- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZIDOO médialejátszók
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Canon EOS DSLR topic
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- LED / LCD TV topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Volgafan
senior tag
válasz
attila720 #18215 üzenetére
szia.
Első körben:pure shadow sajnos sztem a leggyengébb combó.De,ha maradni szeretnél legfontosabb:executor-dreadcharger csere!!!anélkül el se kezd!!(rosszabb esetben switchlcaws).Forsaken szintén kötelező!!!reource bosstert vedd ki,nagyon hamar elszívja a welljeid!!!Ha maradsz pure sajnos harvester,nether kötelező(2 lap kb 2000bf.....jól gondold meg abbóllost souldeck simán kijön)knight of chaosból sztem a lila a jó,Time wortex totál fölös(helyére shrine of greed),Mora sztem sosem lesz elegendő powered...wrathgazer fölös...amúgy jó a deckPeti: miért nem veszed ki a deckedből?mindennap kitesz meccsen....megéri?
-
G4ga
őstag
válasz
attila720 #18215 üzenetére
Elsö kanyarban:
Tul sok a T3. Nagyon nagyon sok. mutating maradhat. szerintem a Fallen, Wrathgazer
de még a Mo is teljesen felesleges.
T1 re hiányzik a Motivate és Forsaken esetleg a Phase Tower.És nincs swift egységed. Dreadcharger hiánya negyon nagyon érezhetö lesz.
T2 re pure shadowba Harvester ami kihagyhatatlan. Esetleg Undead Army, Corpse Explosion és nem látok Unholy Powert se.
T3 rol meg már megirtam a véleményem. nagyon sok lap van T3on arra épiteni nem nagyon lehet.Az hogy pár lapot kicserélj Pve-re? RPVE vagy mapok? Mert nem mindegy. RPVE re a negy orbot kell erositeni. Overlord és Second Chance. T1-T2 pedig Decomposter és Furnice. De inkáb 4. orbnak egy Frost és akkor lehet a shipeket nyomatni.
De jönnek majd a nalam okosabbak és kijavitanak engem ha valamit rosszul irtam!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZIDOO médialejátszók
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Star Trek
- Megújult a PROHARDVER!
- Sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Raynox-250 makró előtétlencse
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Garmin FENIX 8 51mm AMOLED Sapphire, karbonszürke DLC titanium, fekete/sötétszürke szilikon szíjjal
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest