Hirdetés
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós kamerák
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Computex 2025: háznézőben a Chieftec-nél
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Decado
csendes tag
Nézegettem replayeket, persze kicsit változtattam a a dolgon mert nincs meg minden lap amit abban használtak. A falat simán megcsinálom experten is, a gond Viridya megsegítése. Egyszerűen nincs elég energiám hogy megfelelő lényeket küldjek., és Virit meg nem gyógyítja a sámán ugye
Szóval behal a Stoneskin főnöknél. Na majd gyakorlok kicsit vagy szerzek resource boostert valahonnan. Hol legolcsóbb most a dobozos játék itt pesten? Az a 3000 BFP rám férne
ui: Az expertes replayekkel csak az a bajom hogy felében enlightmentet használnak
Meg promó constructot, meg mountaineert meg Wordbreaker Gunt. Nekem meg nincs BFPm mindezekre.
ui2: Azt tudja valaki hogy lost soul egységeket melyik pályákon lehet fejleszteni? Nincs benne a loot table-ban sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- MSI Stealth 15M A11UEK 15.6" FHD IPS i7-11375H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Black Titanium - Használt, karcmentes
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 48GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest