- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Androidos tablet topic
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabis
aktív tag
Számomra csak szokásos nyitót kérdés..
- mekkora TDP amivel megbirkózik.. és a humoros válasz .. az összesel..
Viccet félre téve .. számomra ez kényes kérdés..
Grafikon görbe nem alkalmas információt átadni.. értékek behelyettesítse nélkül
De addig is klassic marad.. -
Dr. Akula
félisten
Az S36 már mióta folyamatosan listavezető, láthatóan mindenki csak egy x+1. statisztát akar gyártani, nem a trónról letaszítani az uralkodót. Pedig azzal kéne megmérkőzni a pénztárcák megnyitásáért. Így megjegyezni se érdemes az új versenyző nevét, csak azt hogy továbbra is S36. Kezdésnek rájöhetnének már hogy 140-es blokkból se csak 2-t lehet egymás mellé rakni, abból is lehet akár 3-at is.
-
gaben88
őstag
válasz
Pickle Rick #9 üzenetére
Jo, ezt beneztem, ez fel se tunt, hogy az egyik 240 a masik 360-as! :-)
En nekem 280-as Silent Loop 2-m van, 5800x3D mellett es nagyon csendes, nagyon jo, meg vagyok vele elegedve! -
Pickle Rick
senior tag
-
Acélfarkas
őstag
Arctic Liquid Freezer II 280-ast vettem tavaly november végén 33ezerért.És szerintem simán felmossa ezzel a padlót, kevesebb mint féláron. /5800X-et hűt./
-
Molyzsa
aktív tag
Nekem PURE LOOP 2 FX 240mm van (amikor kijött és még lehetett kapni már akkor megvettem).
A pumpa max. fordulaton is sokkal halkabb, mint a Corsair H100i RGB Platinumé volt 50% sebességen.
Semmi cicergés, uh én elégedett vagyok vele.
A ventiket meg (a ház összes ventijével együtt) egy NZXT Grid+ v3-al vezérlem. -
gaben88
őstag
Én 280-as Silent Loop 2-t használok az 5800X3D-n, DR4-ről váltva és tényleg kvázi hangtalan és nyertem pár fokot a DR4-hez képest. Én nagyon elégedett vagyok a márkával. Érdekes, hogy a Pure Loop a teszt alapján még a Silent Loop-hoz képest is hoz pár fokot!
-
HoldChore
tag
Ezek a AIO-k tök egyformák
Felesleges ennyi tesztet csinálni. Max ki lehet emelni a színeket meg, hogy hogy villognak a ledek. Esteleg, hogy melyik készül sznoboknak 3x-os áron
-
Predatorr
őstag
Hát, fele ennyiéet vettem nyáron az Arctic Liquid 360-at, és valamivel jobb a hűtési teljesítménye.
Azt ráadásul nem is tudjuk, hogy ebben vajon mit kell cserélni, ha a nevesebb gyártók is elfillérb.szták a legjobb cuccaikat.
A PH tagadhatatlanul a vicces árak lapja. -
Fr3eWar
őstag
Pumpának milyen hangja van így szeparálva?
Kb minden tesztben arra mennek rá a youtube-on is, hogy milyen hangosak a ventik. Kit érdekelnek a ventik? ki lehet cserélni, olyat rak rá az ember amilyet szeretne legalább 10 jó típus van belőlük. Cserébe sehol nincs említve semmi a pumpával kapcsolatban, ami viszont fontos lenne, mivel nem cserélhető. -
icon
senior tag
Szeptember óta vagyok boldog tulajdonosa a léghűtéses kistestvérének a cikk alanyának, kellemes emlékeket idézett fel bennem a szerelésről a teszt, pl. teljesen problémamentes volt számomra a hátlap összeépítése, sőt az egyik legjobb megoldásnak találtam a hátlap beépítésekor (pedig fordult meg már nálam néhány hűtő), mivel nem kellett azzal gépészkedni, hogy kicsúszna, mocorogna, akármi. Átellenesen betekerve a két távtartó, aztán mehetett is a dolog szépen a maga útján.
Gondolom a ventilátor is ugyanaz a két hűtésen, azzal is jók a tapasztalatok. Nyilván ha a 2000+ rpm-et megkapja, tud ő is zajongani, de abszolút nem zavaró..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Nem kell az új vízhűtést leírni: a németek a színes LED-ek hozzáadásánál jóval komolyabb fejlesztést végeztek rajta.
- Automata kávégépek
- Politika
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Xbox Series X|S
- Androidos tablet topic
- Villanyszerelés
- Spórolós topik
- Interactive Brokers társalgó
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest