- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- MediaTek alapokon dolgozik a Honor Pad V9 is
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
Ne is tegyétek fel, konkrétan az MTP-t (a telefonodat a gépre dugod) 1:1-ben baxhatjátok mind, akik felteszik
-
norbert1998
nagyúr
válasz #Morcosmedve #101779 üzenetére
Jogos
Mi a helyzet lusta népshég? - ha beretva nem, akkor majd én
én magam nem akarom szétborítani a gépet, most reprodukálta a hibát, pedig mindent elkövettem érte
-
norbert1998
nagyúr
válasz #Morcosmedve #101774 üzenetére
Mondom megyek enable-zni a HT-t. És mindezt emlékeim szerint egy -jel mellett tettem. TeCCik érteni? tröllködök
-
norbert1998
nagyúr
válasz #Morcosmedve #101769 üzenetére
Nem, elv a 2500K és a 2600K ua. Csak az egyiben le van tiltva a HT és pár MB cache.
-
norbert1998
nagyúr
-
norbert1998
nagyúr
Na, nyugalom aprajafalvan, VIA FTW!
-
norbert1998
nagyúr
CTRL+C és CtRL+V szüleményem:
Üdv urak(és hölgyek, ha esetleg...)!
Történt egy olyan esetem, hogy kivittem a gépet a műhelybe, ahol más a monitor meg más az egér is.
Először akkor fordult elő, kb egy hónapja, mikor egy kevésbé ép álapoú egeret rádugtam, ami egy másik gépen teljesen jól működött. Akkor nem tudam mi a gond, mert nem szedtem szét a gépet. Egyszerűen csak cirka 5 áramtalnításos reset után volt csak hajlandó postolni, és onnantól működött. Tegnap lehuztam a 24 pines tápcsatit, hogy rápróbáljam egy másik lapra, egy 20 pinesre, nem ment rá. Visszadugtam, áram fel, és újra előjtt a hiba. Sok áram fel-le, reset és biosgomb nyomkodás megoldotta.
Ma hasonló jelenség történt, mikor kivittem a műhelybe, másik egér és másik monitor mellé. A többi ugyanaz.
Ugyanazt csináltam, és egyszercsak bootolt. Viszont volt egy pillanat, amikor kép helyett random futkosó viszintes csíkok jöttek be (kb mint a régi nincs adás típusú hangyás kép, csak vizszintesen elmosva).A 15-ös kód -ra keresve RAM-ot magyaráztak páran, kivettem mindkettőt, anélkül is 15-ös hibakód. Sok-sok reboot próba után eljutottam oda, hogy a hibakód az volt: nincs RAM betéve. Ekkore betettem egy ramot, booolt. Kikapcs, betettem a másikat is, és kezdte elölről.
Behoztam a gépet vissza a szobába, kapcsoltam volna be. 15-ös hibakód. Ugyanazt eljátszotta, mint kint a műhelyben.
A gép:
Asrock Z77 Extreme4, Intel Core i5 2500k, no vga, Crucial Ballistix Sport 8 GB (2x4) 1600 MHz CL9, Intel 530 Series 120 GB, Xonar DG, FSP Raider 550BIOS persze már rég default
55 hibakód: nincs RAM betéve
53 hibakód: nincs használható RAM betéve
15 hibakód: North-Bridge inicializáció megkezdődöttMi lehet a kínja és kukagyanus-e valami? Csak a RAM-ra van gari, illetve a tápra
-
norbert1998
nagyúr
UG2 vagy UT2k4 jtékba benne lenne-e valaki? pabu s hablaty már vannak, meg jómagam is.
