Hirdetés
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- 3DMark (2013) eredmények
- OLED monitor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Decado
csendes tag
Nézegettem replayeket, persze kicsit változtattam a a dolgon mert nincs meg minden lap amit abban használtak. A falat simán megcsinálom experten is, a gond Viridya megsegítése. Egyszerűen nincs elég energiám hogy megfelelő lényeket küldjek., és Virit meg nem gyógyítja a sámán ugye
Szóval behal a Stoneskin főnöknél. Na majd gyakorlok kicsit vagy szerzek resource boostert valahonnan. Hol legolcsóbb most a dobozos játék itt pesten? Az a 3000 BFP rám férne 
ui: Az expertes replayekkel csak az a bajom hogy felében enlightmentet használnak
Meg promó constructot, meg mountaineert meg Wordbreaker Gunt. Nekem meg nincs BFPm mindezekre.ui2: Azt tudja valaki hogy lost soul egységeket melyik pályákon lehet fejleszteni? Nincs benne a loot table-ban sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Intel Core i5 8500 - Hibátlan, próbagaranciával
- Corsair NAUTILUS RS LCD-Modul, Display, Kijelző
- G.SKILL TRIDENT Z RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GTZR
- AKCIÓ! Dell Vostro 15 3590 FHD notebook - i5 10210U 8GB DDR4 250GB SSD Intel UHD W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval behal a Stoneskin főnöknél. Na majd gyakorlok kicsit vagy szerzek resource boostert valahonnan. Hol legolcsóbb most a dobozos játék itt pesten? Az a 3000 BFP rám férne