Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen egeret válasszak?
- Pánik a memóriapiacon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Gaming notebook topik
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
faber24
őstag
Badkenbad taktikája alapján én úgy toltam, hogy először egy werebeastel felmentem első táborba, közben lent elintéztem a rosszarcúakat windwevers + shamannal...aztán középen építettem védelmet, ahol jönnének a támadók...onnan továbbnyomultam a 3. orbhoz, közben valamilyen gyors egységgel ismét tel a fenti táborba...kb. ekkor kezdtek jönni lent is fent is...talán 1-2 human meg is halt...ekkor egy fantom loradl (nem a legjobb, mert nem gyors, de túlélte) lementem a 3. táborig...és innentől kezdve imádoztam, hogy lent és fent elég razzort tudjak építeni, meg towerel linkbe kötni...meg ami támad, azt cc-zni...neccesen, de sikerült...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OLED TV topic
- BMW topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Sok garis asztali gép! ( 7950X3D, Nito+ 9070XT, 32 GB , 1 TB, 850 80+Platinum ) + LG OLED monitor
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független Silver új akku
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ!
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest