Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
Komolyan idegesít már h sokszor olyan egyértelmű hibát csinálok pvp-be.....
de még igazán látom is de mégsem csinálom meg....Most is megyek pure shadow vs fire,shadow, végig én támadok aztán megcsinálja a 3. orbját ami frost én persze t2 végig.
Jó épp hogy megcsinálja mert majdnem lezúztam lehozza a tremort.
Utána rögtön lezúzom az orbját de elindul a power wellem felé.
Ekkor már csak 420 élete van a tremornak.
lehívom a crawlert és ahelyett h rádobnék 1 nastyt amivel ott már vége is lett volna a meccsnek nem, semmit ő lerombolja a wellem felépíti az orbot kb majdnem lezúzom megint lehozza a grigorit.
Én a harvit megyek kevés élete van a orbjának felrobbantom a harvit ami nagy hiba volt megint mert egy hit és vége és még a grigorijával is törődhettem volna....
Sebaj lemegy a kezdő orbomhoz lerombolja igaz ott pusztul a forsakenek meg a assasinok között aztán ki is lépett mert ott utánna én is felépítettem a 3. orbom(kemény kettő t3-as lap van benne a pakliba
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- One mobilszolgáltatások
- Elektromos autók - motorok
- Motoros topic
- Ipari mértékű kalózkodással vádolták meg az NVIDIA-t
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- 2 db FSP Champ Tower 3000VA szünetmentes tápegység (PPF24A1807) eladó
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9850H I 64GB I 1TBSSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P52 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- PS5 Pro-t keresek Szeged környékén
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4201
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4430, 100% Akksi
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)