Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
válasz
PowerBuldog
üzenetére
én is ezt mondtam hogy nem ér semmit
van egy két lap ami a transform után kap valamit de talán 2,3 dbA CC nerfről meg annyit, pvpben engem is zavart hogy megkapom az oink coldsnap creepinget, dehát istenem ez van ez a nature meg a frost én is csináltam. engem mondjuk a pvp kevésbé izgat mert oda amugy is más deckem van de gondoljatok bele a Pve kérdésbe kmolyan vannak olyan pályák ahol ez a feladat hogy váltogasd a CC-t a grinderen pl a bad harvi experten hogy ne érje el a vagont? na meg a random map a főnixel nagyon könnyu nekem is oylan deckem van most egypáran látták már 2shadow utána 4 nature de mostmár ezentul csak ezzel lehet megcsinálni?
na midn1meg amit nagoyn hiányolok az uj lapok teljsen fantáziátlanok megkapjuk a korábbi twilight lényneket (renegade is ez volt) tehát arra gondolok hogy legyen valami olyan képesség spell épület ami hasznos tényleg kuriozum de ilyet nem találnak ki nem tudnak vagy lusták? pl az uj spellek? hát most komolyan van értelme egyiknek is? alig van spell az meg a másik.
boszanto ez az egész. -
phanzetomox
őstag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
pedig reméltem hogy valami jó cucc lesz
hát ez szívás -
Simid
senior tag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Így akkor mi értelme a transformnak? Valami buffokat kapsz az átalakulás után de csak ezért biztos nem éri meg.
A twilight T4es egységek sem érnek sokat. Az UR sárkinál jobb a wyrm, rare Nightshadenél meg jobb az uncommon Grimvine.
Új hozzászólás Aktív témák
- Msi Nvidia Gtx 295 Ver:1.0 ( dupla nyákos) Full doboz -Ritka
- Latitude 5540 27% 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- 9. generációs Gamer félkonfig, Asrock B365, i5-9400, 16GB, 256GB
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i5-10310U - Garancia, Akció!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
van egy két lap ami a transform után kap valamit de talán 2,3 db
na midn1
hát ez szívás