Hirdetés
- RAM topik
- DUNE médialejátszók topicja
- 3D nyomtatás
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Canon MILC: EOS R és M topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
RexpecT
addikt
Ma visszanéztem a játékba,de sajnos még mindig eléggé kihalt
. -
RexpecT
addikt
válasz
phanzetomox
üzenetére
Én egy órája nyomtam egy randomot,semmi gond nem volt.
-
RexpecT
addikt
válasz
phanzetomox
üzenetére
Nekem is volt már ilyen.Sőt olyan is volt hogy az egységeimet csak egyenként tudtam mozgatni,és a minimap sem működött..
-
RexpecT
addikt
1.Fire
2.Nature
3.Frost
-
RexpecT
addikt
válasz
MZsoltee
üzenetére
Crowd Control:
"Nem feltételen ultra-rare-ekről van szó. Uncommon (de akár common) is van dögivel, melyre szükséged lehet. Pl. crowd control kártyák nélkül esélyed sincs, ilyenek pl.: ensnaring roots, coldsnap, curse of oink, creeping paralysis (és még számtalan hasonló van)."
-
RexpecT
addikt
Nah ma is nyomtam 2 pvp -t 1 win 1 loss.Firetől kikaptam Shadowot megvertem,pedig Lost Grigorija volt
. -
RexpecT
addikt
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Én azt tudom,hogy mindenkit annak mutat,de nézi a deck level-t?
Gondolkozok hogy F-N-F-F felállásra átváltok PVP-ben csak ehhez megint kell egy csomó token
. -
RexpecT
addikt
Össszesorsolásban PVP-ben deck level-t is nézi vagy csak azt hogy hanyas PVP szinten van az ember?
-
RexpecT
addikt
-
RexpecT
addikt
Vettem Firesworn-t is 50 bfp-ért
. -
RexpecT
addikt
válasz
Murder3
üzenetére
Van CD,de csak az alap 1-2 mp.
MZsoltee:
Az a lényeg hogy a paklidban a kártya jobb sarkában nem az lesz írva,hogy 1,hanem az hogy 2 és így tovább(szóval nem kell várnod egy percet mire megint hívhatod az egységet,persze a power ugyanúgy kell hozzá).
Ez akkor jó ha nagy sereget akarsz,vagy meghalnak,de van powered, így gyorsan lehet megint sereged! -
RexpecT
addikt
Jaja a Skyfire drake az kell, sajnos erre magamtól kellett rájönnöm
(igazából azért nem raktam bele elsőre mert elég kevés hpja van alapból) .
A Lava field is teljesen jó mert nagy területen sebez(ha támadok jól jön pl a bázisoknál mert sok épületet is károsít).MZsoltee:
Keresd meg a legolcsóbbat mindenből AH-ban akkor tuti nem vágnak át.
-
RexpecT
addikt
Hánykor jön az új patch?
-
RexpecT
addikt
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Hűű ez tényleg jónak néz ki.Azon gondolkozok hogy F-N-F-F sorrendben kellene építenem az orbokat(bár ez is attól függ hogy mivel nyit,ha natureval akkor ezzel meglehet fogni a deep-one-t ha meg firével nyit akkor meg N-F-F-F-al meglehet fogni a sunderert.

-
RexpecT
addikt
Most mát tudom,hogy mi hatásos Sunderer ellen(persze azóta egyik PvP-ben sem hívott senki sem Sunderert).
Deep One ellen keresek ellenszert
! -
-
RexpecT
addikt
válasz
phanzetomox
üzenetére
Szerintem nyiss neki egy új topikot a hivatalos fórumon!
Apropó:
Már többször észrevettem hogy nem minden falra lehet felküldeni az íjászokat,pedig elvileg engedné,mert a kurzor is átvált.
-
RexpecT
addikt
válasz
phanzetomox
üzenetére
Átvertek?

-
RexpecT
addikt
Ezt majd lecsekkolom,szerintem nem így van,mert ha kicsit több pontom van kilépek akkor megnyerem?Ezzel lehetne manipulálni a játékot,szerintem úgy van hogy aki kilép az veszt.
Ma játszottam 3 PvP-t mind a három kilépett és én nyertem(mondjuk akkor már több pontom is volt). -
RexpecT
addikt
Valakinek van kedve The Insane God meg Slave Master pályákhoz este?

ollie:
Köszi
-
RexpecT
addikt
Meglett a megoldás:
0. Directx update
1.Locate the config.xml in you Documents\BattleForge folder.
2. Open it with Notepad.
3. Find maxshader="0" and change it to maxshader="768".
4. Save.
-
RexpecT
addikt
válasz
hokuszla
üzenetére
Aha,eddig ment rendesen de mivel a játékokat D partícióra telepítem ezért most nem szedtem le újra.Most a hivatalos fórumról találtam 2 megoldást.Az egyik a config fájl átírása,ez nem jött be a másik a directx update(ez most van folyamatban).
Egyébként a hivatalos fórumra ugyanazzal az accuontal lehet belépni mint a játékba(engem nem akar azzal beengedni, szóval gondolom nem)?
Király ez sem vált be
.1 megás nettel meg azért nem 2 perc mire lejön újra a játék. -
RexpecT
addikt
Basszus nekem sem megy a játék,tegnap vettem egy új winyót újraraktam a Windows-t miután ellenőrzi a fájlokat kiírja hogy battleforge has stopped working :S.
-
RexpecT
addikt
válasz
phanzetomox
üzenetére
Közben én is utánajártam,igazad van csak a primal defender van,de tényleg lehet,hogy egy mark of the keeper jó választás lenne,majd megnézem mi mennyibe kerül AH-ban.
-
RexpecT
addikt
Az miért van hogy random PVE után van amikor nem írja ki hogy miből mennyi tokent kaptam

Ha ilyenkor mikor még nincs kiírva hogy mennyi az annyi, nyomok egy done-t akkor megkapom azért? -
RexpecT
addikt
Kicsit kezd elegem lenni ebből a Sundererből.Lehet veszek egyet én is
. -
RexpecT
addikt
Valaki megtudja mondani, hogy mi a neve annak a kártyának amivel egy ellenséges épületet a sajátom lesz?
-
RexpecT
addikt
Egyébként a deckemet hogy tudom belinkelni?
-
RexpecT
addikt
Ma buktam két darab250bfp-s boosteren olyan 200 bfp-t.

-
RexpecT
addikt
Lol bennt vagyok egy random PVE-ben, erre kiírja hogy launching match in 5....Utánna nem tudtam egységeket képezni
. -
RexpecT
addikt
Ez a Sunderer piszok erős, buktak is egy PVP-t
. -
RexpecT
addikt
Ez tényleg ennyiért lenne? link
-
RexpecT
addikt
Kipróbáltam hogy Fireval kezdek aztán építek Nature Orbot.Jobban kell vele makrózni az biztos.Nomaddal kezdtem(ami ha több mint 2 egység van healelik egymást),de nehezebb mint a shaman meg windweavers kombó.
Egyébként 1,2,4 személyes Random PVE-nél,mondjuk diff 6 nál egyforma mennyiségű tokent kapunk?
Új hozzászólás Aktív témák
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
.
.
.
.
.
.
.

.
.Sorry.
(igazából azért nem raktam bele elsőre mert elég kevés hpja van alapból) .

?