Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Whysperer #141227 üzenetére
Itt nem a gerinc magassággal van a baj, hanem a gerinctelenseggel. Miért is kellett ezért feljelentést csinálni? Ha meg a polgármester volt, vagy valaki akinek köze van hozzá , olyan nehéz lett volna megkérdezni? Ez a legundoritobb féreg hozzáállás. Ha nekem nincs tehenem, dogoljon meg a szomszede...
Viszont ez a saját magam építek dolog ez engem is érdekel, nagyon. Szóval akár itt, akár privátban, de megköszönném, ha pár dolgot még tudnál mondani róla, az alapján, amit eddig megtudtál.
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz
Ez gainward kártya
Na mesélek én is... Kertes házat keresgetünk (lassan feladjuk, mert már csak kocsikázásra elköltöttem vagy 100e-t). Tegnap elmentünk megnézni 3 házat. Kettőt Tiszavárkonyon, egyet itt Szolnokon a holt-tisza parton. Tiszavárkonyon az egyik az belülről olyan volt, hogy féltem, bármihez hozzányúlni, mármint annyira puccó volt. Úgy ahogy van, berendezéssel mindennel eladó 13,5M-be. Mondom az jó. Tudtuk, hogy vályog, de a fenét se érdekli, ha van alatta alap, meg koszorú. Na most mire odaértünk, már se alap nincs alatta se koszorú a tetőn. Pff... én nem kezdem előről ezt a rohadt munkát, egyszer már csináltam, de soha többet. Elmentünk a másikhoz. Az alappal rendelkező, zsír új koszorú, tető, alulról szigetelt olyan kerttel, hogy a kertépítész elmehet a fenébe, bementünk, majd meg fulladtam. Ezek a nyomorultak letapétázták a vályogházat belülről. Olyan penész szag, hogy megőrülsz. Új tető, koszorú, aláfalazás, garázs, minden a faja, de szerintem kb 2 hét alatt elpusztulsz a lakásba a gomba miatt. A baj az, hogy ha le is szeded a tapétát, kb 1 év mire kiszárad és eltűnik a gomba. Jött a harmadik itt szolnokon. 18,5 misi, saját stég, nagy udvar, új építés tégla, garázzsal kinti grill stb. Mint kb a nyugalom szigete. Hajót otthagyják, meg mint a mesébe kb. Ott tartottunk, hogy már akkor cigánykodunk, asszony kínált 17-et és máris foglalózzuk. Olyan gyorsan bólintottak rá, mint a szélvész. Áááá mondom itt valami büdös. Mint kiderült a lakás gazdasági épület néven fut, nincs rá se engedély, se semmi. Szóval akármikor lebontathatják. Jó, mondom akkor ebből elég, marad a harmadik emelet meg a 65nm2, és veszünk hobbit. Pont tegnap felraktak a jófogásra egy hobbit kb 10 km-re szolnoktól. Kis ház, kert, villany, víz az udvaron. Mondom, már mindegy nézzük meg azt is. Hallod eljött a faszi, én azt hittem fejen rúgom ezután a nap után. A kert be volt szántva mélyszántással, és úgy volt hagyva, kb 50cm- mély szántás, fű sehol, a ház meg egy honvédségi valami kajiba, ami szét is van rohadva, meg kb nem nyúlnék semmihez, mert fertőző. Mondom neki, mi arra számítottunk, hogy nincs beszántva, mondom kérdeztük is a telefonba... Válasz: Hát vissza rotálják, és bevetik... ilyen nincs mondom. Kész ez az ingatlan piac itt Magyarországon. Ennyi félrevezető hírdetést életembe nem tapasztaltam.
-
Whysperer
addikt
válasz
Ami vicc még,hogy ugye ilyenkor elészeded a kapcsolatokat telefonálgatsz 1-2-t
"Szóval egyelőre annyi van, hogy lehet mégis be lehet majd kötni a netet és nem kell a mobilnetes dologgal bíbelődni. Gábor odaszólt azon a területen lévő műszaki oktatónak, aki rá fog nézni az ügyre ma, csak most pont nem volt ideje. Amint jelentkezik, szólok neked én is, hogy mit intézett. Szóval egy kis türelmet kérek, intéződik, csak több ember kell hozzá. Ne haragudj"
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest