Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
válasz
engineeeer
üzenetére
ettől tartok én is... de csak nem mondjuk eddig csak olyanokat láttunk de ez 3 kártya és elvileg 120lesz. ha valóban így adnák ki elég nagy butaság lenne.. amugy a Mo nincs is baj vele mondom simán meglett volna mert az XL unitok támadják a repülőket is és volt colosusom meg grimvine ezek akorát ütnek hogy nem lett volna semmi meg még sárkányomis volt de visszajött a command walker amit meg kell futamítani és oda beállt alájuk, nem vágom miért jött vissza. Nyertem volna egy PvP-t
amikor a leaállás volt dominateoltam az ellent 1 orbaja marad már csak 5perc se kellet volna hogy behaljon
amugy győzelemért milyen tokent és mennyit kapsz mert még nem nyertem jo kb 4et játszottamollie az tuti

Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Nem akármilyen LAN-nal jön a GMKtec minigépe
- Milyen autót vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Windows 11
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mikrotik routerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- SteelSeries Arctis Nova PRO PC-Xbox headset + GameDAC GEN 2 + fülpárnák
- HifiMan Arya Organic gyári fejhallgatókábel (6,3mm jack - 2x3,5mm jack) 1,5m
- iPad Pro 11 (M5) Wifi + Cellular 256GB (Bontatlan) 1 éb garancia
- Eladó Asus ROG Nuc15 (2025) - Ultra 9 275HX, RTX 5070 Ti Laptop, 32GB/1TB, hibátlan, magyar garis
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
amikor a leaállás volt dominateoltam az ellent 1 orbaja marad már csak 5perc se kellet volna hogy behaljon