tapasztalatok vélemények?

Szerk: Ja tényleg BaKeSZ86-al toljátok be a cuccot? :D

Aktív témák