-
norbert1998
nagyúr
válasz Balathruin #101602 üzenetére
Rendben. Akkor estefelé, mert még a marással foglalkozok, utána meg focizunk. Olyan 7-8 körül jövök haza. Zuhany, zaba és mehet
-
norbert1998
nagyúr
válasz Balathruin #101600 üzenetére
Ug2 rajta van neked a gépen? Mert akkor lekapom aztán megnézhetjük, megy-e
-
norbert1998
nagyúr
Pabu akkor melyik nfs-t kell tolni majd? Mw 2k5? Vagy ink ug2? Nekem az a kedvenc
Meg a net azt írja sokkal több játékmódja van lanban[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
Sertés kegli: mindjárt kész van a Stark logód
-
norbert1998
nagyúr
válasz inspiroyhome #101594 üzenetére
Rendben, fb-n is akár, egész nyugodtan
-
norbert1998
nagyúr
válasz inspiroyhome #101589 üzenetére
Hát, nem épp mostanában, de nem olyan nagyon régen, 1.5 éve.
talán tudok segíteni, ha mégsem, akkor bocsi és átadom másnak a lehetőséget -
norbert1998
nagyúr
Erről valakinek van-e valami tapasztalata, vagy hallása?
-
norbert1998
nagyúr
válasz Methionyl #101575 üzenetére
Az utolsó fajt jetekmenet volt a legjobb. Ott még esélyed is volt arra, hogy leszedd, tekintve hogy egy lövés egy halál volt, nem volt fegyver, élet stb.
Persze, nagyba vezetek, nekem volt 100 kill. Pabunak 95-6 körül. Hablaty kozli, bejön spectate-bol 5 percre. Hat inkább 10 perc volt, de az alatt neki 0-bol 180 killje lett
Meg a második mapon pabu már jobban tolta mint én és heki is igen jó volt -
norbert1998
nagyúr
válasz Habugi #101566 üzenetére
Hat igen. Azért látszik van egy fajta aimod meg mozgáskultúrad
De tényleg faja a gamma
Nem gondoltam volna hogy ennyire el lehet baromkodni vele viszont azért nem akartam tegnap fent maradni kettő után már nagyon. Főleg hogy az utolsó rail-only menet előtt majdnem be is aludtam. -
norbert1998
nagyúr
szhóval akkor ma is akartok gammát?
-
norbert1998
nagyúr
másik táppal is ugyanazt csinálja, úgyhogy pénteken legózunk egyet osztálytársammal
-
norbert1998
nagyúr
válasz norbert1998 #101531 üzenetére
gép kikapcs, hosszabbító visszadug, bootol. érdekes dolgok ezek....
a tápkábel meg tényleg belement, csak nehezebben mint azt én gondoltam hogy szükséges, és nem mertem erőltetni.
-
norbert1998
nagyúr
válasz hackeeeee #101530 üzenetére
két 24 pines táppal is próbáltam, egyik sem ment rá.
és akkor az agyfacc:
visszadugom a nagygép lapjába a tápot, kapcsolom be, 3 hosszú sípilás, reboot. és ismtéli. áram le, áram fel, ujrapróba. nincs hangjelzés, 15-ös kóddal rebootol. áram le, áram fel, 55-ös kóddal rebootol. áram le, áram fel, kezdi előlről.
lehuzom az usb3 hosszabbítókábelt: bootol. WTF?[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
kipróbáltam volna, ahogy javasoltátok, másik táppal a dolgot. de felejtős, mert a mobo kábel nem megy bele a lapba
-
norbert1998
nagyúr
'stét!
-
norbert1998
nagyúr
válasz Mahrenburg #101493 üzenetére
Ez jó lett ez a kép
-
norbert1998
nagyúr
válasz Balathruin #101480 üzenetére
Szuper. 10kor kezdhetünk ha lesz még ember. Ki jön még?
-
norbert1998
nagyúr
Ma egy játék egy adag ut keretében?
Csak mert a c3 nincs letoltve, plusz amúgy is igp van
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
Jáu reggölt, lusta népshég
-
norbert1998
nagyúr
válasz Beretvás #101312 üzenetére
Én kérem szetburitottam a csettegot (konkrétan apró darabokra kellett szedni az egész kibeszexualt motort), hogy kivegyem az indinditot, amiben egy rugó beragadt, ami a szenkefet nyomta a tengelyen lévő érintkezőinek. Egy szaros rugó, ráadásul tudtam hogy az önindítóval lesz a gond, tehát... Nem feleslegesen lett szetburitva, hanem mert hondaek köcsögök voltak. Aztán berobogtam szhelyre benzinert, mert a zasszony kicsit messze lakik(30 kmoda, 30 km vissza), nekem meg kb 20km-re elég benzinem volt. Aztán egyszer csak tizenegy óra lett. Nemrég értem haza.
És veled mipálya? Mindig te kérdezed de sose nem írod le veled mi volt és mennyit loptad a napotTessa jó a fuggyon
Mibe mérték neked aztot? 204 az utolsó ismert ára
Mindenesetre feszülés hozzája -
norbert1998
nagyúr
Reggeltet. Felébredtem, pedig még aludtam volna
-
norbert1998
nagyúr
Le kell mondjak a fokuszrol, nem lesz rá meg a della, hogy utána még téli gumi, műszaki, vga is beleférjen időben.
Helyette rakéta dci clio!!
Nem, tényleg az lesz valószínűleg -
norbert1998
nagyúr
-
norbert1998
nagyúr
Előállt egy érdekes helyzet.
Ugye el adtam a vga-t közel két hete. Én egy hét probagarit adtam rá (ami már lejárt). Mikor eladtam a kártyát, Teljesen hibátlan volt, és a +vram hűtés miatt elég elég nehezen artifactolhato .
Na most ma reggel ír a srác, hogy ac syn. közben elfeketedik a kép majd mikor visszajön, függőleges csíkok várják. Nem írtam még neki semmit.
Szerintetek?[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz MiklosSaS #100911 üzenetére
Én eddig sem veszekedtem veled, egyszerűen csak kérnélek, hogy az amd szidast ne. Plusz a szorulasos ( és egyéb, korábban már ellőtt szöveget, amit hasonló helyzetben mondasz), azt is kerüld. De mondom, én nem veszekedtem veled, azért is mondtam hogy részemről vége. Vége is, mert ez nem az. Ez konklúzió, semmi több.
Pontosan tudom, hogy tudnál mondani sok mindent, bár nem nagyon tudom, mit (nem is akarom megtudni), én is tudnék, de nincs az az isten, hogy én bárkinek mondjak olyanokat, magamban több (lelki) kárt okoznek, mint a másikban bármit. Ha belegondolsz, biztos megérted, miért. (és ennek az utolsó mondatnak csak érintőlegesen van köze barmelyikunkhoz, egyébiránt semmi)
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz Lacielvtárs #100899 üzenetére
Az egy film
Sas 100900: az a helyzet, hogy szerintem inkább neked van rá szükséged, tekintve a szituációt.
100907: az a baj, hogy ez eléggé hihetetlen állítás.
Teljesen mindegy, mi van, a pirosak maguk az ördög kolkei, pedig te aztán egy vagyont fizettél a cégnek, így teljesen elvárható, hogy szuper dolgokat kapjal (de csak te, mert ha mások is, akkor majd az nv sír). Jodolgodban nem tudod mit kezdj magaddal, így inkább veszel egy piros kártyát, hupsz nincs időd, bekapcsolás nélkül áll hónapokig, bekapcsolod, valami nem oké, és máris panaszkodsz nekünk, hogy milyen fos az amd. Majd veszel egy zöldet. Azt megunod, mert nem lehet rá panaszkodni, veszel újra egy pirosat. És kezdődik elölről. Most tartasz a veszel egy zöldet helyette. Mondd hogy nincs igazam.
És részemről befejeztük. Nem szeretném még egyszer, hogy ilyen kommentet kelljen tőled látnom itt, tőled, aki " mindent megtett az amd-ert ".
A hülye szorulasos, jogosítvány korosztályos dumát meg szintúgy felejtsd el, nem csak mert irrital, hanem mert lesut róla, hogy mást nem tudsz mondani, így inkább csak belém kötsz random hulyesegekkel. -
norbert1998
nagyúr
válasz Lacielvtárs #100893 üzenetére
Ez a Sin City-ben volt
Sas te komolyan rendelkezel valami hibával
Érdekes több millió, vagy akár milliárd embernek hibátlanul ment, te vagy az egyetlen aki MINDIG kifogja a hibás játékot vagy hibás AMD-t, mi?
Mostmár aztán befejezhetnéd a hisztit miattuk! 13 éve radeon van csak a háznál és egyiknek sem volt soha gondja, Neked meg richtig rossz az ÖSSZES!
És szerintem nem csak én vagyok az egyetlen, akinél már kihuzod a gyufát (ujra) a hisztivel. Csak talán én vagyok az eslő, aki mer is szólni érte. -
norbert1998
nagyúr
Cép
-
norbert1998
nagyúr
-
norbert1998
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz Balathruin #100863 üzenetére
Ez nem egy rossz ötlet és eszembe se jutott igazából
Egy krédésem van ugye a Raider ATXbigyó csatlakozója 2*4 pines, mármint ami a proci mellé megy. az beledugható olyan lapba is, ahová csak 2*2 pin kell? Elvileg igen, de mivel nem vagyok benne biztos (és imádom a kábelmenedzsmentemet ) nem akarok orraesni -
norbert1998
nagyúr
válasz DR|FTK|NG #100857 üzenetére
Semmi jelet nem ad. Megnyomom a bekapcsot, felpörög a venti, de olyan rövid ideig, hogy el sem éri a normál fordulatát, és ki is kapcsol a gép. Ahogy nyomkodom a gombot, folyton ezt csinálja. Gomb megnyom, kb fél mp-ig van életjel, majd nulla. Leszámítva a RAM melletti kis zöldLED-et. Az vlágít mindig.
A táp az gagyi szerinem. Multkor leírtam, micsoda csoda, megkeresem. -
norbert1998
nagyúr
válasz Lacielvtárs #100854 üzenetére
kommentútam tesa!
-
norbert1998
nagyúr
UrakH!
Volt ugye a gondom a felpörög a venti majd leáll szituval a 478-as gépnél. Szereztem egy ABIT BD7II lapot, azzal ugyanezt csinálja. Elég tanácstalan lettem, mi lehet a gond
Szerintetek mire gyanakodjak? -
norbert1998
nagyúr
Mondtam már hogy én ma is otthon vagyok?
Úgy hat jobb reggelt a dolgozóknak -
norbert1998
nagyúr
még furább mint a wankel[link]
-
norbert1998
nagyúr
Margot Robbie vs Will Smith
Insult-party Én meghalok [link] -
norbert1998
nagyúr
26 kommentet kell megnéznem, kb 40 linkkel
Béugrottunk ma is a Joskar-ola napokra. Felmentünk erre a bigyóra:
Hát, nem voltunk annyira nyápicok, mint sasbácsi
Bár való igaz, nem mertem rá felülni, de a zasszony meg még nélkülem is felment volna, ugyhogy össze kellett magam szednem.Kicsit véraláfutásos lett a vállam (kb csak nekem). De ezt leszámítva tök poén volt... Amíg ki nem nyílt a lábtartóm! Na akkor majdnem csikos lett a naci. Viszont lentről sokkal ijesztőbb volt. Aki lent nézte mit csinál, fele rosszul lett meg elájult
Bár a legjobban az tetszett, mikor fent ültünk és néztük a kilátást Az nagyon jó volt.Tekintve hogy VIP ingyen jegyünk volt rá, mindenképpen azt mondom, nagyon is megérte, de azt már nem tudom, mibe fáj egy menet, de tény hogy faja volt
Pár infó amire emlékszem:
80 km/h, 3 G acc., 64A áramfelvétel (ahhoz képest rohadt vékony vezeték ment beléje, kbmint egy hüvelykujj), kamionon hordozható, súlyra meg egy vonatkocsihoz viszonyítható. -
norbert1998
nagyúr
már megy, aki akar jöhet
-
norbert1998
nagyúr
na mikor kezdünk?
mea culpa, vak vagyok[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
mikor annyi bass van, hogy már viszketőgörcsöt kapott a lábad ahogy a gatyád vibrál rajta
-
norbert1998
nagyúr
-
norbert1998
nagyúr
Reggheltet
-
norbert1998
nagyúr
válasz inspiroyhome #100676 üzenetére
Má csinátam egy csészét blendörben Danke sőn, tezsvírem
-
norbert1998
nagyúr
Aki látta mind2 Sin City-t!
Az első nem jött be túlságosan. Lefoglalt, de meh. Megéri a másodikat megnézni? -
norbert1998
nagyúr
namostakkowatafakk?
irjak csokinak hogy bl2? már 40 fps-el megy! hd3000 POWA!!
ja látom már nem.... meh
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
Na akkor mikor kezdünk?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest