Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen notebookot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Malibutomi #41799 üzenetére
ez jóóóóó"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #41795 üzenetére
En nem is csinaltam nagy dolgot belole. Legyen ott egy sas oszt csokolom...film meg rajzfilm hosoket nem szeretnek.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
válasz MiklosSaS #41794 üzenetére
no majd kiagyalok én valamit ha lesz rá időm, meg energiám, mert gondolom te is ezért nem haladsz az avatarral...
én majd valami hordót akarok magamnak, gondoltam Obelixre mert annak olyan mintha hordó lenne a derekán, de az már foglalt"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Malibutomi #41793 üzenetére
Meg en sem tudok. Otlet hianyban szenvedek...
-
Malibutomi
nagyúr
válasz norbert1998 #41791 üzenetére
Rémlik hogy már írtad, de ki az avatarod?
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz norbert1998 #41791 üzenetére
Tudom hogy te sem meg az iHollo-Csoka sem, alljatok sorba, sasssBacsi majd megkeresztel titeket is ...vagy masvalaki.
@mackosajt, alias pedoMaci: tudtam hogy volt valami gebasz az Asus 290-el, csak elfelejtettem hogy pontosan mi. Tehat ha nem buzeralsz ra egy ventit a VRM-re akkor siman 100-110 fok korul lesz. Ami azert nem tudom mennyire OK. Azt tudni lehet hogy (vagy minden tudatlanak tudni kellene) a VRM eleg fontos szerszam egy NYAK-on. Ha vaccakol a VRM, akkor vaccakolni fog minden. Most nem azt mondom hogy az a VRM meg fog sulni 110 fokon, de nem egeszseges semmnek a 110 fok.
Ha vizezni fogod akkor semmi gond, de a vizesblokk + 290 = 780Ti arban, szoval nem biztos hogy megeri.Jahh, jo volna ha a kozeljovoen a tudatlanok nem tanacsolnanak ossze-vissza hulyesegeket a kollegaknak. Es ezt most nem egy valakire ertettem hanem ugy altalaban mindenkire. Jo volna tana olvasni kicsit mielott toljuk az alaptalan tanacsokat!
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #41788 üzenetére
Nem is tudom, valami sas dolog lesz csak nincs otletem. Az a baj hogy majd viselnem kell 3 evig....
@amcsiverdas: en is kb 10 eve olvasgatom a PH!-ert, de nem regisztraltam mivel terminalos voltam. Ott volt az oreg zsirvago is...bele lehetett dogleni amiket irt. Reggelente majd leestem a szekrol a rohogestol...
Ott annyi volt jobb hogy nem pofazhatott bele barmilyen kis poccs mitugrasz a technikai reszbe mert hamar hazavagtak. Itt mindenki locsoghat kedvere semmi tapasztalat nelkul...ez van.Mikor esedekes az angliaba valo koltozes? Ha talan ebben az evben, szoljal feltetlenul
-
válasz CJ4567 #41785 üzenetére
nem tudom még, agyalok erősen...
bele is fájdul néha a fejem az agyalásbamiklosss2012: nem is tudom, én a magam részéről ilyesmi tudnék elképzelni
esetleg valami Sass szimbólumot belemontírozni a képbe..."Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #41784 üzenetére
Nekem is lesz....vagy nem...nem tudom. Nem latom nagyon sok ertelmet de mar tobbet is kerdeztem privatban hogy miert nincs. Rossz fiu voltam mostanaig....par honapja nyugi van, nem mentem neki senkinek (ami kesik nem mulik) ...igyhat zold az ut....van par otletem...
(#41785) CJ4567: borsodis hordo, heineken-es hordo, stb
[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
válasz Lacielvtárs #41784 üzenetére
160 napod van már csak Milyen hordó leszel majd?
No Sana No Life
-
-
CJ4567
nagyúr
57 nap és egy éve a PH-n
TuningSaSS: 492 napot kell tiltás nélkül kibírni már csak
Meg kellene keresztelni, még mindig nem kereszteltetek meg.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Shokkolo
addikt
válasz mackosajt #41754 üzenetére
Semmi gond az asussal, jobb hőfokokat generál mint az MSI Gaming -je.
Azzal problémáztak, hogy nem minden hőcső érintkezik direktben a GPU-val, de úgy tűnik ez nem probléma. Jók a hőfokai, és az árát is jobban tartja mint az MSI -m
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz mackosajt #41754 üzenetére
Csak most vettem eszre hogy Asus-rol van szo! Olvass utana, az Asus-nak nem valami fenyes a hutese. Ha jol tudom a 780/780Ti-rol valo. Valahol olvastam ,.....vagy lehet hogy en tevedek, a fene tudja....lehet hogy a 780/780Ti Asus nem volt OK .....barhogy is volna, guglizz ra!
(#41779) stratova : , van hus is, tej is...lesz sult is, leves is....
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
Ehes vagyok, valaki nem dob meg valami kajaval ?
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #41775 üzenetére
Mindig szamithatsz!
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #41773 üzenetére
Na jo, felaldozom magam es belemegyek tobb menetbe is....de csak a topic kedveert. Felre ne ertse senki...
-
válasz Malibutomi #41770 üzenetére
ebben igazad van, tény és való...
de engem nem szokott zavarni az AVON kínálat egy csajom, amíg nem én fizetemmiklosss2012: csak egyre?
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #41769 üzenetére
Hmmmm...avon ide vagy oda, egy menetre bevalnam.
-
norbert1998
nagyúr
válasz Malibutomi #41770 üzenetére
2014-es évi katalógus minták
Majdnem lekéstem reggel a buszt.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Lacielvtárs #41769 üzenetére
Az egész AVON katalógust egy arcra felkenve?
-
-
jó reggelt nektek is...
Szent Sárkány & Keresztes Apus"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
stratova
veterán
válasz Lacielvtárs #41765 üzenetére
Nem, Redbullal főzte le, jó reggelt!
-
-
törölt tag
válasz Lacielvtárs #41763 üzenetére
NEM ALUDTAM DE BEVERTEM EGY LITER KÁVÉT
-
-
törölt tag
-
jó reggelt...
a Mester látom be E betűsödött
Hablaty Úr kezdte és lefertőzte a totyikot
félúton a jó felé... alig várom"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
hszilard666
veterán
Jóreggelt! Nagyon szarul vagyok, 3 órát aludtam, egész este vizet szereltem, jött +1 radi a rendszernek, meg egy vga blokk is. Aztán ha már ment a gép akkor Skyrimoztam "kicsit"
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
MiklosSaS
nagyúr
Hazaertem. Vacsora megvolt, most alvas!
Jo ejt!
-
mackosajt
addikt
válasz norbert1998 #41755 üzenetére
Hihetetlen, de van fent egy, ami alighanem hozzám fog kerülni. Asszony már be van oltva.
Tudom, hiszitek, ha látjátok.
[ Szerkesztve ]
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
mackosajt
addikt
max. 73-ért Asus 290 DC2OC, vagy 81-ért Sapphire 7990?
Szappanopera sokadik rész
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
MiklosSaS
nagyúr
Vege a maszeknak, a penz a zsebembe. Porgos volt de 2 es fel ora alatt megvolt. Mehetek haza, 50 perc ha jol taposom....
-
Mahrenburg
őstag
válasz norbert1998 #41747 üzenetére
Remegve megrekedtem e kebleken, lelkesen szemezek eme mellterjedelemmel, de jelenleg e helyen jegelnem kell gerjedelmem...
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
caindwan
aktív tag
válasz ViZion #41738 üzenetére
Mért kell neked efféle eseményeket szépen legépelned nekem, és ezen helyen megjelent embereknek? Eme szépet kevésszer fedezek fel. Ez egy remek, elnyerted tetszésem, mert nekem ez le sem esett. Nehezen fedeztem fel, de késsen kényelmesen rengeteget, de észre vettem! Fel emelkedett erre e kedvem nekem, ejj esélyem se lehet ellened, nekem ez még nehezen megy
-
Mahrenburg
őstag
Mely helyen lehetne eme kebleket nem erre rendeltetett szervemmel egy cseppet meredeken megemelnem?
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
ViZion
félisten
...ennek rengeteg teje lehet. Lefetyelném rengeteget!
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
norbert1998
nagyúr
Eme nemes csecsekkel rendelkezve s megmeresztve, megszentelve fényképre merészkedett e menyecske :
-
ViZion
félisten
-
-
ViZion
félisten
válasz norbert1998 #41741 üzenetére
meglehet... lelkem megfeneklett.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
norbert1998
nagyúr
válasz Malibutomi #41739 üzenetére
sry
Vizsön
Egy i betű belecsúszottErrefele melletted egyebek mellett beteg két gyerek, testvérek s megmerkedve fekszenek elfetrenghelyen s egészségeskednének.
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz Habugi #41684 üzenetére
Lehetetlen!
megbetegedtem! Reszketek, remegek, belegebedek... veres szemem levet ereszt....
ejj eme telek... rettenetesek!Lehet le kellene nyeljek levest. Nem keveset, rengeteget. Melynek leve szeretet heve, elegye, e szerelmes menyecske etet velem.
Egyebet nem tehetek, kecmergek, letelepedek, elszenderedek, bemelegedek... este e beteget ne terhelje senki se!
Se emberek, se tehenek, se eme rettenetes fedetlen fejes fecske, melyre szebbet nehezemre esne elrebegnem...
Lehet e fecske kelletlen-kellemetlen, de nem lehet nem szeretnem. Persze legyen kerek e perec: leesett egy kereke, elme helye felesleges. Keresned kellene, de eme fekete terem, leszen e helyen.
Kellemes perceket szerzett ez nektek?
-
-
MiklosSaS
nagyúr
Altalaban amikor kiadok valami munkat anyosnak meg aposnak, valahogy mindig megprobaljak annak az ellenkezojet csinalni. Na, ma este szoltam hogy elmarad holnapra a takaritas mivel megyek maszekolni.....hozza sem nyultak semmihez.
-
norbert1998
nagyúr
akit esetleg érdekel: újféle aranyköpéses topik
-
norbert1998
nagyúr
Win 8 és 8.1 alatt régóta ilyet ír ki a gép eseménynaplóban: A timeout occurred while waiting for the EHCI host controller Interrupt on Async Advance Doorbell response.
Ez mi lehet? Piros felkiáltójellel HIBA. usbehci kiírás
TLWN722N wifi adapterem van, win 7 alaatt tökéletes. driver a legrissebb, a chip (3 éve legalábbis) nem támogatott volt ezáltal az os által, ez ugye atheros chip-es. én eddig az alaplapra gondoltam, mert random időközönként leszórja a wifi-t és az összes usb eszközt a gép. aztán nézelődtem fórumokon, és arra jutottam félig, hogy ez nem is hardveres gond, hanem driverhiány gond. hoztam régi, g-s adaptert is, szintén tp-link-et, azzal is csinálta.tényleg csak driver gond? ez esetben (még garis) újat kéne szerezni, más gyártótól, más chip-el, igaz? vagy pci-s megoldás kéne? (esztétikusabb lenne, és itt a jellel sem lenne gond) esetleg a pci-s is csinálhat ilyeneket?
-
caindwan
aktív tag
válasz Lacielvtárs #41686 üzenetére
Te tetted e tettetett tettet, te tettetett tettek tettese
Én is mennék már a csigazabálókhoz
-
törölt tag
-Putyin: Ürítsétek ki a groupama arénát, beülök egy meccsre !
-dehát uram, az mindig üres.
-
mackosajt
addikt
1996-1997-ben még én is voltam civil rádiós, ingyen. Reggel 6-kor sokszor mi indítottuk az akkor még élő Szóla Rádiót Debrecenben.
De szép is volt.Másik topikban olvasom: routher
Erről eszembe jutott egy vicc:
Rendőrök vizsgáznak:
- Százados? Ezt hogy írjuk? Törölköző, vagy törülköző?
- Mit írt le eddig?
- Th...http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
válasz MiklosSaS #41717 üzenetére
de azért a nyugalom ezen a téren, gondolom én, megfizethetetlen érzés lesz majd...
legalább is én így szoktam érezni, amikor elmegy az asszony felmenői
a többire meg ott van az OTP kártyanorbert1998: micsoda nénik akiknek igéző szemük vannak
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
hszilard666
veterán
válasz norbert1998 #41726 üzenetére
Köfi
-
norbert1998
nagyúr
válasz Balathruin #41727 üzenetére
bezony. de nem ment a link
-
Balathruin
veterán
válasz norbert1998 #41726 üzenetére
Eredetileg 3 lett volna.
-
norbert1998
nagyúr
válasz hszilard666 #41725 üzenetére
wow, ezért kapsz
egy2 csajt (a többiekkel együtt)[ Szerkesztve ]
-
hszilard666
veterán
válasz hszilard666 #41724 üzenetére
fm98, 16:00kor kezdődött az adás.
-
norbert1998
nagyúr
válasz hszilard666 #41718 üzenetére
Milyen stúdió, milyen élő adás?
Android játékoknál felmerült az ötlet, hogy csináljunk "play áruház aranyköpések" topikot. Szerintetek? Vagy nem is aranykopes, hanem valami más név kéne neki?
[ Szerkesztve ]
-
DiszNóÓl
senior tag
-
DiszNóÓl
senior tag
-
MiklosSaS
nagyúr
-
hszilard666
veterán
Sziasztok Srácok!
tudnátok nekem olyan vgat mondani ami elketyeg passzív vrm hűtéssel? 1080p re kellene.
Köszi!
Picit más:
Megjött a vizes cuccom ma sem alszom!
Most bent vagyok a stúdióban lassan élő adás!Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #41711 üzenetére
Ja...franciazok.
Orulok: mert elmegy vegre apos, anyos.....megha egy kicsi idoreis, aztan jon megint meg ket hetre
Nem orulok: a francnak van kedve setalgatni....jobb volna pihenni!
Abba a seggbe beleharapnek szivesen
-
egy rendhagyó popsi így a mai napra
-
-
MiklosSaS
nagyúr
Na, osszejott ma estere egy kis maszek munka. 3-4 ora munka es olyan 250 font a kezembe. Duplan visszajott a muzsikara elherdalt penz. Hetvegen megyek a csigazabalokhoz...elviszem anyost meg apost. Aztan jut majd egy kis penz a Volvo fenyezesere is...
Hamar jon, hamar megyen~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz norbert1998 #41708 üzenetére
Ha minden igaz akkor holnap velemenyt is tudok mondani.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #41705 üzenetére
Annak is lehet mondani.
Herdaltam ma is. Megrendeltem a microlab solo 8C muzsika csinalot. 50K HYF helyett csak 42 volt. Annyit szerintem megert.
-
norbert1998
nagyúr
hahh! de jó vagyok
java-ban ki tudom iratni nevekből * végjelig bekérve, a szintén bekért karakterrel kezdődőeket... ABC sorrendben
pl.:
BE:pali, paripa, józsi, miklossas, pál, vizion, balatrhiun
KI:
kimenet:
pali
paripa
pálmondjuk programozás-óra van
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #41703 üzenetére
A kocka az enyem, es nem is varnek karacsonyig...
@Hablatyologus: olvastam a kartyas topicban a harcot. Nem erdemes veluk harcolni, igaz kicsit haragszom az AMD-re az APU es a 7990-en utan, de meg mindig joval okosabbak a kartyaik es jobban kedvelem oket. Csak ha tudnanak olyan drivereket irni mint a zoldek, mar reg padlora kuldtek volna oket.
Megyek korulnezek kicsit a meloban, megprobalok dolgozni..
-
válasz MiklosSaS #41701 üzenetére
hát tény hogy ilyen esetben felsoroltam az AMD fel és lemenői ágátViZion
és majd ha a Mester erre jár, akkor olvasson ha van kedve
és ha érdekli mire is számíthat tőlem karácsonyra[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #41700 üzenetére
Jajaja...ez is az AMD nyugodtsag tesztje. En amig beleraktam, felsoroltam az ortodox es katolikus naptar szentjeit....es az ortodox vagy 4-szer akkora mint a katolikus.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fehér Villám új GAMER PC 2év garancia / NVIDIA GTX1660Super / Ryzen5 / 16GB DDR4 /
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- ! 2 év gyártói garancia ! AULA F87 PRO Vezeték Nélküli Mechanikus Gamer Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest