Hirdetés
- Apple MacBook
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Milyen notebookot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- E-book olvasók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sousuke90
aktív tag
Na egy gyors vélemény így látatlanban a patch note alapján most hogy hazaértem.
A nerf-buffból nekem a nasty tetszik, mert bár igaz, hogy egy reaver így is nagyot robban, de nem elég nagyot, mert onnantól, hogy nem szed le egy clustert nem power efficient.
A moon nerf ránézésre nem tűnik elég izmosnak, de az idő majd meghozza erre a választ.
Tempest legalább pveben abszolút használhatóvá vált, corsair nerf elintézte, hogy ne legyen olyan egyszerű a titan solo. Virtuoso/Tremor lol, nem vezet sehova sztem.A sneak peak deck már no comment számomra, nem gondoltam, hogy világmegváltás lesz, de azért ez mindent alulmúlt a szememben nagyjából.
Az 1 bfp nekem tetszik. Ez a f2p embereknek napi 1 lap, ami jó sztem. Meg nekem is hasznos, mert commonokat a legritkább esetbe veszek, így meg van esély, hogy jót kapok.
A roots, shaman szintű uc-kre erősen negatív hatással lehet mondjuk, de én úgyse uc-kkel kereskedtem, szóval az nem érint. Amit meg egyszer megvettem és uppoltam, azt már úgyse adom el.A 2 hónap és még csak egy béta se, nevetséges az EA részéről, de a /rant részt meghagyom a többieknek, meg a kinti kollégáknak.
És azt hiszem ezzel a posttal búcsúzom is most a játéktól, mert jövő héttől kezdődően kaptam egy 1 éves Japánba szóló ösztöndíjat, ami alatt tuti nem fogok játszani (a laptop nem vinné a játékot, kint nem kéne kockulni, és nem is hozott elég újdonságot ez a patch). Mindenkinek köszönöm a közös játékokat, illetve eszmecseréket itt a fórumon ^^
Remélem mielőbb összeteszik az Amiit és nem rontják el. A community már tényleg érdemelne valami nagyobb volumenű dolgot. De addig is firefall bétára fel XD
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Razer Blackshark V2 X Fekete/Fehér/Rózsaszín Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- OnePlus 15 Sandstorm Új, csak kipróbált eladó
- ÚJ Razer Kaira for Xbox Wireless Fekete/Fehér Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- 2 32gb DDr4 3200MT/s
- 4 hónapos, vadi új állapotú HP Envy x360 120Hz OLED Laptop 14-fc0000nh eladó, 2028. 09.-ig gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / 32GB DDR5 / RX 9070 / 2TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- Használt Samsung C24F390FH ívelt monitor / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs