- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
válasz
#Morcosmedve #80309 üzenetére
Aaaaa!
Beírtam már 22 hab-ot,bejött a tanár, következő szünetben folytatni akartam, bezártam a francbaSzóval, egyelőre szakközép 3. Éven nem tapasztaltam brutal nehézségeket. Viszont elrettentő példát, ha tudsz, megköszönném, ha tennél.
Azt nem értem, ha van külön hálózat szak a suliban, nekünk azt miért kell tanulni, mikor ott a programozás, a szakrajz (autocad) is. Minek a hálózat?
Programozás nem tanulós, igaz, hanem értős. Vagy érted vagy nem. Eddig egy nagyon jó tanarunk volt, életemben nem láttam hallottam olyan, aki megközelítette. Igazgató lett és helyette egy tantargyaban IS analfabéta ludas matyit kaptunk.
Eddig értettem, most már nem tudom, mi lesz.Egyébként üdv
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Üdv itt is
-
Habugi
addikt
válasz
Üdv itt is!
(#80326) MrM94:
Macska, most kéne rátelepedned amíg az anyósék is büntetik.., oda mennél még te is egy hónapra tuti annyira megborulna hogy 2-3 napon belül bejelentené hogy platformot cserél..
@Gyalogblöki, ez az utolsó frankó eresztés volt!
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Hehehhe..frisss hús a topicban
ha kibirod a 2 hetet a topicban családtag leszel, oszt meg fogunk keresztelni...lesz faXa keretszneved meg minden
Üdv. Itt mérnök Úr!
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest