Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr4Zy
tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
A sunreaver -t szerintem elég egyszerű megfogni azonos powerből:
- pure nat: parasite swarm (+ cc, ha neki is van valamiféle cc-je)
- pure shadow: kék knight of chaos
- pure frost: timeless one + silverwind lancers
- pure fire: giant slayer + neked ugyanúgy van sun reavered.
- lost: silverwind + cc + szükség esetén bp
- twilight: neked is lehet sunreavered + cc, mint neki, szóval csak u.annyi skill kell, mint az ellenfelednek
- stonekin: aggressor, és akkor már esélye sincs
- shadow-nature: cultist master + cc, vagy drones és szükség esetén heal, vagy egy harmadik opció: root + ashbone
- fire-frost: timeless one + silverwind, vagy u.úgy van sunreaver-ed és akkor a bp-ről még nem is beszéltem
- bandit: nah, ez a legnehezebb, mert itt u.annyi powerből kb. semmit sem lehet megfogni, hiszen semmi komolyabb védekezésre alkalmas dolga nincs, de egy bő százzal több powerből meg úgy bonthatod az ellenfeledet, hogy nyoma sem marad (a sandstormra gondolok). De egy giant slayer egy lifeweavinggel, vagy két cultist master szerintem meg kell, hogy tudja oldani a problémátSzerintem a giant slayer, a cultist master, és a timeless one sokkal csúnyább dolgokra képes egy profi kezében, mint a sunreaver (persze hozzá kell tennem, 1v1-ben, ahol ez a 40 powerköltség nagyon is sokat számít, mert 2v2-ben egy unholy-zott sunreaver ha elér bármit is, az nem fog ott életben maradni, vagy ha mégis, akkor rendesen kell fizetni rá a bp-k tömkelegét). De 2v2-ben már annyi t3-as nuker jön be, hogy ott a sunreaver csak 1 a sok közül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ÚJ WD PC SN740 1TB NVMe SSD (PCIe 4.0)
- 2190 db dokkoló listája - Sokhoz töltő is van
- GARANCIÁLIS MSI Bravo // RTX 4060 // Ryzen 7 7735HS // 1TB SSD // 16GB RAM
- Bontatlan Dobozos Lenovo Thinkpad E16 G3 Fémházas Laptop 16" -35% Ryzen 5 220 16/512 740M 2GB FHD+
- 10-80" közti Érintőképernyős Monitorok / Digitális rajztáblák / Interaktiv kijelző - Nagy tételben
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest